Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dikkatin Hemen Dağılabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün birinin ayaklarını yerden kesmeye karar verebilirsiniz. Bu özel kişiye karşı güçlü bir sevgi hissediyor olabilirsiniz. Onun için şiir yazmak veya şarkı bestelemek isteyebilirsiniz. Ya da ilginizi açıkça belirten tutkulu bir mesaj gönderebilirsiniz. Risk almaya hazırsınız.

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Biraz kayıp ve yapmak zorunda olduğun seçimlerden dolayı sinirli hissedeceksin. Enerjini hangi alana yatırsam diye düşünüyor olman yüksek ihtimal. Enerjini mevcuttaki en zorlayıcı konuya mı yatırmalısın? Daha derin ve yoğun olmasını istediğin ilişkilerine mi? Kişisel gelişimine mi? Aile yaşamına mı? Sık dişini!Yakında cevaplara ulaşacaksın!Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne yeni kararlarla başlayabilir, yaşamdan keyif almaya odaklanabilir, sizi baskılayan konu ve kişilerden uzak kalmayı tercih edebilirsiniz. Ani seyahat programlarınız olabilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.03’den 15.03’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Akşamdan uykunu iyi almamış olmak konsantrasyonunu olumsuz etkileyebilir. Bir süredir yen biriçin beklediğin fırsatı yakalıyorsun. Aile içinde dahil olduğun bir tartışmada düşüncelerini açıkça belirtebilirsin.  Çocuğu olan bir Kova burcuysan, çocuğunun gelişimine odaklanmak isteyeceksin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş çalışma ortamınızda yeni bir teklif alabilirsiniz. Sizlerin yerini dolduramadıklarını düşünerek tekrar kazanmanın yoluna bakabilirler. Bunu fırsata dönüştürmek yerine kaldığınız yerden devam etmeyi seçin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Üstelerinizle ilişkinize özen göstermenizde fayda var. Başarmak istediğiniz işlerde daha fazla mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hoşgörüsüz ortamlardan bulunmak size iyi gelmeyecektir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hususunda başarılarınızın görmezden gelinmesi gerginleşmenize sebep olabilir ancak denemeye devam edin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınız ve kalbiniz bu aralar daha uyumlu görünüyor, bu nedenle şu anda özellikle iyimser hissediyorsunuz. Bu iyimserlik sadece kariyer ve finansal konularla değil, özel konularla, özellikle de romantik hayatınızla ilgili.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşıyorsunuz. Farklı bir dünyanız var.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aldığınız sorumluğu yerine getirmek için büyük bir adım atacaksınız. Bu da sizin geleceğiniz için çok önemli... Yoğunluğunuz yüzünden ailenize zaman ayıramıyorsunuz ama en kısa zamanda gönüllerini almalısınız. Size ihtiyaçları var...

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda yeni ve romantik başlangıçlara yer vereceksiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve onlara ulaşabilmek için çalışmaya başlayın. Sağlığınız için daha sağlıklı ve dengeli beslenemeye özen gösterin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevginizi ifade etmede zorluk çekebileceğiniz bir gün. Sağlıksız bir ilişkiyle sürdürülen bir gönül oyunundan rahatsızlık duyuyorsunuz. Bu ilişkiyi bir düzene sokmaya çalışın. İşleri iyi dağıtmanıza rağmen başınızı kaşıyacak vaktiniz yok. Sizi epeyce yorulacağınız günler bekliyor. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönecektir.

5 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 41' 36"
Ay
Akrep
18° 33' 02"
Merkür
Koç
26° 14' 00"
Venüs
Balık
21° 01' 17"
Mars
Balık
04° 36' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 40"
Satürn
Balık
13° 14' 51"
Uranüs
Boğa
20° 38' 23"
Neptün
Balık
27° 47' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 57"
Lilith
Başak
19° 44' 38"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>