Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşlerinin Aksamasını İstemiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 90%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Neredeyse bir aydır, profesyonelce kendiniz için büyük planlar yapıyorsunuz. Bir anlamda, yeni bir yaşam ve çalışma tarzı için yeni bir çerçeve inşa ediyorsunuz. Ne istediğinizi ve sizin için neyin en iyisi olduğunu keşfettiniz. Şimdi fikirlerinizi savunmak için öne çıkma zamanı. Sizin için sırada tam olarak ne var? Bu arada, bir süreliğine bunları aklınızdan çıkarmaya çalışın ve biraz dinlenip rahatlayın.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Duyguların önemli bir dönüşüm aşamasında. Bu zamanı gününe tutku ve tat katmak için değerlendir. İnsanlara, onlara söyleyecek şeylerin olduğunu ve bunlardan çekinmediğini göster. Yaptığın her şeye mizah kat. Bu tutumun, her kapıyı açacak güce sahip olduğunu keşfedeceksin.Sezgisel güçlerinizin etkisi artıyor ancak mistik bir düşünceden daha pratik bir eğilime sahipler. Oturma odanıza veya arka bahçenize bakıp aniden kendinizi zihninizde burayı yeniden dekore ettiğinizi canlanabilir. Çevrenizi geliştirmek için uzun vadeli bir projeye başlamak isterseniz, bugün bunun için harika bir gün. Böylece sezgilerinizi daha iyi kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ani kararlar alabilir, yaşam düzeninizde ve rutinlerinizde değişikliğe gidebilirsiniz. Ev düzeniyle ilgilenebilir, son dakika seyahat programları yapabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile olan iletişiminde sorun yaşamak istemiyorsun. Yaşadığın problemlerde onların suyuna gitmek isteyebilirsin. Rutinlerini sekteye uğratacak bir problem yaşamak istemiyorsun. Sanata karşı ilgisi olan bir Kova burcuysan, çeşitli kurslara kayıt olmayı düşüneceksin. Alım satım konularında acele etmek istemeyeceksin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dost olarak yakınınıza aldığınız, aile olarak gördüğünüz kişi veya kişiler nedeniyle beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Yapılanın haricinde hayal kırıklığı yaşamanız sizleri daha fazla etkileyebilir. Olan oldu diyerek önünüze bakmaya çalışmalısınız.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz işlerle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle birlikte zevk alacağınız şeyler yapabilirsiniz. Etrafınızdakilere daha çok kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Gün içinde evinizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortaya iyi birkoymak asıl hedefiniz olduğunda ve bunu başarabildiğinizde herkes zaten bunu görerek sükunet bulacaktır.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizin gündeminizde olacağı bir gün. Kişisel istek ve beklentileriniz önem kazanırken kalbinizin sesini daha fazla dinleyebilir, kendinizi aşkınızın, sevginizin coşkusuna kaptırabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, evrenin size gülümsediği şanslı günlerden biri. Sizi hiç hayal etmediğiniz yerlere götürme potansiyeline sahip. Çok çalıştığınızda başarıya ulaşıldığını biliyorsunuz. Sizin durumunuzda eksik olan tek şey şanstı. Şimdi o da sizden yanayken her şeyi başarabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından hoşlanıyorsunuz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek istemeyebilirsiniz. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve birikim yapmaya başladınız. Önemli kararlara varırken sezgilerinizden yararlanacaksınız ve kalbinizin sesini dinleyeceksiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin üzerine fazla gidiyor, sorunların bu şekilde çözüleceğine inanıyorsunuz. Bazı sorunların çözümünün irade kadar, zamana da endeksli olduğunu düşünmelisiniz. İş hayatınızda bir an evvel yoluna koymanız gereken bir iletişim sorunu var. Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, dostlarınızla paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Mide ağrılarınızı bir uzmana danışmalısınız.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 33" R
Ay
Yay
14° 14' 48"
Merkür
Koç
16° 05' 37"
Venüs
Koç
27° 10' 30"
Mars
Balık
27° 19' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 05"
Satürn
Balık
16° 17' 48"
Uranüs
Boğa
22° 10' 14"
Neptün
Balık
28° 48' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 57"
Lilith
Başak
22° 59' 36"
True Node
Koç
15° 29' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>