Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz neredeyse Büyük İskenderin düğümüne dönüştü. Ama beraberliğinizi sorgulamaya niyetli de görünmüyorsunuz. Bu beraberlikteki tadsızlığı başka sosyal doyumlarla örtmeye çalışıyorsunuz.

İşyerinizi biryerinden çok, arkadaşlıkların, küçük gönül oyunlarının yeri olarak görüyorsunuz. Ama nasıl beceriyorsanız, işinizi de asla aksatmıyorsunuz. Fakat yine de işin dışındaki sosyallikler yavaş, yavaş göze batıyor.

Çok kökten kararlar almak, giderleri sabitleyerek yaşamınızı sınırlamak istiyorsunuz. Ama tek başınıza yaşamadığınız için, bu isteğiniz kolayca hayata geçmiyor. Diğerleri kökten kararlar almanızı engelliyor.

Karşılıklı olarak birbirinizden hazzetmediğiniz biriyaşamınıza girme hazırlığı içinde. Onun önünü kesemeyeceksiniz. Yıldızınızı barıştırmaktan başka çareniz yok gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnızlıktan yakınmanız çevrenizde pek ciddiye alınmıyor. Bunun sizin dönemsel, klasik bir oyununuz olduğunu düşünüyor dostlarınız. Yine onların sağladığı yeni tanışmalar, yeni insanlar yaşamınıza bir zenginlik kattı. Bir akrabanızla yaşadığınız kırgınlığı şu günlerde bitirmeye niyetlisiniz. Kendinizi çıkmaz içinde gördüğünüz bir konu yeni dostlardan birinin devreye girmesiyle çözülecek.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, ilişkilerimiz önemli hale geliyor. Saygı, sevgi, güven gibi olguları size hissettiren bir sevgiliniz varsa günü güzel geçirmek mümkün. Eğer aranızda sorunlar varsa birbirinize ılımlı davranmanız gereken gündesiniz. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, hem özel hem ailevi konularda canımızı bir şeylerin sıktığını gösteriyor. Baskın kimlikte bir partnerimiz varsa, onun bu hallerine tahammül etmeyiz. Bekarsak, maddi-manevi anlamda güçlü birine ihtiyaç duyarız. Bu saatlerde sıkıntıya gelemeyiz. Çabucak tepki gösteririz. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişki veortaklığı gibi konularda sadece mantığımızı değil, yüreğimizin sesini de duymamız gerektiğini vurguluyor. Gerçekten sevdiğiniz, birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz, bireysel olarak kendinizi ifade edebildiğiniz bir ilişkiyi tercih etmeniz gerekir. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlık etkisi, isteklerini açıkça ifade eden, kendinden emin, yenilikçi düşünen ve hareket eden kişilere çekilmemizi sağlıyor. Bu ister özel isterse sosyal ilişkilerimizde olsun bizim için gayet kıymetli. Baskıya gelemiyoruz. Hiç kimsenin bir başkasını kısıtlamasından hoşlanmıyoruz. Böyle durumlara müsaade etmeyiz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünümü, ilişkide her iki tarafın da birbirine karşı açık ve net davranması gerekiyor. Bu saatlerde söylenenler üzerinde duralım. Ancak hemen olumsuz düşünmeyelim, olumlu yönde gelişmeler olabilir. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü yeni biriyle tanışmanın veya ilişkimiz varsa partnerimizle özel bir akşam geçirmenin işaretçisidir. Duygularını açık ve net şekilde ifade edebilen nazik insanlardan hoşlanırız. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne ait planların her an iptal olabilir; buna göre hareket etmende fayda var. Pozitif ve organize yanını kullanıp, tüm zor konuların üstesinden gelebilirsin. Eşinden ayrı olan bir Kova burcuysan, bugün barışmak için bir adım atabilirsin. Finansal anlamda iniş çıkışlar, gelir düzeyinde değişiklikler daha çok gündeme gelebilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, hak ettiğin değeri görmediğin fikrini, bugün aklından sık sık geçirebilirsin. Kafandaki belirsizlikler ilerleyen günlerde bir sonuca varacaktır. Ama kendi kendine meseleleri çevirip durmaktansa, açık sözlü davranmalısın. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Bazı konuşmalardan rahatsızlık duyabilirsin. Arkadaşlarınla ilgili problemlerini gözünde büyütmemende fayda var.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şefkat duygunuzun artması sonucu hayvan sevginiz artabilir ve evcil bir hayvanın bakımını üstlenmek isteyebilirsiniz. Temizlik konusunda ise fazla detaycı davranarak kendinizi gereksiz yere yıpratabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular önemli. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Daha sabırlı olun.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DİKKAT çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygular ve zihin gün boyu uyum içinde ancak dengeyi korumak önemli. Hafta başında hedefleriniz netleştiyse, bugün sizi amacınıza ulaştıracak enerjiye sahipsiniz. Fikirlerinizin öne çıkması konusunda ısrarcı davranabilirsiniz. İlişkilerde dengeyi korumak, arzu ettiğiniz hedeflere kısa yoldan varmanızı sağlayabilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay aşk konusunu alevlendirir. Partnerinizin coşkulu ve duygulu yaklaşımları sizin özgürlüğünüzü biraz kısıtlasa da ruhunuza iyi gelir. Lüks yerlerde vakit geçirmek gereğinden fazla para harcamak keyfinizi ön planda tutacak faaliyetlere atılmak için günü değerlendirin.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 49" R
Ay
Balık
01° 57' 55"
Merkür
Koç
18° 07' 59"
Venüs
Boğa
04° 14' 34"
Mars
Koç
01° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 21"
Satürn
Balık
16° 48' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Başak
23° 37' 47"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>