Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sağlık Problemlerine Dikkat Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Bugün önemli bir rol üstleneceksiniz! Bugünkü ruh hali biraz sinir bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelme biçiminizyerinde veya okulda tanınmanızı sağlauacak. Gücünüz, öz denetiminiz ve istikrarınız, başarınız ve başarısızlığınız arasında fark yaratır. Kendinizle gurur duyabilirsiniz, duymalısınız da!

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Başkalarına karşı bugün müsait olabilecek misin? Çevrenden biri sana içini dökmek istiyor olabilir. Eğer bu kişiyle arandaki etkileşimin yüzeyselliği seni rahatsız ederse, bugünün atmosferinin ne tarz da olduğunu anlamış olursun! Evet, bugün müsaitsin, ama her şey için de değil! Şu anda vaktini çarçur edecek bir modda değilsin!Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Kova, karşıt burcunuz Kova. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

6 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.43'e kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar kararsızlık, plansızlık içinde olabilir, mevcut planlarınızda değişime gidebilirsiniz. Yolculuklarda gecikme yaşanabilir. Bu saatten itibaren ise gününüzü, ilişkilerinizi planlarınıza ve isteklerinize göre yönetmek isteyeceksiniz. Venüs artık ilişkiler alanınızda ilerliyor. Yeni ilişki fırsatları doğabilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İklim değişikliği hem mental hem de fiziksel olarak yormuşken dostlarınla keyifli bir geceyi organize edebilirsin. Yeni aldığın arabada çıkan bir problem beklemediğin bir harcama olacak. Partneri olan Kova burçları, aşkın gezegeni Venüs'ün ateş burcundaki hareketi ile ilişkilerinde yenilik arayışında olabilirler.

6 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentileriniz fazlasıyla karşılanıyor olabilir. Hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bugün sosyal çevrenizle yakın temas halinde olmak yerine yalnız kalarak zihninizi dinlendirmeyi seçebilirsiniz. Geçmiş ilişkilerinizi hatırlasanız da artık yeni bir hayata adım attınız ve bu ilişkiyi yürütmek istiyorsunuz. Partneriniz sizi gelecek planı kurmaya doğru götürüyor olabilir, gerçek düşüncelerinizi açıkça söylemelisiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Aynı zamanda eve yönelik konularda da cömert davranabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde fiziksel olarak kendinizi güçlendirmeniz gerekebilir. Spor yapmak, günü hareketli fakat dikkatli geçirmek uygun olacaktır.

6 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınıza diyecek söz yok. Ancak bazı zamanlarda klasiklere bağlı kalmak daha doğru olabilir. Bugün de o günlerden biri, siz en iyisi parlak fikirlerinizi ilerleyen zamanlar için saklayın.

6 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizin tadilat ve boya işleri için değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna girişi ile ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda şanslı bir döneme giriyorsunuz. İlişkiniz varsa evlenme kararı alabilirsiniz, yalnızsanız yeni flörtler gündeme gelebilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Venüs'ün karşıt burcunuza ilerlemesiyle birlikte ilişkiler açısından destekleyici bir döneme ilerliyorsunuz. Aradığınız birlikteliği bu dönemde bulabilirsiniz. Yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Eşinizin, sevgilinizin sizi mutlu edeceği bir dönem olabilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kırılganlığa biraz açık olduğunuz bir gün. Özel ilişkinizde gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, olumlu düşüncelerle duygularınızı doğru yönlendirmeye çalışmalısınız. Getirisi çok olacak bir işi başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. Dış görüşünüzle ilgili gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının.

6 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>