Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşamanızın olanaksız olduğunu biliyorsunuz. Ama içinizde gelişmeye başlayan duyguları da yakından tanıyorsunuz. Bu duygular sizi üzüp utandırıyor.

Son girişimlerinizin meyvelerini yavaş yavaş topluyorsunuz. Atacağınız adımlara dikkat etmeli, size güvenini ve desteğini veren kişileri yanıltmamalısınız. Akşama önemli birgörüşmeniz olacak.

Bugün para konularında ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi bazı kayıplara uğratabilir. Şu günlerde para kaybına tahammülünüz olmadığını biliyorsunuz.

Sizden yaşça büyük kişilerin öğütlerini çok ciddiye alıyorsunuz. Aklın yaşta değil, başta olduğunu unutuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir guruplaşma var. Bu guruplaşmanın belli bir insanın dışlanmasına yönelik olduğunu düşünüyorsunuz. Haklı olduğunuz kısa sürede ortaya çıkacak. Yakın bir geçmişte tanıştığınız biriyle karşılaşacak ve hiç farkına bile varmadığınız bir davranışınızla onu kırmış olduğunuzu öğrenip şaşıracaksınız.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay önümüzdeki bir aylık süreçte, eğitim hayatınızı ilgilendiren yeni kararlar, hazırlık aşamasında olduğunuz plan ve projeler, ailevi ilişkiler, hukukla ilgili davalar, kazanç anlamındaki girişimler tümüyle mercek altına alınır, artı ve eksileriyle gözden geçirilir. Yeniayın yöneticisi Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi nedeniyle koşullar değişebilir, bize uygun şekilde olmayabilir, beklememiz gerekebilir. Bunlar terslik gibi dursa da, aslında sıkıntıların, engellerin, yavaşlamanın ardındaki nedenleri araştırmış oluruz. Sözgelimi yolculuk planları ertelenebilir veya birkaç kez tekrarlanır. Bir işi halletmek, bir projeyi yürürlüğe koymak, tam emin olmak için Kasım ortasına kadar sakin olmamız gerekir. Dış şartlar ilerlemenin önünde zorluk yaratabilir. Bizim dışımızda gelişen durumlar şimdilik kaydıyla işlerimizi yavaşlatabilir. Daha önce başlanan işlerle ilgilenmek gerekebilir. Ancak tamamen büyük bir sorun, bir çıkmaz veya halledilemez bir durum değildir. Zaman ve şartlar, geri hareket sonrası, Kasım ortası gibi değişir, yenilenir, yoluna girebilir. Yeniaylar zaten bir pişme süresidir. Bu arada oluşan geri hareketler ise, bu pişme süresinin uzamasıdır. Ancak olumsuz değil, bilakis asıl lezzete ulaşmak adına eksikleri tamamlama, olgunlaşmasını bekleme zamanıdır. Bu açıdan ele alırsak, en sağlıklı kararı verecek kıvama geliriz. Aceleye, olumsuz düşünmeye gerek yok. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Aşk, insan ilişkileri ve kariyer gibi konularda, alacağın kararları iki kez düşünmende fayda var. Hızlı alınmış kararlar daha sonrasında canını sıkabilir. Kendi işini yapmayı düşünüyorsan, değişen prosedürleri dikkatli incelemelisin. Hayatına müdahale edilmesinden duyduğun rahatsızlık aile ve özel ilişkinde tartışmalara sebep olabilir. Mantığını devre dışı bırakıp hislerinle hareket edeceğin olaylarla karşılaşabilirsin, gökyüzü duygularını yükseltebilir. Gerçekten hissedebildiğin insanlarla paylaşımlar yapmak, seni daha çok mutlu edecek. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle hafta sonu tatili için rezervasyon yaptırabilirsin.

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi çekici ve güzel bulabilir ve bunu çevrenizden de duymak isteyebilirsiniz. Ancak dostlarınızı seçme konusunda daha dikkatli olmanız ve insanların gerçek niyetini daha yakından tespit etmeniz gerekebilir.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzaklarla ilgili konular öne çıkabilir. Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmek iyi olabilir. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgiliniz sizin yanınızda kendisini son derece özgür hissediyor. Aşk hayatınızda zirvedesiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde bulunduğunuz ortamın dışına çıkma heves ve heyecanında olabilirsiniz. Seyahatler, gezi veya tatil planları yapmak isteyebilirsiniz. Keşif ve macera duygunuz yükseliyor.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ayda, ruhunuzu dinlendirecek faliyetlere yer açın. Ne kadar yenilenirseniz, o oranda yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Kısa süre de olsa yanlız kalmak sizin için önemli. Özgün fikirlerinizden oluşan yaratımlardan verim alacağınız bir dönem başlıyor.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken siz de uçakta yanınıza oturan biriyle keyifli bir sohbete dalabilirsiniz. Bu kişinin zarif kişiliği sizi etkiler. Yeni bir ilişkiye başlamak için düğmeye basma zamanı. Akademik dünya sizi mıknatıs gibi çeker. Öğrenmeye açık bir gün. Kariyer hayatınızda fikirlerinizi kabul ettirmek için her zamankinden daha fazla uğraş verirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>