Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararlarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile çok güzel bir gün geçirebilirsin. Bu güzel günde birbirinize olan ilginiz artacak ve daha fazla muhabbet etmek isteyeceksiniz. Sevdiğin kişiye vakit ayırmayı unutma bugün.

Bugün özellikle yalnız, çok çalışıyor ve tutkulu hissediyor olabilirsiniz ve bu nedenle romantik partneriniz için özlem duyuyor olabilirsiniz. Ancak, hem sizi hem de arkadaşınızı içeren sorumluluklar sizi ayrı tutabilir. Bu sinir bozucu olmaktan daha fazlası olabilir - sizi kasvetin içine çekebilir. Bunun olmasına izin vermeyin. İşinize odaklanın ve bu akşam için hiçbırakmadığınızdan emin olun! Arkadaşlarınızı göreceksiniz.

Parasal konularda çevrendeki insanlardan bazı bilgiler alabilirsin. Bu bilgiler ışığında daha farklı yatırımlar yapabilir veya yapmak istediğin masrafları değiştirebilirsin.

Bugün enerjin çok yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi egzersiz yaparak harcayabilirsin. Bol bol açık havada bulunmalı ve hem ciğerlerini açmalı hem de kaslarını çalıştırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, bir süredir üstünde emek harcadığın konularda sona gelmiş olabilirsin. Bazı şeyleri bitirmek ve yeni konulara odaklanmak hedefinde olacak. Güzel sonuçlar alacağın ve emeklerinin karşılığını bulacağın bir gündesin.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Rutininize bir ara verin. Sürekli yeni maceralar ve yeni topraklar fethetme arzusu peşinde koştuğunuz için kendinizi savaşın ortasında muhteşem bir savaş atı sürüyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün durup atınızın su içmesine izin vermek için biraz vakit ayırın. Kendiniz de biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bu dinginlik anından faydalanarak zihninizde saldırı planınızı oluşturun ki bir sonraki adımınızı nasıl atacağınızdan tam olarak emin olabilesiniz.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkan fırsatlar bu zamana kadar aldığın kararları gözden geçirmene neden olabilir. Değişmez dediğin fikirlerin değiştiğine de şahitlik edebilirsin. Geçmişte yaşadığın olaylarda edindiğin tecrübeler iş, ilişki, aile konularında daha temkinli adım atmana yol açabilir.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde gergin ve sabırsız hissedebilirsiniz. Aksine bu sizden kaynaklı olabilir. Günü yeni bilgilerle tamamlamaya çalışın. Bu size kendinizi daha iyi hissettirecektir. Bugün tanışacağınız insanlar sizlere çok iyi gelecektir.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni insanlarla karşılaşmak yabancılarla ilgili işler hayatınıza daha ilginç bilgiler getirebilir. Olaylara bakış açınız da ön yargılı olmamalısınız.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili konular ön planda olabilir. Eğer sözleriyle sürekli aklınızda soru işaretleri yaratan bir tanıdığınız varsa, belki o kişiden biraz uzaklaşmak iyi olabilir, böylelikle kendinizi korumaya alabilirsiniz.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününü iyi planlamak ve kendine öncelik vermek bir lüks gibi gelebilir ancak bugün daha iyi bir enerji elde etmek için bunu yapman gerekecek. Gereksiz işlere vakit harcamamalı ve önceliklerini dikkatlice seçmelisin.

11 Şubat 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Devam eden bir iç hayal kırıklığını çözmek için şu anda para harcamak gerekli olabilir. Belki de sizi zahmetli bir işten kurtaracak, satın alabileceğiniz bir ürün veya hizmet vardır. Zamanınız da önemli bir kaynaktır ve bu dikkate alınmaya değer. Ailenizdeki diğer kişilerin durumu sizin kadar net göremeyebileceğini unutmayın. Tamamen adil görünse de görünmese de, yükseltmeyi o kadar çok istiyorsanız, yükseltmeyi tek başınıza ödemeniz gerekebilir.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için yollardan beklediğiniz haberlerin, istekleriniz doğrultusunda olacağını göreceksiniz. Yalnız kalmak size olumlu geliyor.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, adalet konularından dolayı ani harcamalar yapabilirsiniz. Aşk, hobi, borsa, çocuklarınızla ilgili ise fırsatlar sizinle olacak. Ev, aile konularında ani gelişmelere açık olmalısınız. Güzel bir gün dilerim.

10 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin çevresinde hoşlanmadığınız arkadaşları var. Bunlara karşı sert tepkiler vermeye çok hazırsınız. Yaşadığınız duygusal yoğunluk, sizi yanlış tespitlere yöneltebiliyor. Gerçeklerin üzerine cesaretle gidin, hayaller peşinde koşacak zaman geçti. Önünüzde yeniimkanları ve fırsatlar var. Gerçekçi gayretler size neler kazandırmaz ki! Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Şu sıralar kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

11 Şubat 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>