Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İnsanlara Kırılabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 80%

Daha otoriter bir rol üstlenmeniz gerekebilir. Bir proje için sizin tavsiyelerinize ihtiyaç olduğunu fark edebilirsiniz. Buna kayıtsız kalmayın ve insanların hata yapmalarına izin vermeyin. Gerekli becerilere sahipseniz, devreye girin ve sorumluluğu alın. Ya da aile üyeleriniz bir etkinlikte bir araya gelmeye çalışıyorlarsa, kendinizi organizatör rolüne sokmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz için yemekleri, eğlenceyi ve yolculuğu koordine edebilirsiniz.

Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

İki zıt yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsun. Büyük bir karar vermeye çalışıyorsan da kendine çok yüklenme. Harekete geçmeden önce belki de biraz daha araştırma yapman gerekiyordur. Biraz meditasyon yap ve içselliğinle etkileşime geç. Durum hakkında içgüdülerin ne diyor? Ve duyguları dışarıda bırakabilseydin nasıl bir eylem gerçekleştirirdin? Bunlar düşün ve sabret.Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne hızlı başlayacaksınız. Günün ilk yarısındahayatında ve sosyal ilişkilerde kendinizi gösterebilirsiniz. Gün boyu kontrol çabasıyla şartları zorlamamalı, dış koşullarla barış içinde olmalı.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların sana karşı düşüncesiz davranması biraz içerlemene neden olabilir. Fakat ailenin desteğini arkanda hissediyorsun. Yaşam alanını daha huzurlu bir alana dönüştürmek için çabalıyorsun. Çalışan bir Kova Akşam saatlerinde alışveriş planların olabilir. Yalnız bir Kova burcuysan, karşına yeni insanlar çıkabilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz yoğun gündemleriniz olabilir. Birlikte alışveriş yapmak, ticari faaliyette bulunmak günün tamamında sizleri meşgul edecektir. Bugün alacağınız haberlere karşı çok tepkisel davranmayın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda paylaşımcı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizden ödün vermeyi çok istemeyeceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgilinizle aranızdaki atmosferi bugün beğeninize göre biraz fazla duygusal ve romantik bulabilirsiniz. Bu da onunla uğraşmaktan kaçınmak için sizi biraz mesafeli olmaya sevk edebilir. Gök cisimlerinin bugünkü konumu, aslında sizi duygularınızla daha derinden temasa geçiriyor ve bu da sizi rahatsız ediyor. Kendinize karşı sabırlı olun.

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün oldukça eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Sonradan güçlü dostluklar kuracağınız kişilere karşı yaşantınızda yer açmayı denemelisiniz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu.

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda uzun mesafeler varsa, bugün birbirinizi çok özleyeceksiniz. İş yerinizde çok çalışkan olacaksınız ve ortaya yaratıcı çalışmalar çıkaracaksınız. Yeni bir hobiye yönelmek isteyebilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki vurdumduymaz ve umarsız tavırlarınız sevgilinizi hırçınlaştırıyor. İnce eleyip sık dokumaya başlamalısınız! Sevginizi ve ilginizi karşı tarafa hissettirmeyi unutmayın. İş hayatınızın olumsuz etkilenmemesi için önemli kararlar konusunda acele etmemeye dikkat edin. Ayrıca yeni yatırımlara karşı da daha temkinli olun. Başardığınız işler karşısında fazlasıyla takdir alacaksınız. Beklediğiniz paranın gelmesi, küçük bir aksilikten dolayı gecikebilir. Ayaklarınızı üşütmemeye dikkat edin

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 29' 15"
Ay
Akrep
15° 59' 42"
Merkür
Koç
26° 07' 40"
Venüs
Balık
20° 45' 50"
Mars
Balık
04° 26' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 01"
Satürn
Balık
13° 13' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 48"
Neptün
Balık
27° 46' 60"
Plüton
Kova
01° 48' 54"
Chiron
Koç
18° 45' 13"
Lilith
Başak
19° 43' 15"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>