Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Kanıtlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Bugün ve geçtiğimiz birkaç gündür çıkışını inkar ettiğiniz içsel geriliminizi düzenlemeye çalışıyor görünüyorsunuz. Sonuç olarak, fünyeniz biraz kısalmış olabilir. Aslında, sizi veya işinizi eleştirerek öfkenizi kışkırtacak kadar talihsiz bir kişi varsa etrafınızda, bir şimşek gibi patlayabilirsiniz. Şüphesiz, tartışmalar büyümekte! Olabildiğince elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Denge sağlamak konusunda bugün büyük zorluklar yaşayabilirsin. Günün enerjisine büyük miktarda bir baskı binecek. Kendini iki zıt ve kuvvetli kamplaşmanın ortasında bulabilirsin. Önemli olan bu gerilimi ilerleme kaydedebilmek adına bir ilham kaynağı olarak görebilmendir. Önemli meseleler yüzeye çıkmak zorunda kalacak ve bunlara kafa yoracaksın.Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Kova. Her Kova burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzeninizde yaşanan farklılıklarla güne başlayabilirsiniz. Zorunlu işleri yerine getirip, ilerleyen saatlerle bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Dinlenmeye vakit ayırma zamanı.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Günlerdir başından atamadığın dertlerin nedenini öğrenmek için hazır mısın? Özgürlüğüne olan düşkünlüğün ön plana çıkarken insanlara bunu kanıtlamak isteyebilirsin. Bugün hiç olmadığın kadar meraklı olabilir, olan biten her şeyi öğrenmek isteyebilirsin.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınız konusunda ailenize yansıtmadığınız konular ortaya çıkabilir. Duygularınızı ifade etmek istemezken gerçekleri açıklamayı da düşünüyor olabilirsiniz. Bazen her şeyi ortaya dökmek gerekebilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan kendinizi yenilemeniz ve olaylara yeni bir gözle bakmanız gerekebilir. Geçmişten kaynaklanan işler ve sorumluluklar oldukça meşgul edici de olabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi anlaşmazlıkların bir parçası olmamaya dikkat edin. Sizden kaynaklı olmayan konularda saf tutmaya kendinizi zorunlu hissetmeyin.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi biraz halsiz hissettiğiniz için endişelenmeye başlamış olabilirsiniz ancak bu sadece basit bir mevsimsel yorgunluk. Arkasında daha ağır bir hastalık yattığını düşünmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. Boşu boşuna korkup çevrenizdekileri de germemelisiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Parasal değerlerinizi arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. iletişim konusunda  gecikmeler yaşayabilirsiniz. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha açık olmaya özen gösterin. İş yerinizde çok sıkı bir şekilde çalıştığınız için kendinize yeterince zaman ayıramıyorsunuz. Negatif enerjiler saçan insanları çevrenizden uzaklaştırın ve neşelenmeye çalışın.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda, sevgilinizle ilgili kuruntularınız kendi içinizde gelişip büyüyor. Bazı endişelerinizi partnerinizle paylaşırsanız, önemli şeyler olmadığını anlayıp rahatlayacaksınız. Tüm çabalarınıza, verdiklerinize karşılık alamadığınızı, yeterince takdir edilmediğinizi ve değer verilmediğinizi hissediyorsunuz. Elde ettiklerinizi, sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaştığınız ölçüde zenginleşeceksiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Ayak sağlığınıza özen gösterin

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 34' 12"
Ay
Akrep
17° 00' 58"
Merkür
Koç
26° 10' 14"
Venüs
Balık
20° 52' 01"
Mars
Balık
04° 30' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 05"
Satürn
Balık
13° 13' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 02"
Neptün
Balık
27° 47' 11"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 30"
Lilith
Başak
19° 43' 48"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>