Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İnatçısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 30%

Bugün sizin için çok güçlü bir gün. Hayatınızın belirli alanlarında, özellikle de romantik doğanız söz konusu olduğunda, aşırı uçlarda olduğunuzu ve bir tarafa daha sonra da diğer tarafa çekildiğinizi fark edebilirsiniz. İlk başta her şeyinizi verip bir dakika sonra tamamen geri çekilebilirsiniz. Bir denge tutturmaya çalışın.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Fikirlerin daha büyük ve daha iyi olmaya başlıyor. Başkalarıyla iletişimin fazlasıyla artmakta ve gelişmekte olduğunu fark edebilir; çevrendekilerle zihinsel etkileşimlere de açık olabilirsin. Daha sen leb demeden, insanlar leblebiyi anlayabilir. Zeki ve hızlı düşünebilen kişilerle kuvvetli bağlar oluşturabilirsin. Fakat duygusal açıdan kendini biraz soyutlama isteği de olabilir ama bu gayet normal.Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir mola vermeye can atıyordunuz ve bugün muhtemelen bir partiye ya da akşam yemeği için dışarıya davet edileceksiniz. Ne kadar içtiğinize dikkat edin ve akşamın sonunda sizin ya da arkadaşınızın eve dönerken arabayı kullanacak mecaliniz kaldığından emin olun. Kendinize göz kulak olmalısınız; zira günün enerjileri insanların normalde güvenlik nedeniyle göze almayacakları riskleri almasına neden olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araçlarla ilgili arızalanma, tadilat ve ödemeler gündeme gelebilir. Alım-satım planları içinde olabilirsiniz. Finansal konularda daha cesur veya kararlı olabilir, risk almak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde beklentiler uyuşmayabilir. Karmik bağın devam ettiği ilişkiler gündeme gelebilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında beklemediğin sürprizlerle karşılaşabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinden gelen ilgisizlik şikayetleri, ona karşı ne kadar vurdumduymaz davrandığına tanıklık etmeni sağlayacak. Akşamüzeri yakın akrabalarında yaşanan sağlık sorunu kaygılarını artırabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlahi plana karşı sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz diye kendinizi kötü hissetmemelisiniz. İnsanlığa olan katkınız sizi her zaman savunulacak bir konuma getirmektedir. Konuşmalarınızda bazen ifade edememe sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Geçici bir süre olduğunu düşünerek ilerlemeye devam etmelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gündeminiz aşk olacak. Sanatsal aktivitelere yönelmek hayal gücünüzün harekete geçmesine neden olacaktır. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Güçlü konuşmanızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle partnerinizle sert tartışmalar yaşanmaması açısından bir probleminiz olduğunda sakin bir üslupla konuşmalısınız ve vereceği cevaplara güven duymalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizden bir şey gelmediği zamanlarda kendinizi çaresiz hissetmek yerine bu durumu olduğu gibi kabullenin. Her şeye hükmedemeyeceğinizi anlamalı ve kendinizi sakinleştirmelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Öğlen saatleri itibariyle birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Güneş ile Neptün arasındaki karşıtlık finansal konulara dikkat çekiyor. Bugünlerde risk içeren işlerden uzak durmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte geçireceğiniz mutlu ve huzurlu günlere odaklanın. İş yerinizde yavaş ama kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorsunuz. Çok yoğun bir günün ardından bile, kendinizi mutlu ve enerjik hissedeceksiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olası iletişim problemleri yaşamamak için sözlerinize dikkat etmeye özen gösterin. Gün içerisinde ilişkinizle ilgili anlayışınızı değiştirecek olaylar yaşayabilir ve dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bugünyerinde sakin olmaya çalışın. Kırılganlığınızı da kontrol etmelisiniz. Patronunuzun ortaya söylediği şeyleri üzerinize alınmanız için gerçekten ortada hiçbir neden yok. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>