Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İlişkini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Şu anda özellikle ortaklıklar konusunda heyecanlı hissediyorsunuz. Özel biri kesinlikle sizi birlikte bir akşam geçirmeye davet edecek. Diğer yandan, profesyonel ve yaratıcı ortaklıklar hem sizin hem de takım arkadaşlarınızın güçlü bir şekilde inandığı yeni bir projeye işaret ediyor. Bu projede ilham almak için uzak veya yabancı ülkelerdeki olaylara bakabilirsiniz. Buradaki şeyler hayal gücünüzü genişletebilir.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Bugün havada gerilim kokusu var. Kimse seni dinlemiyormuş gibi hissedebilirsin ve insanların senin enerjini çektiğini düşünebilirsin. Kendini savunmacı ve sinirli tavırlar sergilerken bulabilirsin. Kimsenin seni daha önce bu halde görmemiş olma ihtimali yüksek. Bu öfkeni açığa vurmaktan çekinme. Bastırılmış öfke, hem bedenin hem ruhun için zehir niteliğindedir.Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

12 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde akılcı ve mantıksal tarafınız öne çıkacak. Olaylara daha tarafsız bakma eğiliminde olacaksınız. Zaman zaman şüpheci ve sorgulayıcı olabilirsiniz. Sürpriz durumlara açık olma zamanı.

12 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinde yaşadığın iniş çıkışların sabitlenmesini istiyorsun. Partnerin ile yapacak olduğun konuşmalar doğrultusunda bir karara varmak zorunda kalabilirsin. Çevrendeki kişilerin desteğe ihtiyacı olduğunu hissediyorsun. Kardeşin ile yapacağın konularda ona yardımcı olabilir ve onu yönlendirmek isteyebilirsin. Son günlerde harcamalarının artması, seni önlem almaya itebilir.

12 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde özel yeteneklerinizi küçümseyen kişiler olacaktır. Amaçları sadece tökezlemeniz olabilir. Fikirlerinizi paylaştığınız kişiler tepkilerini bir şekilde belli edecektir. İlişkilerinizde uyanık olmalısınız.

12 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında biraz esneklik göstermek durumundasınız. Öğleden sonraki saatlerde daha olumlu bir atmosfer ve iyimserlikte artış var.

12 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kandırılmak konusunda önlem alabilirsiniz.Tecrübe ayaklarınızı yere sağlam bastıracaktır. Yanlış anlaşılmalar başınızı ağrıtabilir.

12 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

12 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlış anlaşılmalara açık bir gün. Özel hayatınızda ciddi karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Hem kendi duygularınıza hem de hayatınızdaki insanın duygularına güvenmelisiniz. Başkalarının size söylediklerinden çok ne hissettiğinize önem verin.

12 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişen olaylara karşı temkinli bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Müdahale etmediğiniz olayların dahi, size sağlayacağı avantajların farkındasınız.. Akıllı yaklaşımlarınız var.

12 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

12 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel gelişiminiz adına girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Görüşlerinizi net olarak ortaya koymaktan kaçınmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz koşullara uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmayın.

12 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar oluşabilir. Karşınızdaki insanı yanıltmadan samimi olarak dinlemeniz ve cevap vermeniz, ilişkiniz açısından önemli olacak. Bu süre içinde özellikle aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Mesleğinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için başarı grafiğiniz oldukça yüksek. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşımıyorsunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

12 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>