Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde her şey yolunda, kanatlarınız olsa uçacaksınız. Sevgiliniz sizi bugün çok sık arıyor. Belli ki hafta sonuna yaptığı planlara işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız.

Bugün, daha önceden çok uyarı yaptığınız bir konuda hala hatalı davranıldığını görecek ve daha net bir tavır alma yoluna gideceksiniz. İş ilişkilerinizde son günlerde iyice şekillenen laçkalığı sizin kadar sorun eden yok gibi görünüyor.

Dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Masrafları azaltmak için aldığınız kararları kendinizi kenara ayırıp diğer aile bireylerine uygulamanız, pek adil bir uygulamaya benzemiyor.

Bir kalabalık içinde bir tartışmanız olacak. Bunu bilerek hazırlıklı gitmeniz gerekiyor. Bazı suçlamalara hedef olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadığınız bazı olayların etkisiyle biraz savunmasız gibi görünüyorsunuz. Sizi iyi tanıyan biri bugün, çok ısrar ederek sizden istediği şeyi kopartacak. Bu ısrardaki açgözlülüğü hissettiğiniz halde sineye çekeceksiniz. Başka bir konuda da aldığınız bir kararın arkasında durmanız istenecek. Bu kararı geri alma hakkınız ve durumunuz olduğu halde bunda da teslim olacaksınız.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Venüs,hedeflerimizi, plan ve projelerimizi, insanlara yaklaşım biçimimizi derinlikli olarak gözden geçireceğimiz zamandır. İnsanların bize yaklaşımını her yönüyle tartarız. Çıkarı için mi, bizimle ilişki kuruyor, yoksa gerçekten iyi niyetli mi diye takıntı yaparız. Öyle herkese güvenmeyiz. Tabii ki gerektiğinde işbirliğinde bulunuruz. Fakat bu belli bir mesafeye dayanır. Eğer biryapılacaksa, payımıza düşeni önemseriz. Geri hareket süresince, daha önce farkına varmadığımız ancak bize pek de iyi niyetli yaklaşmamış kişileri tespit ederiz. İlişki konularına gelince, bu dönemde beklentiler yüksektir. İnsan tutku, ilgili, güç arzular. Bu yoksa eğer, karşınıza çıkan kişiye de, hayatında olan insana da, öyle çok sıcak davranmaz. Görmek ister, yaşamak, hissetmek ister. Oyunlara gelemez. Gizli saklı işler yapan bir kişiye dayanamaz. Henüz yeni bitmiş bir ilişkide ise, geçmiş hesaplar görülmeden veya bu ilişkinin neden olabileceği riskler göz önüne alınmadan verilecek bir kararın uzun ömürlü olmasını beklemek yanlıştır. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Kimse senin bitmek tükenmek bilmeyen enerjinle ve pozitif bakışınla baş edemez. İş ortamındaki yoğunluk bir başkasını pes ettirebilecekken, sen bunu hafif halsizliklerle atlatacaksın. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşın seni arayabilir. Ailevi konularda sorumluluklarını bir kez daha gözden geçireceksin. Özellikle kardeşlerini harcamaları konusunda uyarmak zorunda kalabilirsin. Özel hayatında sevgilinle arandaki problemleri çözüme kavuşturmuş olmanın huzuruyla daha keyifli bir gün yaşayacaksın.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün. Kapanmamış bazı yaralar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Ani kararlardan uzak durmalı ve tepkisel davranışlardan kaçınmalısınız.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. Ortaklı konulara önem vermelisiniz. İş hayatınızda ön göremediğiniz konulara dikkatli yaklaşın. Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi yorabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizin konuşmalarınıza da yansıyabilir. Olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde evde daha sabırlı olmanız gerekebilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir hayalini kurduğunuz eve geçeceksiniz. Bu ev ailenize şans, mutluluk ve huzur getirecek.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan ve ay boyunca devam eden Venüs retrosunda ilişkinizi, ilişkinizde yaşananları gizlemeniz ya da özel yaşamanız zor gibi görünüyor. Bu dönemde mümkün olduğunca dürüst ve sadık kalmak en iyisi. İş hayatınızda üstlerinizle olan ilişkilerinize de dikkat etmeniz gereken bir dönem.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilgi alanınıza giren konularla meşgul olup öğrenme merakınızı tatmin edebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların sırları açığa çıkarken bu durum sizde güven sorunu yaratabilir. Sosyal becerileriniz eleştirilebilir. Ortak beğenilerinizin, ideallerinizin olduğu insanlarla vakit geçirmek iyi gelir.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek. Kariyerinizde gölgeli bir döneme adım atıyorsunuz. İkili ilişkilerden doğan sıkıntılar başarınızı gölgeleyebilir. Özellikle bir kadının kötü niyetli yaklaşımıyla uğraşmak zorunda kalırsınız. Annenizle aranızda duygusal krizler meydana gelir.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 06" R
Ay
Balık
04° 14' 51"
Merkür
Koç
18° 13' 25"
Venüs
Boğa
04° 26' 22"
Mars
Koç
01° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 35"
Satürn
Balık
16° 49' 03"
Uranüs
Boğa
22° 30' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 55"
Lilith
Başak
23° 38' 51"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>