Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kaygıların Diniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir. Bir grup; mesela aile üyelerini ağırlayabilirsin. Mevcut enerjiye kendini kaptıracaksındır ve bu enerji hislerini keşfetmen konusunda destekleyici olacak. Bu gece ise canlı rüyalar görebilirsin; gezi, ilginç yerler veya uçmak gibi...Bugün pek çok aile üyesiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Partiler, kutlamalar ve her tür toplantı için muhteşem bir gün. Kuzenlerinizi, kardeşlerinizi ve geniş ailenizi bir araya toplayan bir parti verin. Bir süredir görüşmediyseniz, ailedeki son haberleri öğrenin. Minik yeğenleriniz ve kuzenlerinizle oyun oynayın çünkü zaman su gibi akacak ve büyüyüverecekler! Akrabalarınızla yaşadığınız tüm güzel olaylara odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün riskli yatırımlar, birikim ve alım-satım konularıyla ilgili aksiyona geçebilirsiniz. Hata ve yanılgılara karşı gün içinde dikkat etmeli, hatalı yatırımlardan kaçındığınız gibi gereksiz harcamalardan da kaçınmalısınız.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular söz konusu olduğunda hareketlenebilecek bir gün. Zira sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi iyice değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı alışveriş ve harcamalar söz konusu olabilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yerel çevreye karşı eleştiri dozunuzu artırabileceğiniz bir gün. Yaşanan aksaklıkları açıkça dile getirmeniz bazı durumları yeniden gözden geçirmenizi ortaya koyacaktır. Beklenen çalışma sizlerin girişimleri ile gerçekleşebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşın.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir kendinizi içinize kapanık hissediyordunuz ancak bugün hiç çekinmeden yeni çevrelere girebilecek ve yeni arkadaşlıklar edinebileceksiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beyniniz bugün dinleniyor, bu yüzden çok fazla rasyonel düşünce veya zihinsel netlik gerektiren herhangi bir şeyi yapmaya çalışmak yerine bu zihinsel molanın tadını çıkarın. Zihninizi işten uzaklaştıran faaliyetlerde bulunun. Bugün çalışmanız gerekiyorsa, biraz erken çıkın.

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizi ortaya çıkaracak hareketlenme söz konusu. Birçok değişik fikir birbirini tetikleyecek, ilginç gelişmeler yaşayacaksınız. Kararlarınızda ısrarcı olmalısınız. Taviz vermemeyi bilmelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ateşli bir gece geçireceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Çevrenizdeki insanlara karşı daha nazik ve hoşgörülü olmaya özen gösterin.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde fazla kontrollüsünüz. Kendinizi biraz özgür bırakmanız gerekiyor. Bunu başarabilirseniz beraberliğinizi daha doya, doya yaşayabileceksiniz. İş hayatınızı çevrenizdeki kıskanç ve dedikoduculardan uzak tutun. Amirlerinize sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 21' 43" R
Ay
Yay
13° 37' 22"
Merkür
Koç
16° 05' 13"
Venüs
Koç
27° 06' 54"
Mars
Balık
27° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 25"
Satürn
Balık
16° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 10' 04"
Neptün
Balık
28° 48' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 47"
Lilith
Başak
22° 59' 17"
True Node
Koç
15° 29' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>