Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Detaylar Gözden Kaçabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün geçmişte yapmış olduğunuz şeylerin meyvesini alabilirsiniz. Mesela son zamanlarda birine borç para verdiyseniz, bu paranın bir kısmını ödeyebilir ya da birine önemli bir iyilik yaptıysanız, bu kişi size şükranlarını sunabilir. Bazen kocaman kalbiniz ve cömertliğiniz kıymet bilmiyor. Ama bugün bu yönlerinizin tedildiğini görmek güzel olacak!

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Bugün içgörülerinin kendini gösterdiği, kavrayışının hızlı olduğu bir moddasın. Öğrenme gerektiren zor bir konu da sana daha kolay ve ödüllendirici gelecek. Ayrıca ilgini çeken bir şeyi çözmeye ve öğrenmeye vakit ayıracak bir beyinsel enerjiye de sahipsin. Senin gibi düşünen biri bulup düşüncelerini bu insanla paylaşırsan keyfin iyice yerine gelecektir. Bu kişiden alacağın geri beslemeler ikiniz için de faydalı olacaktır.Son zamanlarda bir sürü ailevi sorumlulukla meşguldünüz, ancak bugün biraz romantizme zaman ayırmak isteyeceksiniz. Çocuklar için bir bebek bakıcısı ayarlayın ve özel kadınınızla birlikte dışarıda geçireceğiniz güzel bir akşam planlayın. Farklı bir şeyler yapın. Bir müzik ya da tiyatro etkinliğine katılabilir ya da yeni açılan bir kulübe dans etmeye gidebilirsiniz. Bu gece şefkatinizi ve enerjinizi gösterebilirseniz, ilişkinize can kattığınızı hissetmeye başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklar ön planda olurken yarım kalan işlerinizi tamamlamak için oldukça uygun bir gün. Yeni ve zorlu işlere başlamayı gece saatlerine veya ertesi güne bırakabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dikkat gerektiren konular karşına gelebilir. Yeni haftada, hafta sonunun etkilerini üzerinde hissedeceksin. Gözden kaçıracağın detaylar, senin için sorun teşkil edebilir. Evli bir Kova burcuysan, taşınma konusu hakkında eşinle konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Akşam saatlerinde sürpriz misafirlerin olabilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda değişimin hakim olduğu bir gün olabilir. Duygusal olarak bazı şeylerin sonlanması gerektiğini hissedebilirsiniz. Alacağınız kararlar sizi değişime sürükleyebilir ve bu yenilik size iyi bu gelebilir. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yaratıcı ve verimli hissedeceğiniz bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirmek için gereken iç motivasyona sahip olabileceksiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda uyumlu bir süreç yaklaşıyor. Yoğun çalışmalarınızı bitirip aynı yoğunlukta eğlenmeye başlayabilirsiniz. Rekabet içerisinde kendinizi kaybetmemeye ve gereğinden fazla yük taşımamaya çalışın. Yarattığınız boşlukları sizi iyi hissettirecek ilişkiler doldurabilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Mesleğinizde kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında kendinize uygun bir partner adayı bulacaksınız. Finansal olarak iyi bir konumda değilseniz bile moralinizi bozmamalısınız. Hayatta yaşadığınız zorluklar sizi daha güçlü bir insan yaptı.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz. Empati yeteneğiniz oldukça güçlü. Kişisel hırslarınızı olumlu kullanmanıza rağmen, herkesten aynı şeyi beklemeniz yanlış. Bugün, karşılaştığınız kişilerin amaçları, aklınızı karıştıracaktır. Ailenizin desteğine sığınabilir ve enerjinizi güçlendirebilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 34' 40" R
Ay
Boğa
26° 07' 29" R
Merkür
Koç
22° 25' 13"
Venüs
Boğa
11° 21' 31"
Mars
Koç
06° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 45"
Satürn
Balık
17° 16' 37"
Uranüs
Boğa
22° 49' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 24"
Lilith
Başak
24° 16' 13"
True Node
Koç
15° 18' 54"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>