Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski göz ağrınız sizinle yeniden bir araya gelmeye kararlı görünüyor. Ama dostluktan başka bir ilişki değil düşündüğü. Siz ise bundan emin olamadığınız için, hiçbir tepki vermemeye çalışıyorsunuz.

İşlerinizdeki durgunluk kendi kendine yok olacağa benzemiyor. Biraz harekete geçmeli, işleri kovalamalısınız. Üzerinize bir rehavet çökmüş görünüyor. Ama silkinip kendinize geleceksiniz.

Sıkıntılısınız. İşler yolunda gitmeyince, para sıkıntısı da peşinden geliyor. Tedbirli biri oluşunuz böyle durumlarda vaziyeti kurtarıyor. Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Size yine kötü para haberleri getirebilir.

Başınızı ağrıtan bir mesele bir iki gün içinde hallolup kapanacak. Fakat külünden uzun süre duman tütecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok beğenen birini farkında olmadan yanlış yönlendiriyorsunuz. Hayat karşısındaki acemiliği ile attığı yanlış adımları düzeltemiyorsunuz. Size duyduğu güven kendi varlığını yok etmiş görünüyor. Ona destek olduğunuzu düşünüp yanılıyorsunuz. Sıcaklar gitmeden sayfiyede yaşayan arkadaşlarınızdan davet alacaksınız. Bu size şu günlerde ilaç gibi gelecek.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, hassasiyetin işaretçisidir. Bir yandan sorumluluklar üstümüzde baskınken, bu duyarlılık halimizle baş edebilmek pek kolay olmaz. Bu saatlerde işlerimizi dikkatli ve disiplinli yapmamız gerekir. Belki güven arıyoruz, ilgi bekliyoruz, sevilmek istiyoruz. Fakat bu enerji hepimizi yorduğundan, empatide bulunup, olumlu düşünmeye gayret gösterirsek kendimizi üzmemiş oluruz. Saat 12:45 Yengeç burcunda sondördün fazı, siz özgür olmak, tanınmak, popüler olmak, kendinizi göstermek, kabul edilmek ve takdir edilmek istersiniz. Gün boyu etrafınızda bulunan kişilerle olumlu bir şekilde iletişimde bulunabilir, yapmanız gerekenleri düzgün bir şekilde yerine getirebilir, baskılar karşısında çatışmaya girmeden halim selim bir görüntü çizebilirsiniz. Ancak bütün bunlara rağmen, kendinizi güvende hissetmeniz kolay olmaz. Her bir durumdan kendinizi sorumlu tutabilirsiniz. Aslında içinizden gelmediği halde bir şeylere susmak zorunda kalmanın gerilimini yaşarsınız. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygusal anlamda bir çok ayrıntıyı gözden geçirmenizi sağlar. Bedenim ve zihnin huzur bulması için yapılan aktiviteler size iyi gelir. Böylece dünyanın baskısını daha kolay karşılarsınız. Bedeninizin arzuları yoğundur ve bunların sağlıklı bir şekilde doyuma ulaşması sizin için çok kıymetlidir. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önyargılarından kurtulabilirsen, hayatında olan bitene uyum sağlamanın ne kadar keyifli olduğunu keşfedebileceğin bir gün olabilir. Bugün stresle baş etme konusunda o kadar da başarılı olamayabilirsin, kendini ifade etmeye çalışırken kullandığın kelimeler çevrendeki insanların kırılmasına neden olabilir. Özellikle son zamanlarda sevgilini hayatının merkezine almış olabilirsin. Acilen bu günlerde yeni hedefler belirlemeli ve bununla ilgili gözlemler yapmalısın. Bu sayede hayatındaki kişiyi odak noktandan da çıkartmış olursun. Bu kadar ona ihtiyaç duymak sence normal mi? Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarınızı istediğiniz yönde düzenlemek adına ideal bir gün. Rahat çalışmanız için daha pratik yöntemler bularak kendinizi huzurlu hissedebilir ve sorumluluklarınızı daha büyük keyifle yerine getirebilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili olan konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilir, fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantik ve coşkulu bir gün sizleri bekliyor. Sevginizi ifade edin ve duygularınızı özgür bırakın.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca karşınızdaki insanların ne yaptığı ile değil, tamamen kendinizle ilgilenin. Sezgilerinize güvenin. Merak ettiklerinizin cevaplarını dışarıda değil, kendi içinizde bulabileceksiniz. Bugün sizin için muhteşem bir sezgisellik ve insanların içini okuyabilme yeteneği sözkonusu. Özellikle akşam saatlerinde çekiciliğiniz muazzam ve herkesin dikkatini çekebilecek bir ışığa sahip olacaksınız.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedef odaklı Kovalar, projelerinizin hayata geçtiği önemli bir gün. Beklenmedik olaylar, kısıtlanmalar olsa da, koşullar düzelir ve akışkanlık sağlanır. İş konularında hızlı harekete geçerseniz kalıcı sonuçlar alırsınız.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Projelerinizi, fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Bilgi hırsızlıkları ortaya çıkabilir. Paranoya yaratacak fikirlerden ya da bu enerjiye açık insanlardan uzak durun. Enerjinizi aşağı çekmelerine izin vermeyin. Kolektif bilinçte sıçrama yaşayabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 02' 55" R
Ay
Yengeç
15° 18' 42" R
Merkür
Koç
26° 00' 41"
Venüs
Boğa
15° 46' 42"
Mars
Koç
08° 56' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 31"
Satürn
Balık
17° 33' 03"
Uranüs
Boğa
23° 02' 25"
Neptün
Balık
29° 14' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 52"
Lilith
Başak
24° 40' 07"
True Node
Koç
15° 00' 09"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>