Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yalnızlık Bitiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 100%

Ticari ve finansal çıkarlarınızın yükselmeye devam ettiği bir dönemdesiniz. Bazen her şey bir anda gerçekleşiyor gibi hissedebilirsiniz. Fakat yapabileceğiniz tek şey akışına bırakmak. Sonuçta, şanslı gününüzdesiniz! Arkadaşlık ve sevgi konuları da hızla değişiyor, genelde doğrusu bu olsa da uzun süreli arkadaşlıklarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Metin olun!

İlerlemek ve sosyoekonomik meseleleri halletmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz ancak bu zorlukların, kontrol edemeyeceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da genel olarak stresli olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Unutmayın, kendi sorumluluklarınızla da yüzleşmeli ve onlarla başa çıkmalısınız.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

İşlerini bitirmek konusunda bugün çok kaygılanma. Daha çok hislerine ve insanlarla ilişkierine odaklan. İhtiyaç duyulan şey dikkatli ve hassas bir yaklaşım. Katı olma. Sefkatli ve anaç bir tutum takınırsan insanlar da sana karşı anlayışlı olacaktır.Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçirebilir, yakınlarınızla ve sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Gün içinde hızlı planlar yaparak, daha hızlı harekete geçeceksiniz. Ulaşımda ve trafikte acelecilikten kaçınmalı.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, Satürn ile 45’li açı yapacak. Sakarlığını kontrol altında tutmalısın. Seni heyecanlandıracak gelişmelerin olması durumu zorlaştırabilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan sana karşı duyguları olan kişiye kapılarını açabilirsin. Uzun süren yalnızlığını bitirmek isteyeceksin.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük alanınızı kısıtlamak isteyenlere sert tepkilerde bulunabilirsiniz. Sizin de bazı konuları abartma ihtimaliniz söz konusu olabilir. İlişkinizde ani kararlar almak isterken gelecekte pişman olacağınız adımları tekrar düşünmelisiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Planlarınız beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. İşlerinizi düzenlemek için fırsat bulabileceksiniz. İlerleyen saatlerde akşam için keyifli programlar yapabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde yanlış odaklanmalar sonucunda hata yapmamak için dikkatli olmalı ve iç benliğinize dönerek sezgilerinizle karar almalısınız.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarı ve iyi şans, bir ortaklıkla ilgili olsun ya da olmasın kesinlikle işin içindedir. Partnerinizden önemli bir telefon bekleyin. Bu telefonla birlikte geleceğinizin çok farklı bir şekil alacağını görebilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. İnatçı yapınız ve kendi düşüncelerinize fazla değer vermeniz yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşınız ile tutkulu bir aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamladığınız için çok yakında terfi alabilirsiniz. Gün boyunca pozitif enerjinizi korumaya çalışın.  

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık biten ilişkinizi unutun! Aşk hayatınızda güzel şeyler vadeden karşılaşmalar ve mutluluk dolu bir ilişki söz konusu. Bu kişiyle ilgilenin. Mesleğinizde atacağınız adımlar size gelecek vaat ediyor. İleriyi görme özelliğiniz, size yol gösterecek. İyimserliğinizi devam ettirip başarılarınızın altına imzanızı atacaksınız, geleceğe güvenle bakın. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 41" R
Ay
Yay
19° 47' 50"
Merkür
Koç
16° 09' 33"
Venüs
Koç
27° 42' 20"
Mars
Balık
27° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 05"
Satürn
Balık
16° 20' 10"
Uranüs
Boğa
22° 11' 42"
Neptün
Balık
28° 49' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 26"
Lilith
Başak
23° 02' 28"
True Node
Koç
15° 28' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>