Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Atılımcısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün her türlü iletişim için iyi bir gün. Eğer birinin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, bugün o dikkati çekebilmeniz gerekir. İnsanlara sesli posta veya e-posta gönderdiyseniz, bugün iade edilebilir. Telefonunuz sürekli çalabilir, ancak en azından insanlarla konuşma şansınız olacak! İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınızla yoğun olarak konuştuğunuz bir gün olacak.

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

Mizah anlayışın uyarılabilir. Şakalar ve espriler yapıp insanları eğlendirme günündesin. Keskin ve etkili bir zekan var. Dünyada olup bitenlerle ilgili ironi komik yorumlar yapabilirsin. Sevdiğin ünlülerin taklitlerinde de başarılısın. Hatta başından geçen komik şeyleri anlatmak da isteyeceksindir. Arkadaşlarınla öğle yemeğinde buluş; birlikte biraz gülün.Dürtüleriniz bugün size farklı kapılar açıp zengin bir takım kazançlar elde edebileceğiniz grup aktiviteleri için sizi ziyaret edebilir. Doğuştan gelen bu yeteceğiniz birden ortaya çıkabilir. Çevrenizdeki insanlarla gerçekleştireceğiniz bazı tartışmalar sosyal, ruhsal, politik, felsefi açıdan size yeni anlayışlar kazandırabilir, entelektüel ufkunuzu genişletebilir. Artan kabiliyetiniz ne isterseniz onu başarıyla ulaştırmanız hakkında size önderlik edebilir, bu konu hakkında daha çok konsantre olmanızı sağlayabilir. Vazgeçmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi… planları yapmaya başlayın!

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Spiritüel konular, meditatif çalışmalar iç dünyanızda farklı yollar açabilir. Maddi-manevi güvende olma, güvende hissetme ihtiyacınız artıyor. Huzurunuzu ve konfor alanınızı bozan, bozabilecek durumlardan uzaklaşma eğiliminde olabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Kova burcuysan, genel bir iletişim zayıflığından da doğacak olan tartışmaların büyümesini istemiyorsan alttan almalısın. Yaptığın planlar doğrultusunda, istediğin gibi gelişen projeler kapında. Aceleci davranmadan karar verebilirsen fırsatları değerlendireceğin bir gün olacak.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı konularda gerginlikler yaşamanız bazı olayların gerçek yüzünü görmenize neden olabilir. Gizli işleyişler açığa çıktıkça sizin de ortaklık konusunda düşünceleriniz değişebilir. Ailenizle gerilimli konuşmalarınız yerini şiddetli tartışmalara bırakabilir. Empati yaparak daha olumlu yaklaşım sergileyebilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Geçmişinize ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinlemek doğru karar vermenizi sağlayacaktır. Gün içinde maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli tetikte olmanız mutsuzluğunuzu hazırlamanız anlamına gelebilir. Birşeyleri kabullenmemek adına sürekli zihninizi yoruyorsunuz.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilmeniz gereken her şey aslında kendi içinizde saklı. Sadece bunu görmek ve dışarı çıkarmak istemelisiniz. Bunu tamamen içgörünüzün yardımıyla başaracaksınız.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati aileniz ve evinizle ilgili konuları gündeme taşıyor.Evinizi güzelleştirebilir, evinize yönelik alışveriş yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Aile içinde yaşanabilecek problemleri çözmek için uygun bir gün olacaktır. Gayrimenkul alım satım işleriniz varsa Ay'ın boşlukta seyahat etmeye başlayacağı 15:46 öncesini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geriye bakıp düşünmek için ideal bir gün. Sakin, net, mantıklı bir zihniniz olduğuna, başkalarının ise fazla öznel, basmakalıp ve saldırgan düşündüğüne kanaat getirmiş olabilirsiniz, ancak aslında durum tam tersi! Bir değişiklik yapıp kendinizi başka birinin yerine koyun ve düşünün: En az onun sizi yargıladığı kadar siz de onu yargılamıyor musunuz?

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama biraz daha dikkatli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yine gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir tanesi de hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 05' 00" R
Ay
Koç
18° 32' 59" R
Merkür
Koç
20° 15' 45"
Venüs
Boğa
08° 11' 09"
Mars
Koç
04° 12' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 23"
Satürn
Balık
17° 04' 15"
Uranüs
Boğa
22° 40' 57"
Neptün
Balık
29° 04' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 60"
Lilith
Başak
23° 59' 05"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>