Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Somut Adımlar Atmak İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Göksel enerjiler uzun süredir beklediğin tanınırlığı ayağına getirebilir. Profesyonel başarıların sebebiyle alkışlanabilirsin. Kariyer ödülü veya plaket takdim edilebilir. Ya da patronun sana ikramiye verebilir. Kendin ve başarıların hakkında iyi hissediyor olacaksın. Tüm çabaların karşılığında iltifatlar ve takdirler toplamak müthiş bir şey olsa gerek!Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Kova. Her Kova burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzeninizde yaşanan farklılıklarla güne başlayabilirsiniz. Zorunlu işleri yerine getirip, ilerleyen saatlerle bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Dinlenmeye vakit ayırma zamanı.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair hayallerini gözden geçiriyorsun. Hafta sonu iyi dinlenerek hafta içi hedeflerinde ciddi olarak ilerlemek istiyorsun. Aile içinde ruhsal anlamda desteğe ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsin. Kardeşi olan bir Kova burcuysan, onun hayatındaki gelişmeleri yakından takip edeceksin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki bazı sorunlar aklınızı karıştırıyor olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan daha içe dönük ve düşünceli olabilir. Geçmişten kaynaklanan konuların sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda kontrol elinizde olacak ancak bu kontrol ve sorumluluğu yönetmek hususunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken belirsizliklere, dağınıklığa açık bir gün olabilir. Dalgınlığa, unutkanlığa her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gün geçirebilirsiniz. Müdahaleniz dışında gelişen durumlara çok da takmamaya çalışmalısınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda yaratıcılığınızın zirvesindesiniz bu yüzden varlığınızın bu tarafını beslediğinizden emin olun. Bir engelle karşılaşma tehlikesiyle karşı karşıya olabilirsiniz. Cesaretinizi kırmamaya çalışın. Bunun yerine, geçmişte yaptıklarınızı düşünmek sizin için en iyisi olabilir. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Yaratıcılık yeteneğinizi ve manyetik çekim gücünüzü en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Bu durum eski fırsatları yeniden ayağınıza getiriyor.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çekici bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bugün harcama yaparken daha dikkatli olmaya özen gösterin. Kendinize inanın ve hayallerinizi gerçekleştirebilmek için çalışmaya başlayın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bu aralar ilişkiniz çok iyi. Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. İşinizle ilgili bazı sorunlarınız olabilir. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de herhangi bir çabanız bulunmuyor!

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>