Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayallerin İçin Hızlanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 20%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Ruh hali değişimlerinin yoğunluğu birçok insan için sandığından daha zorlayıcıdır.Doğrudan eyleme geçmezsen olması beklenenden daha fazla acı çekersin. Eğer olanların sebebi sen isen; hemen kabuğuna çekilme. Yalnız olmadığını unutma. Bir arkadaşınla ya da güvenilir bir danışmanla konuş. Ayrıca hislerini bir sağlık praktisyeniyle konuşabilirsin. Denemek sana hiçbir şey kaybettirmez.Hayal gücünüz çok yüksek ve açık görüşlüsünüz. Son dönemde yaşadığınız olaylar, hayata daha ruhani bir pencereden bakmak için sizi cesaretlendiriyor olabilir. Kendinizi dindar biri addetmeseniz de, ruhani yolculukların size çok faydası dokunabilir. Metafizik, felsefe ve dünya dinleri gibi konularda bir şeyler öğrenmeye açık olun. Sonrasında siz de kendi yolculuğunuza başlamış olacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinizin birçoğunu ya gerçekleştirdiniz ya da gerçekleştirme sürecindesiniz ve bu durum size sevinç veriyor. Gelgelelim, etrafınızdaki insanlar sizden bir şeyler koparmak isteyebilir. Hayır kurumlarına katkıda bulunmanız veya çok iyi tanımadığınız insanlara borç vermeniz istenebilir. Elinizden gelen her şekilde yardımcı olmak isteyebilirsiniz ancak an itibariyla kime yardım ettiğiniz konusunda dikkatli olun. Zira bazıları pek güvenilir olmayabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zaman zaman iç huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere karşı daha baskın ve kontrolcü yaklaşabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizde ve bakış açınızda sabit kalmak isteyebilirsiniz. Eğitim, yurtdışı, seyahat ve yasal konularla ilgili gündemler olabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tasarladığın hayallerini hayata geçirmek için daha fazla aktif oluyorsun. İş yerinde yapıcı önerilerin ile dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ay boşlukta hareket ediyor aceleci davranmamalısın. Aile büyüklerini ihmal edebilirsin. Kulakların biraz sitem işitebilir. Hazırlıklı olmalısın.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün olabilir. Partnerinize ifade ederseniz sizlerin yanında olacaktır. Sadece kendinizi düşünmeden sevginizi de dengeli iletmelisiniz. Sevdiğiniz kadar sevilirsiniz. 

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda engellere karşı dikkatli olmalısınız. Zor koşullar altında çalışacağınız zamanlar var. Fakat hedeflerinize ulaşmak için kendinizi tutkuyla işinize verebileceksiniz. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda riske girmek isteyeceğiniz konular söz konusu. Akşam saatlerinde israfa kaçabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kişisel önlemlerinizi almanız oldukça önemli. Daha verimli bir aşk yaşayabilmek için kendinizi partnerinize duygusal olarak tamamen açın.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemsediğiniz biriyle görüşmek isteyeceksiniz ancak bu buluşma gerçekleşemeyebilir. Buna üzülmeyin, ilerleyen günler bu buluşma için daha sağlıklı olacak.

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, hayatın derin yönlerini ön plana taşıyor.Hayat görüşünüzü sorgulayabilir, farklı kültürler ve inançlar üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. Akşam saatleri itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay,ve kariyer konularını gündeme taşıyor. İş plan ve stratejilerinizi gözden geçirmek için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşbirliği hedeflerinizde gelişmeler sağlar. Herkese uygun olacak kişilerle bağlantıda olun. Eski ve yeni arkadaşlar isteyerek size yardımcı olacak çünkü başarılarınız onlara da yarar sağlayacaktır.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin işine ayırdığı zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Açık olmanızda fayda var! İş yerinde yaşanan bazı olaylar sizi rahatsız edebilir. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir, dikkatli olun. Arkadaş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız.

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 56' 15" R
Ay
Aslan
22° 38' 56" R
Merkür
Koç
29° 28' 25"
Venüs
Boğa
19° 27' 41"
Mars
Koç
11° 13' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 53"
Satürn
Balık
17° 46' 00"
Uranüs
Boğa
23° 12' 50"
Neptün
Balık
29° 19' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 12"
Lilith
Başak
25° 00' 02"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>