Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kolay Sinirleniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Alışılmadık bir şekilde birine karşı bir şeyler hissedebilirsiniz. Bu kişinin düşüncelerini okuyabilir ve duygularını anlayabildiğinizi hissedebilirsiniz. Birbirinizi daha önceden tanıyıp tanımadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü aranızdaki bağlantı çok güçlü görünüyor. Geçmiş yaşamlarla ilgili araştırmalar hakkında bazı kitapları okumaktan zevk alabilirsiniz. Birçok ünlü psikiyatristin bu konuda yazılar var.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Senin açından bereketli bir gün; her alanda ilerleme sağlayabilirsin. Yine de çevrendeki insanlardan gelebilecek aldatmacalara dikkat et. Gerçeküstücü bir toz bulutu havaya hakim ve bu gerçekliği örtbas ediyor. Gerçeğe ulaşmak için daha da derine kazman gerekiyor olacak. Güvende kalmak için yumuşak tavırlar benimse. Uç boyuttaki eylemler başını belaya sokacak olan öfke ve korkuyu tetikleyecektir.Bugün biraz dürtüsel bir şeyler yapabilirsiniz. Eğer rutin işlerinizi bitirdiyseniz, ani bir alım yapmak cazip gelebilir. Zevkleriniz biraz abartılı olabilir bu yüzden yapacağınız alımın bütçenizi aşmadığından emin olun! Dış görünüşünüze çeki düzen vermeyi düşünebilir yeni kıyafetler veya çekici günlük kıyafetler almak isteyebilirsiniz. Nasıl görünmek istediğinizi düşünün ve doğru parçaları bir araya getirmeye başlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün isteklerinizin peşinden gitmek için ideal bir gün. Kontrolü ele alın. Çevrenizdeki kişiler güçlü ve kendine güvenen bir lideri takip etmeye meyilli olacak. Kendisi için en uygun kararı verebilen ve yeni ufuklara yelken açmaktan korkmayan bir kadın olun. İnanılmaz hassas doğanızı pratik ve keskin analitik bakış açısıyla birleştirirseniz, elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma hayatınızdaki rutinde küçük veya kısa süreli değişimler yapabilirsiniz. Dinlenme, rahatlama isteğiniz artabilir. Kilo alımına açık olduğunuz bir gün olacaktır.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uykusuz bir şekilde güne başlayacaksın. Bu durum kolay bir şekilde sinirlenmene neden olabilir. Karşına gelen konularda karar vermek için ailene danışmak isteyeceksin. Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Taşınma konusunun gündeme geleceği bugünde, somut bir adım atmak için harekete geçeceksin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süreden sonra heyecanlandığınız bir konu olabilir ve bu konu üzerine dostlarınız ile konuşurken duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Karşı tarafa sizin beklediğiniz tepkiyi vermedikleri için sitem etmemelisiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, yaptığınız işlerde kadınlarla ilgili konular daha çok gündeme gelebilir. Kadın figürlerle daha çok uğraşabilir ya da çaba sarf edebilirsiniz

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınız üzerindenyerinizde size yüklenmeye çalışan insanlara karşı net tavır sergileyebilecek ve karakteristik yapınızla kazanan siz olacaksınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi uzun süredir rahatsız eden bir rahatsızlık ortadan kalkmak üzere. İş yerinde size karşı olan ve farkında olmadığınız şeyler olabilir, daha dikkatli gözlemlemekte fayda var. Çabalarınız, romantik hayatınızda işlerin aydınlanmasına yardımcı olacaktır.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayacaksınız. Seyahatler söz konusu.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye ihtiyacınız var. İş yerinizde her şey yoluna girecek ve finansal durumunuzu düzelteceksiniz. Bugün sağlığınız söz konusu olduğunda ekstra dikkatli olmalısınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına ne yapmaları gerektiğini söylediğiniz zaman alacağınız tepki sizi şaşırtabilir. Bugün Ay'ın konumu, tek başına çalıştığınız zaman, performansınızın çok daha yüksek olabileceğini gösteriyor. Bireyselliğin bazen bir gereksinim olduğunu anlamalı ve ayrıntılar üzerinde yoğunlaşmalısınız. İhtiyacınız olan şey sükunet.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 39' 08" R
Ay
Akrep
08° 43' 26" R
Merkür
Koç
16° 02' 22"
Venüs
Koç
23° 40' 58"
Mars
Balık
25° 08' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 02' 01"
Uranüs
Boğa
22° 00' 40"
Neptün
Balık
28° 43' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 11"
Lilith
Başak
22° 40' 45"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>