Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemsiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 40%

Bu seveceğiniz bir gün olacak. Bugünkü atmosfer, çalışmak ve konsantrasyon için elverişli olacak. Tüm dikkatinizi gerektiren bir şey yapmanız gerekiyorsa, şimdi tam zamanı! Siz ve sevdikleriniz arasında çıkabilecek her türlü problemi çözmek için de bugünün enerjisinden yararlanın. Bu önümüzdeki birkaç gün içinde size çok yardımcı olacak.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Bugün bir Kova için mesafeli ve gösterişsiz hissediyor olsan da, arada bir caka satmaya can atıyor olacaksın. Yine de, bugün gösteriş peşinde koşarsan, aldığın tepkilerden pek hoşnut olmayabilirsin. İnsanları etkileme arayışın hayet doğan ama bunu orijinal ve çabasız şekilde yapman gerek!Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yakın çevrenizle bir arada olmak enerjinizi yükseltebilir. Sevdiklerinizle bir araya gelmek, iletişime geçmek oldukça iyi gelecektir. Kardeşler, kuzenler ve komşularla ilişkiler öne çıkabilir. Partnerlik ilişkisinde anlayış ve uyum enerjisinin daha güçlü çalışacağı bir gün.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Kova burcuysan, eşinin genel yorgunluğunu dert edineceksin. Belli başlı konuları toparlamak isteyeceksin. 2020 yılında işten ayrılmış biriysen, geri dönmeyi düşünebilirsin. Ay bugün dağınık hareket ediyor. Senin için önemli olan insanlara karşı daha yapıcı tutum takınmalısın.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani bir kararla ilişkinizi bitirebilirsiniz. Sağlıklı düşünmek için partnerinizle konuşmayı denemelisiniz. Yurt dışı kariyer başvurularınızla ilgili olumlu dönüş alabileceğiniz bir gün olabilir. Aileniz bu düşünceyi istemese de siz gitmek için kararınızı vermiş olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı idareli kullanarak verimli bir dönem için gerekli birikimi yapabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde acil işlerinizi sabahtan halledebilir akşam saatlerinde tamamen dinlenme odaklı kalmaya çalışabilirsiniz. Böylelikle sosyalleşeceğiniz zamanı bulabilirsinz.

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevildiğinizi hissetmek sizi bambaşka bir insana çeviriyor. Sanki hayata pembe gözlüklerle bakıyorsunuz ve her şey sizin için çok kolay! Bu aralar ihtiyacınız olan şey de tam olarak bu.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Aslan burcunda seyahat etmeye devam edecek.İkili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. İlişkilerde gurur ve ego temelli problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize daha çok yakınlaşacağınız bir gün olacak. Finansal olarak kötü bir duruma girmemek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Kendinizi yeniden keşfediyorsunuz ve ihtiyaçlarınıza odaklanıyorsunuz.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dikkatsizliğiniz yüzünden aşk hayatınızda çok şey kaçırıyorsunuz. Daha dışa dönük biri olun, sizinle ilgilenenler var. Sizi beğenen biri, açılmaya cesaret edemiyor, ilk adımı sizin atmanız gerekebilir. Umut bağladığınız birhenüz hazırlık safhasında, bir süre daha beklemeniz faydanıza olacak. Geçmişte kalmış birilişkinizle alakalı olarak, biraz şaşıracağınız duyumlar sizi şaşırtacak. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 36" R
Ay
Koç
07° 19' 21"
Merkür
Koç
19° 41' 47"
Venüs
Boğa
07° 14' 43"
Mars
Koç
03° 37' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 38"
Satürn
Balık
17° 00' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 18"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 29"
Lilith
Başak
23° 53' 60"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>