Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

İnsanlara avans vermeden yana cömertliğiniz bugünlerde işe yarayabilir. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor. Bugün çok tanıdık bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken Ay, hareketine boşlukta devam ediyor. Kariyer hayatınızla ilgili konularda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Ay, saat 12:02'de Yay burcuna giriş yapıyor. Bu zamanla birlikte sizlerin de şansı açılıyor. Günün kalanında pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olmaz derken bir anda yüzünüz gülebilir. Sosyal yönünüz ortada olabilir. Dostlarınızla beraber zaman geçirebilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans senden yana!Bugün saat 12.02?ye kadar Ay boşlukta hareket edecek. Birilerinin iyiliğini isterken, başka insanların amaçlarına alet olmadığından bugün emin olmalısın. Şans senden yana, sen de şansına güvenmelisin. Eğer yaptığıngereği göz önünde olan biriysen, bugün oldukça verimli geçecek. Adından söz ettirmen ve insanların seni konuşmasını sağlaman oldukça kolay olacak? Gökyüzünün olumlu etkisine rağmen parasal vealanlarındaki gelişmeler canını sıkabilir. Sorumluluk alma konusunda kimse eline su dökemez. Çocuklarına dair birçok konuda önemli kararlar alacaksın. İlişkin varsa, sevgilinin ilişkinizdeki ciddiyetini sorgulayabilirsin. Aile içerisinde biraz daha ön plana çıkmak adına konuşmalarda daha etkin olabilirsin.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karanlıkta kalan duygularınızın biraz daha yüzeye çıktığı bugün kendinizi anlatmak isteyebilirsiniz. Şartları zorlamadan biraz daha makul olmanızda fayda var.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında Akrep burcunda kalıyor. Sizi uğraştırabilecek sorumluluklar ya da yükler var. Akşam saatlerinde iyimserliğinizin arttığını söyleyebiliriz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk meselelerine ciddi yaklaşacağınız bir gündesiniz Bekar Kova?lar aşk konularında daha iyi hissedecek.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi problemlerinize hızlıca çözüm bulmak istiyorsunuz. Uzun süre kendinizi çözememiştiniz. Ne istediğinize karar verememiştiniz. Kafanız karışıktı. Şimdi de maddi konularda kafanız karışmış durumda. Ancak aşk hayatınızdaki pozitif gelişmeler, maddi konulardaki kafa karışıklıklarınızı ertelemenize neden olacak.

15 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evle ilgili birtakım şeyleri değiştirmek istiyorsunuz ama bu size beklenmedik büyük bir masraf çıkarabilir. Özellikle elektronik ve beyaz eşya gibi şeyleri yenilemeyi düşünüyorsanız, ayrıntılara daha fazla dikkat ve özen göstererek planlamanız gerekebilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Yay burcundaki seyahati sizi duygusal boyutta dünyanın öbür ucuna taşır. Özgür, isyankar, hümanist, aykırı, orijinal ruhunuz adeta şaha kalkar. Değişik kültürden insanlarla vakit geçirmek çok hoşunuza gidecektir. Yaşantınızın geri kalan kısmıyla ilgili ideallerinizi masaya yatırmak için harika bir gün. Dernek, örgütler ve farklı sosyal grupların etkinlikleri ilginizi çeker.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

15 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>