Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. Gösterilen gayretler tek taraflı değil. Bazı çabaları küçümser tavırlar, sorunları büyütebilir.

Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, umutlu randevuları getirebilir. Sakin ve tokgözlü yaklaşımlarla çok kazançlı çıkabilirsiniz.

Birileriyle tartışmalı para ilişkileriniz var, sıkı pazarlıklar etmeniz gerekecek. Para sorunlarınız gerilerde kalabilir. Birkaç fırsatı iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

İradenizi ortaya koyarak bazı şeyleri düzeltebilirsiniz. Bundan kaçınmanız çok anlaşılır bir inatçılık değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizin ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk konusunda, daha fazla yapacağınız şeyler var. Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor.

14 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu geçişi, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor. İlişkimizde her şey karşılıklı anlaşmaya dayalı olacak. Kafa dengi arkadaşlığa, beraberliğe önem vereceğiz. Anlaşılmaz, huysuz, dediğim dedik kişilerden hoşlanmayacağız. Bu geçişte, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak. Saat 00:59 Mars-Jüpiter görünümü, kariyer hayatımız, ortaklık ilişkileri, yatırım, kredi ve geleceğimizi garanti altına alacak şekilde bir hedef belirlememizde yardımcıdır. Girişimcilik, kendimizi ifade etme, insanlar üzerinde iyi bir etki uyandırmamız anlamına gelir. Neyin yararlı ve yararsız olduğunu tespit etmemizi sağlar. Yeni birprojesi, yeni bir görüşmenin de göstergesidir. Saat 04:37 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında, huzuru, güvenliği, sevgiyi önemsiyoruz. Ailemizle ilişkimizde ılımlı,girişimlerimizde ise, emniyetimizi önemseyeceğiz. Güzellikler isteyeceğiz ve keskin sözler eden, huzursuz insanlardan uzak durmaya çalışacağız. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Saat 22:35 Ay- Chiron olumlu görünümü,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Bir gün değil, 365 gün 6 saatimiz aşkla sarmaş dolaş yaşansın Aşkla gelene selam olsun Aşktan söz eden her dem var olsun….   Keyifli bir aşk günü geçirmeniz dileğimle,

14 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz

14 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonuna gelindiğinde yine çok aktif, enerjik ve yaratıcısınız. Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir. Arkanızdan gelen kişileri ikna da zorlanmayacaksınız, ama gereğinden fazla para harcamamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Bonkörlüğün de bir sınırı olmalı. Değil mi? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ve öğle civarında gergin diyaloglar veya hızlı hareketlere bağlı sıkıntılar olabilir, ama gün genelinde ve önümüzdeki günlerde aklımızın hızlı çalışacağı, zekamızla göz kamaştırabileceğimiz, bizim için önemli hedef ve amaçlarımıza odaklanabileceğimiz, büyük resme odaklanacağımız, kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünebileceğimiz ve bu alanda kısmen şanslı da olabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirler ve girişimler içindesiniz. Düşüncelerinizle dikkat çekelebilirsiniz. Ancak ailevi konularda da çaba göstermek gerekiyor.

14 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmalısınız. Katılacağınız her yeni etkinlik yada öğreneceğiniz uğraşılar sizi biraz da olsa rahatlatacak.

14 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda mutluluk ve uyumun hakim olacağı, partnerinizle görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz, seyahat planı, spora zaman ayırmak ve eğlenceli aktivitelerde yer almak gibi düşüncelerde olacağınız keyifli bir zamandasınız.

14 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer konularında başkalarından destekler görebilir ya da toplum önünde, kalabalık ortamlarda kendinizi keyifli hissedebilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla kendinizi daha sağlıklı ifade edebileceksiniz, ikna yeteneğiniz artacak.

14 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle ailenizle haşır neşir olmayı ve onlarla huzurlu saatler geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Sevgiliniz varsa ailelerin de dahil olduğu etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Merkür'ün sizin burcunuza geçişi sayesinde bilginin, kültürel ve toplumsal hedeflerinizin ön plana çıkabileceği bir döneme giriyor olacaksınız. Teknoloji ve havacılık ilginizi çekecek konular olabilecektir. Genel olarak ise; Sevgililer Günü'ne harika bir durumda, Ay Boğa burcundaki konumuyla giriyoruz. Merkür Kova burcuna giriyor. Gezmek, restoran ve kafeteryalarda yemek, içmek, keyif almak için çok uygun bir gündeyiz. Gökyüzünde zorlayıcı etkiler yok. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak, sevgilinize hediye almak ve ne istediğinizi bilerek mağazaları dolaşmak için harika bir gündesiniz. Bu özel günün bir diğer gökyüzü desteği de Merkür'ün Kova burcuna geçişi. Merkür Kova burcundayken yeni arkadaşlıklar kurup, bol bol arkadaşlarla vakit geçirmek sohbet ortamını destekler. Haklara, eşitliğe, politik ve sosyolojik normlara daha fazla dikkat ederiz. Özgür düşünmek, özgürlüklerimize önem vermek isteriz. Oldukça zeki ve orijinal fikirler öne süren kişilerle bir arada olabiliriz. Yeni çıkan elektronik cihazların alış verişlerini 6 Mart'a kadar olan bu süreçte yapabiliriz.

14 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkilerinizdeki hoş gelişmeler, günün ana temaları olabilirler. Partnerinizle bugün yaşadıklarınız, ileride anlatacağınız güzel anıları oluşturabilirler. Ancak, ileride anı anlatmak yerine maddi sorunlarla uğraşmamak için, masraflarınıza dikkat edin.

14 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 32' 46" R
Ay
Başak
06° 14' 39"
Merkür
Koç
17° 40' 17"
Venüs
Koç
17° 13' 34"
Mars
Balık
21° 05' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 34"
Satürn
Balık
15° 31' 39"
Uranüs
Boğa
21° 43' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 56"
Lilith
Başak
22° 05' 54"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>