Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorguluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 90%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Bugün aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Gerçek ruhunuzla bağlantı kurun ve üzerinizdeki depresyon bulutunu temizleyin. Bu üzüntü size ait değil, onu çok uzaklara gönderin. Neşeli ve kaygısız bir hava var, bu enerjiyle bağlantı kurmaya çalışmalısınız. Her şeyi hafif, enerjik ve gerçekdışı tutun. Gerçeklikten kopmuş her şeyin uzmanı sizsiniz.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Yüksek vitestesin. Sabah erken uyanmak istiyorsun ve yeni maceralara atılmayı düşünüyorsun. Bu ekstra enerjiyi iyi amaçlar doğrultusunda kullanabilirsin. Büyük projelerin üstesinden gelip gelemeyeceğine bir bak. Belki ısıtıcıyı ya da buzdolabını tamir edebilirsin. Ya da dosyalarını, belgelerini düzenleyebilirsin. Evinde her şey yerli yerinde olduğunda kendini iyi hissedeceksin.Günün, oldukça hoş bulacağın sıcak ve hafif bir havası var. Korumacı içgüdülerin, durağan ve güvenilir bir liman arayan kişilerin çok hoşuna gidecek. Hassas meseleler senin uzmanlık alanına giriyor ve sen farketsen de etmesen de, doğal gizleyici yeteneğe sahipsin ki bu senin o tarafınla karşılaşabilen biri için oldukça şifa niyetinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün, oldukça hoş bulacağın sıcak ve hafif bir havası var. Korumacı içgüdülerin, durağan ve güvenilir bir liman arayan kişilerin çok hoşuna gidecek. Hassas meseleler senin uzmanlık alanına giriyor ve sen farketsen de etmesen de, doğal gizleyici yeteneğe sahipsin ki bu senin o tarafınla karşılaşabilen biri için oldukça şifa niyetinde.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görevler, sorumluluklar ve yapılacaklarla güne başlayabilir ve gün içerisinde planlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Aklınıza koyduğunuzu başarma noktasında desteklenebilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlar tavırların konusunda soru işareti yaşıyor. İnişli çıkışlı bir ruh halinde olabilirsin. Kendine neden böyle olduğu için sorular sorabilirsin. Sosyal medyada sana geçmişi hatırlatan bazı paylaşımlar dikkatini çekebilir.  Aile içerisinde karşılaşacağın sorunların üstüne gideceksin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde duygularınızı ifade ederken öfkeli kelimeleri seçebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinize hâkim olamıyorsunuz. Seviyeyi koruyarak iletişim halinde olmalısınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda hassasiyet gösterebileceğiniz ve hemen ikna olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgi ön planda olacak.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru mu yanlış mı olduğunu zaman gösterecek ama şimdilik kafanızdaki o konuda haklı olduğunuzu varsayın. Doğru yolda olduğunuza ve gerçek kaderinize doğru ilerlediğinize olan inancınız ile devam edin. Başkalarına güvenebilmek bu zamanda size yardımcı olacaktır.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile kavga etmemeye özen gösterin. İş yerinizde ortaya çıkardığınız çalışmalar ile patronunuzun gözüne girmeye başardınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye çalışın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız yolunda gitmese bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İş yerinde çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramadı. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme daha şimdiden uykularınızı kaçırmaya başladı. Fiziksel olarak zayıf düşebilir, grip gibi mevsimsel hastalıklara karşı dayanıksız olabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 03" R
Ay
Başak
21° 48' 43"
Merkür
Koç
17° 03' 29"
Venüs
Koç
18° 51' 13"
Mars
Balık
22° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 41"
Satürn
Balık
15° 39' 27"
Uranüs
Boğa
21° 47' 37"
Neptün
Balık
28° 35' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 34"
Lilith
Başak
22° 14' 41"
True Node
Koç
15° 37' 59"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>