Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Arkadaşlarına Yardımcı Olmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 50%

Yeni fikirleri denemeyi ve yeni insanları keşfetmeyi seven bir kişi olarak, yeni başlayan bu dönemi çok seveceksiniz. İletişim, beraberlik ve sosyallik önümüzdeki iki hafta ön planda olacağından yeteneklerinizi ortaya çıkarmanız ve göstermeniz için mükemmel bir zaman olacak. İyi eğlenceler!

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Hareket alanın içerisinde birden fazla insan varken ve seni, yapacaklarını belli şekillerde yapmaya zorlarlarken temponu sürdürmek zor olabilir elbette. Bu duruma verdiğin otomatik tepki adapte olmak ve herkese uyumlu davranmak olarak kendini gösteriyor. Fakat bu atak planı, kendini bir uçtan öbür uca sürüklenirken bulduğunda sende sinirsel yıkıma yol açabilir...Bugün su gibi geçip gidebilir. Gezegensel enerjiler sebebiyle zaman iki kat hızlı akıyormuş gibi algılanabilir. Yapmanız gereken her şeyi halletmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, her şeyin hallolduğundan emin olmak için bir plana bağlı kalmaya çalışın. Bugünğn teması "hızlı iletişim" olacak. Elektronik postalar yazabilir, telefon görüşmeleri yapabilir ve gün boyu sorular sorabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızı ve hedeflerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kariyerinizde ilerlemek adına çaba sarf edebilir,hayatında kalıcı başarılar yakalayabilirsiniz. Bir süredir harcadığınız çabanın sonuçlarını alabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri davranışların bazen yanlış anlaşılmana neden olabilir. Çocuk sahibi bir Kova burcuysan onların yaşadığı sorunlardan kendini sorumlu tutabilirsin. Yakın çevrenden arkadaşının ilişkisi hakkında yaşadığı problemlere yardımcı olma istiyorsun. Durumu anlamak için onunla telefonda uzun uzun konuşabilirsin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınıza yoğun bir gündemle başlayabilirsiniz. İş yaptığınız kişilerden olumsuz dönüşler gelmesi projelerin geri dönmesine yol açabilir. İkna kabiliyetiniz ve kuracağınız yapıcı iletişimle aksamaları sonlandırmak için zaman kazanmanızı sağlayacaktır. 

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlar içinde kalacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinin kıymetini anlayabileceğiniz bazı olaylar yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek olacak. Kadersel etkileri de fark edeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle ilgili endişeleriniz konusunda açık sözlü olabilirsiniz, ancak onun ihtiyaçlarınıza uyacak bir değişiklik yapmasını bekleyemezsiniz. Şu anda bunu ummak pek gerçekçi olmayacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizi ortaya çıkaracak hareketlenme söz konusu. Birçok yeni fikir, birbirini tetikleyerek ilginç durumlar ortaya çıkacak. Kararlarınızda ısrarcı olmalısınız. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizi ne kontrol edebileceğiniz, ne de durdurabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durumu avantaja çevirmeli ve tüm konsantrasyonunuzu işlerinize ve çözülmesi gereken sorunlara vermeli, hayal kurma ve planlar yapma işlerini boş kalan zamanlara ertelemelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı nedenlerden dolayı eşinizden uzaklaşmaya başladınız. Bugünyerinizdeki çalışmalarınızı hatasız bir şekilde tamamlamaya özen gösterin. Karşınıza çıkan zorlukları başarılı bir şekilde aşıyorsunuz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin çevresinde hoşlanmadığınız arkadaşları var. Bunlara karşı sert tepkiler vermeye çok hazırsınız. Yaşadığınız duygusal yoğunluk, sizi yanlış tespitlere yöneltebiliyor. Gerçeklerin üzerine cesaretle gidin, hayaller peşinde koşacak zaman geçti. Önünüzde yeniimkanları ve fırsatlar var. Gerçekçi gayretler size neler kazandırmaz ki! Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Şu sıralar kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 21" R
Ay
Yay
07° 24' 44"
Merkür
Koç
16° 01' 58"
Venüs
Koç
26° 30' 58"
Mars
Balık
26° 55' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 38"
Satürn
Balık
16° 14' 52"
Uranüs
Boğa
22° 08' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 07"
Lilith
Başak
22° 56' 03"
True Node
Koç
15° 31' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>