Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Toparlanıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Bugün aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Gerçek ruhunuzla bağlantı kurun ve üzerinizdeki depresyon bulutunu temizleyin. Bu üzüntü size ait değil, onu çok uzaklara gönderin. Neşeli ve kaygısız bir hava var, bu enerjiyle bağlantı kurmaya çalışmalısınız. Her şeyi hafif, enerjik ve gerçekdışı tutun. Gerçeklikten kopmuş her şeyin uzmanı sizsiniz.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Yüksek vitestesin. Sabah erken uyanmak istiyorsun ve yeni maceralara atılmayı düşünüyorsun. Bu ekstra enerjiyi iyi amaçlar doğrultusunda kullanabilirsin. Büyük projelerin üstesinden gelip gelemeyeceğine bir bak. Belki ısıtıcıyı ya da buzdolabını tamir edebilirsin. Ya da dosyalarını, belgelerini düzenleyebilirsin. Evinde her şey yerli yerinde olduğunda kendini iyi hissedeceksin.Günün, oldukça hoş bulacağın sıcak ve hafif bir havası var. Korumacı içgüdülerin, durağan ve güvenilir bir liman arayan kişilerin çok hoşuna gidecek. Hassas meseleler senin uzmanlık alanına giriyor ve sen farketsen de etmesen de, doğal gizleyici yeteneğe sahipsin ki bu senin o tarafınla karşılaşabilen biri için oldukça şifa niyetinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görevler, sorumluluklar ve yapılacaklarla güne başlayabilir ve gün içerisinde planlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Aklınıza koyduğunuzu başarma noktasında desteklenebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Konsantrasyonun yüksek. Kişisel bakımına ve sağlıklı beslenmene dikkat ediyorsun.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde beklenmedik aksilikler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Sizleri yanlış yönlendiren kişiler zamanınızı alarak tamamlamanız gereken işlerinizin gecikmesine neden oluyor olabilir. Öfkelenmeden siz kendi işinize odaklanmalısınız.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde çatışmalardan uzak durun.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yükselme ve kariyer odaklı konularda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Kendinizi geliştirme konularında başarılı olacağınız.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekleri bilen biriyle takım oluşturun. Birlikte dünyayı fethedebilirsiniz. Belki de işiniz aracılığıyla, ortak olarak sizinle birlikte başlatmak istediği yeni birfikrine sahip biriyle tanışmışsınızdır. Hiç tereddüt etmeden bu işe girişin!

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. 

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cumartesi gününe en aktif, en pozitif başlayan burçlardan biri de sizsiniz. Bugün sizin için güzel sürprizlere gebe bir gün. Beklediğinizden daha güzel bir gün geçireceksiniz. Çevreniz giderek büyüyor. İnsanların gözdesi, ortamların merkezi olmaya doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz. Sakın evde oturmayın!

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki sorunları çözebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugünyerinizde gergin anlar yaşayabilirsiniz. Arkadaş grubunuz ile birlikte çok eğlenceli bir gün geçireceksiniz ve keyfiniz yerine gelecek.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatta başka heyecanlar olduğunu fark etmek için aşk konusunda cesur davranmanız gerekiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. İş hayatında tepkilerinizdeki aşırılık sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz para nihayet elinize geçiyor. Bu parayı nasıl değerlendireceğinizi şimdiden planlayın. Mevsim şartlarına uygun giyinmelisiniz.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 35" R
Ay
Başak
16° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Koç
18° 15' 15"
Mars
Balık
21° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 00"
Satürn
Balık
15° 36' 35"
Uranüs
Boğa
21° 46' 01"
Neptün
Balık
28° 34' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 52"
Lilith
Başak
22° 11' 27"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>