Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Telaşlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, insanlar sizi her zamankinden daha kafası karışık ve dalgın bulacaklar. Neler oluyor? Bunu açıklamak için çok erken olabilir, ancak sizi tanıyanlar aklınızın başından gittiğini anladı zaten. Bir şey sizi çılgınca büyüledi ve dünyaya artık bu pencereden bakıyorsunuz, kim bilir belki de bu aşktır. Bu, size dünya konusunda harika bir bakış açısı kazandıracak.

Bugün diğerleriyle oldukça iyi çalışabileceğinizi ve birbirinizin ateşini harmanlayabileceğinizi göreceksiniz. Yaptığınız her küçük katkı ile, üssel bir şekilde ortak bir hedefe doğru ilerlediğinizi göreceksiniz. Unutmayın ki birlikten kuvvet doğar. Herhangi bir proje için iradenizin gücünü küçümsemeyin. Yaptığınız şey önemsiz görünebilir, ama aslında çok sayıda insan için çok önemlidir.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Günün keyfini sürmeye bak. Kontrolü eline al ve önüne çıkan tüm fırsatları değerlendir. Bunu gülümseyerek yapmayı unutma. Eğlenceli bir gün olabilir. Heyecan verici bir enerji seni alıp uçurmak için hazır! Fikirlerinin başkalarına ulaştığına emin ol. Düşüncelerini ilet. Akşam bir partiye katılabilirsin. Tam bir sosyal kelebek olacaksın! Kalenden ayrılmadan önce en kral elbiseni giymeyi unutma!Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uymadığınız bir ortama kendinizi uydurmak için çabalamayın. Son zamanlarda önemli bir değişim geçirmiş ve başka bir kapının kilidini açan bir anahtar konumuna gelmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar yine de geçmişte açtığınız kilitleri açmanız için sizi zorlayacak. Onlara izin vermeyin. Size gerçekten olduğunuz kişi gibi ya da size davranılmasını istediğiniz gibi davranmadıklarında üzüldüğünüzü onlara gösterin.

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinde keyifli paylaşımlar ve duygusal konuşmalar ön planda olabilir. Daha flörtöz olabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten veya sevdiklerinizle paylaşım içinde olmaktan geri durmayın.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir beklediğin bir haberle güne merhaba diyeceksin. Bugün ödemelerinin fazla olması, çevrene telaşlı olduğuna dair bir izlenim bırakmana neden olabilir. Birikimini değerlendirmek için doğru zamanı kolluyorsun. Yalnız bir Kova burcuysan, katıldığın bir davette tanışacağın kişi ile duygusal bir bağ kurabilirsin.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kulağınıza sizinle ilgili yapılan dedikodular gelebilir. Duyduklarınız sizi ilk başta her ne kadar üzse de çevreniz ile araya mesafe koymanız gelecekte yaşayacağınız daha büyük sorunlardan sizi koruyacaktır. Bu konuda şansın sizden yana olduğunun farkına varın.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha özgür hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü ikili ilişkinizdeki olaylara odaklayarak geçirebilirsiniz. İşinize yarayan şeylerin bir listesini yaparak onları verimli şekilde kullanabilirsiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evli olan Kovalar için bugün zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir. Bugün eşinizle fikir tartışmasına girmemenizde, kendi doğrularınızda ısrar etmemenizde fayda var. Ortaklıklarınız varsa sınavdan geçiyor. Hızlı ve beklenmedik bitişler gündeme gelebilir.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik hayatınızdan memnun olmayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki kopukluğun sizin duvarlarınızdan kaynaklanmadığından emin olun. Bir süre baş başa kalmak sorunlarının çözülebilir olduğunuzu anlamanızı sağlayacaktır.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız arasında, gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Bugün, hareketli ve neşeli anlar sizi bekliyor.

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinize odaklanmış bir durumda olduğunuz için yeni bir ilişkiye girmek aklınızın ucundan bile geçmiyor. Finansal olarak iyi bir durumdasınız. Aile bireyleriniz ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Bugün telefon görüşmelerinizde duygu yoğunluğu yaşayacaksınız.

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 55" R
Ay
Terazi
29° 55' 09" R
Merkür
Koç
16° 07' 58"
Venüs
Koç
22° 47' 33"
Mars
Balık
24° 34' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 43"
Satürn
Balık
15° 57' 56"
Uranüs
Boğa
21° 58' 15"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 41"
Lilith
Başak
22° 35' 56"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>