Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Borçlarını Kapatıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 20%

Günün avantajlarından faydalanmanın en iyi yolu, içsel benliğinizi düşünmek ve belki de aşk hayatınıza özel ilgi göstermek. Bugün, aklınız ruh halinizi ve hisleriniz yorumlamaya açık ve muhtemelen bu analiz için ortaya koyacağınız çok fazla malzeme var. Biraz nesnellik kazanmak için duygularınızı bir arkadaşınızla paylaşmanız daha iyi olacak.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendi istekleriniz, kendi fikirleriniz sizin için daha önemli hale gelirken, evet ve hayır demeniz gereken noktaları iyi belirlemeli; alttan alma ile sınır çizme konusunda doğru bir denge sağlamalısınız. Kardeşler gündeminizde olabilir. Seyahat ve yolculuklar yapılabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerden yana mutlu olacağınız gelişmeler yaşanabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli davranman gereken bazı hususlarda işlerin planladığın gibi gitmemesi sinirlenmene neden olacak. Gerileyen mücadele gezegeni iletişim kurmakta ve tahammül seviyenin iniş çıkışlarında seni epey zorlayacak. Eş ailesinden ya da arkadaş ortamından uzaklaşmak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde önemli bir ödeme için gelen para hesabındaki eksiği tamamlayacak.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Davetlere katılmayarak evde vakit geçirmek ya da yürüyüş yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Eğer yürüyüş yaparsanız bileklerinize dikkat edin. Parkur da yeni biriyle tanışma ihtimaliniz olabilir. Aşk size doğru koşuyor olabilir. Cool tavırlarınız ile gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık ve çalışma gerektiren konulara, meşguliyetlere özen göstermelisiniz. Üzerinde çalıştığınız konu yüzünden zorlanabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi çokta düzenli hissetmeyeceğiniz bugünlerde eşyalarınızı kaybedebilir, aynı zamanda dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aslında öğrenmemeniz gereken şeyler öğreneceksiniz ve bu canınızı çok sıcak. Bu durumu bir arkadaşınıza anlatın ve ondan fikir alın. Daha iyi hissedeceksiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sağlık, günlük rutinler ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor.Mide ve karın bölgesiyle ilgili yaşayabileceğiniz sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Günlük rutinlerinizi gözden geçirebilir, sağlıklı rutinler edinebilirsiniz. Venüs ile Şiron arasındaki etkileşim yakın çevrenizden göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün özelliklehayatınız ve kariyerinizde ilişkilerden kaynaklanabilecek beklenmedik durum ve gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız. Üstleriniz, yönetici ve patronlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir şeyler yapmayı deneyin. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan, zorlandığınız zamanlarda yardım istemekten çekinmeyin. Huzurlu ve sakin bir günün tadına varacaksınız. 

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini artık kabul edin. Yanlış değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya istekli değilsiniz, fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de zaman zaman tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 55" R
Ay
Koç
21° 49' 04" R
Merkür
Koç
20° 26' 02"
Venüs
Boğa
08° 27' 35"
Mars
Koç
04° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 31"
Satürn
Balık
17° 05' 20"
Uranüs
Boğa
22° 41' 43"
Neptün
Balık
29° 05' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 43"
Lilith
Başak
24° 00' 34"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>