Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Konsantre Olmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Sosyal faaliyetler, (işle ilgili olmayanlar) sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Bazen masallardan çıkma bir romantizm beklentisine giriyorsun! Partnerinin kusursuz olmasını ve hep mutlu olmayı bekliyorsun. Sevgilinin zorlu zamanlardan geçtiğini fark edeceksin. Gülümsemek ve senin özgüvenini yükseltecek bir modu olmayabilir. Bu kez güçlü durması gereken taraf sen olmalısın. O halde sevgi dolu ve ilgili ol. Duruma pratik bir yaklaşım getirmeye çalış.Sıradışı bir gün olacağa benziyor. Gezegen hareketlerinin etkileri, kafanı, düşüncelerini bastıracak anılarla doldurabilir. Sonucunda da kendini her şeye alırı tepki verirken bulabilir; geçmişten kalma nesneleri, senin için ne kadar önemli oldukları üzerine düşünmeden bir anlık sinirle yok edebilirsin. Şüphesiz ki bu geri dönüşü olmayacak eylemlere girişmek yerine, bu tepkiye yol açan şeyi irdelemeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle kafanız karıştığında ve bir şeyleri açıklığa kavuşturmanız gerektiğinde doğrudan kütüphaneye veya internete yönelirsiniz. Son zamanlarda hayatınızda bir şeyler olmuş olabilir bu da sizi uzun süreli inançlarınızı yeniden düşünmeye yönlendiriyor. Hayatınızın temel değerlerinin kusurlu olabileceğine inanmak zor. Şu an panik yapma değil düşünme zamanı. Aradığınız cevaplar herhangi bir kitapta yok bu yüzden ruhani yönleri kuvvetli birine danışmak sizin için faydalı olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı karar alma, hızlıca harekete geçme eğiliminde olabilirsiniz. Bazı söz ve tavırlarınız etrafınız tarafından daha baskın anlaşılabilir. Açık iletişim kurmalı ve imalardan kaçınmalısınız.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Hayatında yaptığın değişimlere çevrenin hızlı adapte olamadığını fark ediyorsun. Değişim hızını biraz yavaşlatabilirsin. İlişkisi yeni sona ermiş bir Kova burcuysan, eski sevgilinin mesajlarına kayıtsız kalmak istemeyeceksin. Tatil planlarına ağırlık vereceksin.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile görüşmek özlem gidermek isteyebilirsiniz. Yoğun çalışma temponuz aradaki mesafeyi artırmış olabilir. Bu zamanı telafi etmek için desteğinizi ve sevginizi fazlasıyla göstermeye önem verin.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, konuşmalar dikkat çekebilir. Kardeşlerle ilgili konularda sabırlı olmaya bakın, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geride durmak ve gözlemci noktasında olmak size daha iyi gelebilir. İçsel planda alacağınız olumlu kararlar hayatınızı etkiler nitelikte olabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediklerinizi geri plana atmaktan vazgeçmelisiniz. Sevdiğiniz insanlara bu denli değer vermeniz çok güzel ancak asıl olan kendi istekleriniz olmalı. Bugün kendinize yatırım yapın ve kısa vadede gerçekleştirmek istediğiniz hedefler için bir planlama hazırlayın.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın konumu; işinizle ilgili değer yargılarınızda tutucu davrandığınız zaman, başarılarınızın daha da gecikebileceğini söylüyor. Koşullarınızı daha çok zorlamalısınız. Sınırlarınızı doğru alanlarda genişletmelisiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan güveniniz artmaya başlayacak. İş yerinizdeki herkese yeni bir şeyler öğretiyorsunuz ve çok üretkensiniz. Hayattaki başarılarınızdan dolayı kendinizle gurur duymalısınız. Bugün zihninizi rahatlatmaya çalışın.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin bazı hatalarınız. O, sizin aşka biraz çıkarcı bir mantıkla yaklaştığınızı düşünüyor. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Beraber çalıştığınız biriyle çelişki yaşıyorsunuz. Onun kulvarında fazla dolaşmamaya bakın. Bu konuda hırs yapmayıp, arka planda durmanız akıllıca olacak. Ödemeler, alacaklar, borçlar arasında gidip gelmekten yoruldunuz. Artık bir çıkış yolu bulmalısınız.

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 20' 33" R
Ay
Boğa
22° 37' 53" R
Merkür
Koç
22° 12' 03"
Venüs
Boğa
11° 03' 33"
Mars
Koç
06° 00' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 19"
Satürn
Balık
17° 15' 28"
Uranüs
Boğa
22° 49' 03"
Neptün
Balık
29° 08' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 36"
Lilith
Başak
24° 14' 36"
True Node
Koç
15° 19' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>