Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşlerin Artıyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün aşk hayatınızda pratik konulara odaklanmanız gerekebilir. Belki de siz ve sevgilinizin bütçenizin üzerinden bir geçmeniz gerek. Son zamanlarda harcamalarınız biraz kontrolden çıkmış olabilir. Neyin değişmesi gerektiği konusunda dürüst olmaya çalışın. İkiniz güçlerinizi birleştirirseniz, yakında finansal durumunuz daha iyi olabilir. Belki birikmiş bir borcunuzu ödemek isteyebilirsiniz böylece yükünüz hafifler.

Belki deyerinizde olmayı hak ettiğiniz konumda olmadığınızı fark etmişsinizdir. Bugün bu konuda bir şeyler yapma konusuna bel bağlamış olsaydınız, çok büyük bir gerilim olabilirdi. Yetkili, üretken bir insansınız ve insanlar sizi daha yeni farketmeye başladılar. Görünüşe göre hiçbir şey sizi durduramaz, ancak başarınızı kıskanabilecek kişilere çok dikkat edin. Hızlı bir plana ihtiyacınız var!

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Rahat, geniş enerjin bugün iyice ön plana çıkıyor. Dışarı çıkıp vakit geçirmek için uygun bir gün. Bitmesini en çok istediğin şeylerin bir listesini yap ve işe yavaş yavaş koyul. Yeni ve farklı bir yol izlemek konusunda ise şüpheye düşme; çünkü göksel enerjiler de sana destek sunuyor olacak. Bunu sonuna kadar kullan - ve biraz eğlenmeyi de unutma!Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar motivasyonunuz, enerjiniz değişken olabilir. Bireysellik ve kendi alanınızda kalmak huzuru sağlayabilir. Kendi istek ve ihtiyaçlarınızın önem kazandığı bugünde, yardımlaşma içinde olmanız gereken durumlar oluşabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Kova burcuysan, küçük diyalogları kafana takıp iletişimden kaçınman birikip büyük kırgınlıklara meyil edebilir. Uzun zamandırarayışındaysan, bugün yapacağın başvurulardan geri dönüş alabilirsin. Akşamüzeri, evin dağınıklığını sorun edebilir, evdeki diğer bireyleri düzenli olmaları konusunda uyarabilirsin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gerginlikleriniz günlük yaşantınıza öfke olarak yansımaktadır. Partnerinizle tartışmaya girmeyerek alttan alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızın yetersizliğinden şikâyetçi olabilirsiniz,vereniniz bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmak için adım atabilir. İletişimsel sorunların haricinde kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Sunum gibi aktif planlarda önceden prova yapmak iletişiminizi artıracaktır. 

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Günlük planınızı yaparsanız, gününüzü daha iyi organize edebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İç uyumunuzu korumaya çalışın.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinize konsantre olmada büyük problem çekebilirsiniz ancak arada bir tatil vermenin zararı yoktur uzun süredir meşguliyetiniz kendini bu şekilde gösterebilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden önce çoğu duygularınızın ve tutkularınızın yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilecek ani tepkiler verebilirsiniz. Kontrol mekanizmanızı zorlamanız gerekebilir. Öğleden sonra ise günlük yaşamınızın koşturmacası içinde olabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Buluşmalara geç kalmak hiç adetiniz değildir fakat bugün aksi bir durum yaşanabilir. Her insan zaman zaman bu hataya düşebilir o yüzden çevrenizden ufak bir özür dileyip normal davranmaya devam edin.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Öğlen saatleri itibariyle birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Güneş ile Neptün arasındaki karşıtlık finansal konulara dikkat çekiyor. Bugünlerde risk içeren işlerden uzak durmalısınız.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu gece sevdiğiniz kişiyi evinize davet ettiğiniz halde gelmemiş hatta telefonlarını bile açmamış olabilir. Bu da sizi son derece endişelendirmiş olabilir. Karamsar olmayın. Partneriniz iyi durumda. Ayrı kalmanıza sebep olan muhtemel sorun trafiktir. Gelmesi gerekenden çok daha geç olsa da, arkadaşınız yanınıza gelecek. Sakin kalın!

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar oluşabilir. Karşınızdaki insanı yanıltmadan samimi olarak dinlemeniz ve cevap vermeniz, ilişkiniz açısından önemli olacak. Bu süre içinde özellikle aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Mesleğinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için başarı grafiğiniz oldukça yüksek. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşımıyorsunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 06" R
Ay
Koç
21° 06' 10" R
Merkür
Koç
20° 23' 46"
Venüs
Boğa
08° 23' 59"
Mars
Koç
04° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 50"
Satürn
Balık
17° 05' 06"
Uranüs
Boğa
22° 41' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 34"
Lilith
Başak
24° 00' 14"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>