Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geleceğe Emin Yürüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Şu anda gerici bir takım yazılar kaleme almanız çok daha kolay olacaktır. Modernliğe doğru giden nesil sizi rahatsız ediyor ve dünyadaki son gelişmelerin bizi tamamen ileriye taşıdığına ikna olmuyorsunuz. Deney tüpünde yetişen bebeklerden hoşlanmıyor ya da bir ofiste başkalarıyla çalışmak yerine tek başına çalışmayı tercih ediyorsunuz. Başka bir deyişle, sizi doğal dünyadan ayıran her şeyden nefret ediyorsunuz. Her ne kadar bazıları sizinle doğayı oluşturan şeyleri tartışma da.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi endişeli hissetme ihtimaliniz var. İstediğini koparan tiplerdensiniz ve hiçbir şey sizi durduramaz ama bugün ilerlemek için sarf ettiğiniz cesur çabalarına rağmen akıntıya karşı kürek çekeceksiniz. Genelde yalnızca kendinize güvenmeye meyilli olsanız da, bugün manevi olduğu sürece bir yardım elini kabul etmeye de açıksınız.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz, yaşam alanınız ve yaşam rutininizle ilgili alanda köklü değişimler olabilir. Dinlenme, rahatlama isteğinde ve arayışında olabilirsiniz. Israrcılıktan kaçınmalısınız.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişkisi olan bir Kova burcuysan sevgilin ile arandaki sorunları halı altına süpürmek istemiyorsun. Konuşarak çözeceklerin geleceğe daha emin gitmeni sağlıyor. Dış görünüşünde değişiklik kararları alabilirsin. Kıyafet seçimin dikkatleri üzerine çekecek.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne beklenmedik sorunlarla başlayabilirsiniz. Aileniz ile aranızdaki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmak için bazı sorumlulukları almanız gerekebilir. Aranızdaki bağı daha da güçlendirmek için bu durumu fırsat olarak görmelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara çalıştığınız insanları dâhil etmek ve paylaşım içinde olmak iyi bir seçim olabilir. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda olaylara bakış açınızı tarafsız tutabilme potansiyeliniz etrafınıza daha çok kişinin çekilmesine neden olabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatli olmazsanız, üçüncü bir tarafın yanlış anlamaları ve müdahaleleri aşk hayatınızda ciddi karışıklıklar yaratabilir. Hem kendi duygularınıza hem de eşinizin duygularına güvenmeyi öğrenmelisiniz. Başkalarının size söylediklerinden çok ne hissettiğinize daha fazla önem verin. 

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars, burcunuzda ilerlerken enerjinizi kişisel isteklerinizle birleştiriyor ve iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Bu dönem kendinizi anlatma konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. 

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi tek taraflı yürüttüğünüzü düşünüyorsunuz. Bugünyerinizde kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Hayatınızda yaşadığınız olumsuz olayları içinize atmak yerine güvendiğiniz bir insanla paylaşın.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı başarmalısınız. Sabırsız davrandığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. İşlerinizde genel anlamda bir duraksama söz konusu. Bugün kendi maddi kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekiyor. Bu aralarda ani çıkan harcamalar yüzünden maddi durumunuzda sarsıntılar olabilir. Ancak çok kısa bir zaman içinde hayatınızı devam ettirecek yeni kaynaklar bulmanız hiç zor olmayacak. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 10" R
Ay
Boğa
29° 12' 18" R
Merkür
Koç
22° 37' 01"
Venüs
Boğa
11° 37' 25"
Mars
Koç
06° 21' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 47"
Satürn
Balık
17° 17' 38"
Uranüs
Boğa
22° 50' 39"
Neptün
Balık
29° 09' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 05"
Lilith
Başak
24° 17' 39"
True Node
Koç
15° 17' 57"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>