Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendine Vakit Ayırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 70%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Birisine öğretmenlik yapabilirsiniz. Kendinizi başkalarına rehberlik edebileceğiniz bir durumda bulabilirsiniz. Belki de deneyimleriniz, diğer insanların eksik olduğu konulara bilinçli bir bakış açısı sunabilir. Tecrübeleriniz hakkında konuşabilir ve uzmanlığınızı paylaşabilirsiniz. Ya da bir şeyle uğraşmakta olan bir arkadaşınıza koçluk yapabilirsin. Belki de hayatlarında bir meseleyi ya da yeni bir oyun planı yapmaları için onlara yardımcı olabilirsiniz.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Kendini başlangıç noktasında bekleyen bir at gibi hissedebilirsin. Gün boyu istekli tavırlarını sürdürmeye çalış. Yaratıcı doğanın gün yüzüne çıktığını ve seni yaratıcı yollardan açıklamaya sevk eden büyük miktarda enerjiye sahip olduğunu göreceksin. Yüksek miktarda adrenalinin tüm gün sürsün, böylece etrafındakileri de ister istemez kendin gibi cesaretlenmeye sevk edersin.Bugün kendinizi endişeli hissetme ihtimaliniz var. İstediğini koparan tiplerdensiniz ve hiçbir şey sizi durduramaz ama bugün ilerlemek için sarf ettiğiniz cesur çabalarına rağmen akıntıya karşı kürek çekeceksiniz. Genelde yalnızca kendinize güvenmeye meyilli olsanız da, bugün manevi olduğu sürece bir yardım elini kabul etmeye de açıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile üyelerinizle daha yakın ilişkiler kurmak için kendinize vakit ayırın. Zaman zaman bağınızın koptuğunu hissetseniz de, hayatlarına dahil olmak için bir şeyler yapmak önemlidir. Tamamen kendinizi iyi hissetmeniz hepsiyle iyi ilişkileriniz olmaksızın biraz zor olabilir. Kendi yönteminizde onların sizin için çok önemli olduklarını ve bu şekilde kendinizi kayıp hissettiğinizi anlatın. Bu, gerçekten yapıları sağlamlaştırmak için size yardımcı olacaktır.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz, yaşam alanınız ve yaşam rutininizle ilgili alanda köklü değişimler olabilir. Dinlenme, rahatlama isteğinde ve arayışında olabilirsiniz. Israrcılıktan kaçınmalısınız.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının haklarını gözetmeye o kadar çok odaklanmışsın ki kendini ihmal etmişsin. Aktivitelerini ve hobilerini ihmal etmiş olabilirsin. Kendine vakit ayırmak için fırsat kolluyorsun. Evli bir Kova burcuysan, evliliğindeki sorunlar yüzünden ailenle tartışmalar yaşayabilirsin.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni fikirlerinizi hayata geçirmek için ikili görüşmeler yapabilirsiniz. Hayata geçireceğiniz bu fikirler için gerekli planlamayı oluşturarak yola koyulabilirsiniz. İşin heyecanıyla ufak detayları atlamamaya özen gösterin.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili yeni girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çevrenizdekilerle birlikte hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardahayatınızda sizinle aynı statüye sahip kişiler ile anlaşmakta problem çekebilir, rekabet odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlginç bir toplantı bugün insan doğasına olan inancınızı yeniden canlandırabilir, özellikle de son zamanlarda insanlara güvenmeyi çok zor bulduktan sonra. Gezegenlerin hareketi, belirli bir kişinin nazik düşüncelerinden etkilenebileceğiniz ve onun yanında çok mutlu ve rahat hissedebileceğiniz anlamına geliyor.

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bireyselliğinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacağınız bir gün. Arkadaşlarınızın üzerinde etkiniz hayli büyük. Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmelisiniz. Bilgilerinizi yerinde kullanacağınız bir gün.

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, toplum içinizdeki yerinizi sağlamlaştırmaya yarayacak, belki de insanların gözünde daha üst bir noktaya yükselmenizi sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda sivrilmeniz, kendinizi ön plana çıkarmanız mümkün olabilir. Bunun yanında, bazı ufak tefek kazançlarla da karşılaşmanız pek de şaşırtıcı olmaz. Telif hakkı, ufak bir hizmet bedeli, belki de ikinci el olarak piyasaya çıkardığınız, artık kullanmadığınız bir eşya yoluyla az miktarda da olsa para kazanabilirsiniz. MADDİ kaynaklarınızı zenginleştiren etkiler aldığınız bir ay geçiriyor olsanız da, bu hafta gökyüzünde oluşacak olan görünümler, beklenmedik masraflara girmenize de yol açabilirler. Hiç hesapta olmayan bir harcama veya ödeme yapma zorunluluğuyla karşılaşmanız, bunun da canınızı sıkacak bir meblağda olması mümkündür. Bu durum, sizi şimdiden strese sokmasın...

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için zorlamayın. İş yerinizde birtakım gerginlikler yaşansa bile enerjinizi yüksek tutun ve çalışmaya devam edin. Günlük rutininize eğlenceli bir şeyler eklemek isteyeceksiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Etrafınızda sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. İşyerinde yüzeysel davranmaktan kaçının. Yeni planlamalar yapmanız ya da uygulamanız bakımından da pek uygun bir gün değil. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Sorumluluklarınızı aksatmamalı ve maddiyata yönelik karamsarlıktan kaçınmalısınız. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 54" R
Ay
Boğa
27° 25' 05" R
Merkür
Koç
22° 30' 09"
Venüs
Boğa
11° 28' 11"
Mars
Koç
06° 15' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 50' 13"
Neptün
Balık
29° 09' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 41"
Lilith
Başak
24° 16' 49"
True Node
Koç
15° 18' 31"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>