Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sağlığa Dikkat! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 50%

Heyecan ve kısıtlama arasında bugün bir çatışma yaşayabilirsiniz. Bir durumun içindeki potansiyeli görebilir ve sonuçları hakkında heyecanlı olabilirsiniz, ancak istenen sonucu elde etmenin beklenenden daha uzun süreceğini biliyorsunuz. Örneğin, birisine aşık olduğunuzu ve onunla evlenmek istediğinize karar verebilirsiniz. Her şey iyi hoş fakat sorun şu ki bu kişi zaten evli! İşlerin yürümeyeceğine dair umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı olun.

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Bir yerden bir yere seyahat etmen mümkün. Günün enerjisi, hareket için sana birçok fırsat getiriyor olacak. Şehir dışında gerçekleşecek bir toplantıya katılabilirsin. Ya da komşu bir şehre bir eğlence için gidebilirsin. Muhtemelen masanda tüm gün oturmayacaksın. Ayrıca akşam da evde oturuo duvarları seyretmeyeceksin. Hareket halindesin!Son zamanlarda bir mola vermeye can atıyordunuz ve bugün muhtemelen bir partiye ya da akşam yemeği için dışarıya davet edileceksiniz. Ne kadar içtiğinize dikkat edin ve akşamın sonunda sizin ya da arkadaşınızın eve dönerken arabayı kullanacak mecaliniz kaldığından emin olun. Kendinize göz kulak olmalısınız; zira günün enerjileri insanların normalde güvenlik nedeniyle göze almayacakları riskleri almasına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dürtüleriniz bugün size farklı kapılar açıp zengin bir takım kazançlar elde edebileceğiniz grup aktiviteleri için sizi ziyaret edebilir. Doğuştan gelen bu yeteceğiniz birden ortaya çıkabilir. Çevrenizdeki insanlarla gerçekleştireceğiniz bazı tartışmalar sosyal, ruhsal, politik, felsefi açıdan size yeni anlayışlar kazandırabilir, entelektüel ufkunuzu genişletebilir. Artan kabiliyetiniz ne isterseniz onu başarıyla ulaştırmanız hakkında size önderlik edebilir, bu konu hakkında daha çok konsantre olmanızı sağlayabilir. Vazgeçmeyin!

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha hızlı ve motive başlayabilir, karşınızdaki kişilerle daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. Doğru anda doğru sözleri sarf etmek, karşınızdakileri etkilemenizi sağlayacaktır. Flört durumları öne çıkabilir. Zekanızla beğeni toplayabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ateş burcunda başlayan Mars Retrosu ummadığın insanlarla daha hararetli bir iletişim içinde olmana neden olacak. Eğer hayatında biri yoksa kendini duygusal bir boşluk içinde hissedebilirsin. Yalnızlık duygusu seni korkutabilir. Yaptığın ufak çaplı seyahat planların iptal olabilir. Midene karşı ilgisizliğin, sağlık sıkıntını körükleyecek.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir projeye başlamak için harika bir gün olabilir. Evlilik yaşantınızda istemediğiniz sorunlarla uğraşıyor olabilirsiniz. Gerekli gördüğünüz konularda bir uzmandan danışmanlık almak size iyi gelecektir. Partnerinizin sesine kulak verin. Arkadaş çevreniz ile ego yarışı içerisine girebilirsiniz. Sizin böyle bir yarış içerisine girmenize gerek yok. Siz ego savaşları yerine kendi başarınıza odaklanmalısınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gündeminizi aşk hayatınız meşgul edebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor olacak.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konulardaki güvence arayışınız yerini manevi arayışa bırakabilir, bugün hayata daha yoğun bir güven duyarak huzuru arayabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay İkizler burcunda ilerlerken heyecan ve tutkularınız öne çıkıyor. Aşıksanız ve zevkle ilgilenip uğraştığınız konular varsa bugün aşkı daha yoğun hissedebilirsiniz. Ancak fazlaca ısrarcı olmamakta fayda var.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi işinize kaptırıp özel hayatınızı aksattığınız günlerdesiniz. Partneriniz o kadar anlayışlı biri ki bundan hiç şikayet etmiyor. Ancak siz yine de ona zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Flörtleşmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Sizi mutlu eden şeyler üzerine düşünebilirsiniz, hobilerinizle ilgilenmek iyi gelir. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü rahatlayacağınız bir gün olarak görün ve çok fazla hayatın derin yoğun ve duygusal meseleleri üzerine kafanızı yormayın. O meseleleri bir kenara bırakıp dünyaya gelme nedenimizin mutlu olmak olduğunu hatırlamanızın tam zamanı. Belki de kendinizi mutluluğun tam olarak ne olduğu konusunda diğer insanlarla hararetli bir şekilde tartışırken bulursunuz. Felsefi tartışmalar, bu hayatta aradığınız şeyin ne olduğunu ve ona nasıl ulaşmayı planladığınızı kesin olarak belirlemek amacıyla, diğerleriyle hikayeler paylaşmaktan ya da notları karşılaştırmaktan keyif almanızla sonuçlanabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin uzun süredir sizden gizlediği bir sırrın ortaya çıkması sizi çok rahatsız edebilir. Ama her şeyi bilmeniz, tüm olaylara hakim olmanız gerekmiyor ki. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. Önemli ve değişik bir dönem geçiriyorsunuz. İş yaşamında beklemediğiniz olayların patlak vermesi, sizi karar almaya zorlayabilir. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız. Kuşku ve endişe dolu duygu ve düşünceler, siz de psikolojik bazı problemlere yol açabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 19' 08" R
Ay
Koç
22° 07' 27" R
Merkür
Koç
20° 27' 00"
Venüs
Boğa
08° 29' 07"
Mars
Koç
04° 24' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 49"
Satürn
Balık
17° 05' 26"
Uranüs
Boğa
22° 41' 47"
Neptün
Balık
29° 05' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 48"
Lilith
Başak
24° 00' 42"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>