Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alışkanlıkların Değişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınız hakkında daha iyi hissedebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde daha fazla şey açıklığa kavuşacak ve barış gündemde olacak. Sizi zorlayan bir ilişki konusunda aklınızda bir fikir oluşmaya başlayabilir. Ne yapmanız gerektiğini aniden anlayacak ve yaptığınız seçimlerden pişman olmayacaksınız. İçgüdülerinize bugün kulak verin, çünkü sizi doğru yönde yönlendirecekler.

Gösterişli yaklaşımınız bugün istediğiniz kadar dikkat çekmeyebilir, bu nedenle işe yaramayan bir şeyi başarmak için kendinizi zorlamayın. Bir şeyin belirli bir şekilde yapılması gerektiği konusunda ısrar ederek - kendi yönteminizle - her ne üzerinde çalışıyorsanız onu yapın, böyle yalnızca düşmanlar ve engeller yaratacaksınız. Daha düşünceli, bilinçli, kontrollü bir yaklaşım, bugün pastanın büyük dilimini elde edecek olan şey olacak.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Açık fikirli olmak en iyisidir. Bugün sürprizler ve değişimler günü olabilir. Olan biten her şeyi kontrol edemeyebilirsin, o yüzden biraz bağımsız ve tarafsız olmaya bak. Esnek bir tutum seni her duruma uyum sağlaman için destekleyici olacaktır. Sakin ol ve hislerinin kontrolünü elinde tut. Dengeli ve güvenli kalmak için elinden geleni yap, gerisini akışa bırak.Başkalarıyla iletişim kurmak geçmişte sizin için zor olduysa bugün işlerin biraz değiştiğini hissedebilirsiniz. İnsanların motivasyonlarını daha iyi kavramaya başlayabilirsiniz ve bu da onlarla başa çıkmanızı kolaylaştırabilir. Sezgisel yetilerinizin iyi işlemesi sayesinde başkalarına dair hisleriniz yeni bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bu akşam ise: Kutlamaya yapın! Biraz eğlenmek size iyi gelecektir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz dürtüsel bir şeyler yapabilirsiniz. Eğer rutin işlerinizi bitirdiyseniz, ani bir alım yapmak cazip gelebilir. Zevkleriniz biraz abartılı olabilir bu yüzden yapacağınız alımın bütçenizi aşmadığından emin olun! Dış görünüşünüze çeki düzen vermeyi düşünebilir yeni kıyafetler veya çekici günlük kıyafetler almak isteyebilirsiniz. Nasıl görünmek istediğinizi düşünün ve doğru parçaları bir araya getirmeye başlayın.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tutulmanın size şans ve destek sunduğu bir günde olacaksınız. Şartlara uyum sağlamak ve hayatla barış içinde ilerlemek karşınıza yeni kapılar açacaktır. Heyecan duyacağınız bir gündem ortaya çıkabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hafta içinin yorgunluğunu atmak isteyeceksin. Geç saatlere kadar uyuyabilirsin. Bugün moralini hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyeceksin. Aile büyüklerinden kronik rahatsızlığı olan birisi hakkında alacağın güzel haberler seni mutlu edecek. Son günlerde değişen beslenme alışkanlıkların mide problemlerinin artmasına neden olabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aileniz ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenizden aldığınız enerji size iyi gelebilir ve motivasyonunuzu arttırabilir. Aynı zamanda biriken işler konusunda ailenize yardımcı olmanız sorunların kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlayacaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın önemli işler ve uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çalışkan olabileceğiniz bir gündesiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkileri, uzaktaki akrabalar bugün genel konunuz olabilir. Mesleki konularda sakin kalmalı ve insanların kendi kendilerini savunmalarına izin vermelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilmediğiniz bir konuda bunu belirtmekten çekinmemeli ve tam olarak emin olmadığınız kararlar almamalısınız. Bu bir yatırım ya da ilişki kararı olabilir. Yakın arkadaşınızla ters düştüğünüz bir konuda tartışma yaşayabilirsiniz. Fikrinizi belirtmekten kaçınmayın fakat tartışmayı kişiselleştirmemeye de özen gösterin.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı ve istekli bir şekilde ele aldığınız konularda kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Bugün maddesel güvene ihtiyacınız var ve bir takım harcamalarınız yüzünden zor duruma düşebilirsiniz. Zevkleriniz söz konusu.  

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz ve kendinizi enerjik hissedeceksiniz. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz ve patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Duygularınızı sağlıklı bir şekilde işlemeyi öğrenmelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal alışkanlıklarınız seviyorsunuz. Bugün yaşamınızla ilgili değişiklik yapmaktan çekiniyor olmanız belki de bu yüzden.. İçsel duygularınızın, kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Geçmiş anılarınızın size verdiği olumsuzluklardan kurtulmanıza rağmen, ayaklarınızın geriye gitmesi, sizin gereksiz takıntılarınız.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 46" R
Ay
Akrep
24° 32' 18"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 15' 28"
Mars
Balık
26° 07' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 27"
Satürn
Balık
16° 09' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 58"
Neptün
Balık
28° 45' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 36"
Lilith
Başak
22° 49' 15"
True Node
Koç
15° 34' 43"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>