Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar. Ona çok ısrarcı davranıyorsunuz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Çevrenizde art niyetli insanlar yok, ama yine de edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmuyor. Bazı insanları diğerlerinden ayırıyor onlara danışmanlarınızmış gibi davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız. Sevinçli bir gününüzde olmanız gerekiyor, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu coşkuya katılamıyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştirecek gibi görünüyor.

7 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:04 Ay-Neptün karşıtlık etkisinde ortaklarımız, eşimizle aramızdaki hesaplar, paylaşımlar, bölüşümler yormuş olmalı sizi. İşte tam bu saatte, şöyle bir rahatlamak için insan kendisine zaman ayırmayı bilmeliyiz. Çünkü en büyük zenginlik huzurdur. Bu huzuru yaratmak da en azından bizim elimizde. Sakince hayatı kendi haline bırakmak ve içimizdeki çocukla el sıkışmak. Deneyelim mi ne dersiniz? Saat 09:28 Ay-Pluto görünümü, sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Saat 17:03 - 8 Ekim saat 04:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Değişimde bulunmak, hayati kararlar vermek, incelemeden olur demek yanlıştır. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

7 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ederken, aşk gezegeni Venüs geri hareketine başlayacak. Ufak tefek aksilikler işlerinin yarım kalmasına neden olabilir, dikkat etmelisin. Destek beklediğin yakın dostlarının olumsuz cevabı, seni düşünmeye itecek. Duygusal ağırlıklarından kurtulacaksın. Bu belki ağır bir geçiş olacak senin için ama buna ihtiyacın var. İlişkisinde sorunları olan bir Kova burcuysan, biraz uzaklaşıp, sorunları gözden geçirmek isteyebilirsin. Her ne kadar akşamı yalnız geçirmek istesen de sevdiklerinin verdiği ani kararlar, ani program değişiklikleriyle sana da yansıyabilir.

7 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru değerlendirirseniz, gün boyu pozitif ruh halinde olacağınız bir gün olabilir. Adalet ve hukuk konusunda merakınız artabilir ve araştırmalarınızla bu merakınızı giderebilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, zihninizi olumlu kılmaya çalışmalısınız. Sorumluluklarla ilgilenmek gerekiyor.

7 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konular, para ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Alım satım, vergi ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hırslı, iddialı ve mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstekleriniz yüksek olduğu halde sakin ve rahat davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Kendinize hediye alarak ödüllendirebilirsiniz. Çok hoş teklifler alabilir, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harekete geçmeniz için sizi zorlayan koşullar olası. Yargılayıcı, plansız ve yönsüz olabilirsiniz. Dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz. Gün boyu finansal konularda belirsizlik olabilir. Görsel faliyetler, yeni bir film, günü verimli kılar.

7 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler hafta sonuna damgasını vurur. Aniden bir seyahate çıkarak hayatınızın en heyecanlı gününü yaşayabilirsiniz. Sıra dışı mekanlar ve inşalar ilginizi çeker. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilerde değişiklikler meydana gelir. Kopmalar yaşanabilir. Komşularınızla bugün iyi geçinin. Sonra üzülen siz olursunuz. Araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

7 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

7 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 41" R
Ay
Yay
23° 34' 54"
Merkür
Koç
16° 12' 44"
Venüs
Koç
28° 03' 54"
Mars
Balık
27° 53' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 09"
Satürn
Balık
16° 21' 45"
Uranüs
Boğa
22° 12' 42"
Neptün
Balık
28° 50' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 26"
Lilith
Başak
23° 04' 25"
True Node
Koç
15° 27' 19"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>