Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Çabalamaya devam etmeli ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi alışkanlığınızın sizi nasıl etkilediğini ya da etkileyeceğini görmek için birkaç deneme yapmanız gerekebilir. Haftanın başında bu yönde bir plan yaparak uymanız, dikkat etmeniz, takip etmeniz gereken konuları sıralayabilirsiniz. Alışılmışın dışına çıkmak sizin için sürpriz, şaşırtıcı olmasa da bazen bunu zorlamak da iyi bir seçenek olabilir ve sizi memnun edebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kova burcunu bugün duygusal dalgalanmalardan uzak durmaya teşvik ediyor. Bugün mantıklı ve rasyonel kararlar alarak olası sorunlardan kaçınabilirsiniz. Aynı zamanda, iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle daha iyi etkileşimde bulunabilir, işbirliklerini güçlendirebilirsiniz. Gökyüzü bugün zihinsel aktiviteler için de destekleyici enerjiler gönderiyor, yeni konuları araştırmak veya öğrenmek için iyi bir gün olabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarınla aranın iyi olması işine karşı olan motivasyonunu arttırıyor. Fakat yöneticinarkadaşlarınla arandaki iletişimden rahatsızlık duyabilir. Çocuğu olan Kova burcuysan, çocuğunun arkadaş ortamında psikolojik olarak şiddet gördüğünü düşünebilirsin. Bunun için hemen önlem almak isteyeceksin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde ve düşüncelerinizde yeni sınırlar çizmeniz gerekiyor. Karşılığını alamadığınız ilişkilerden çekinmeden çıkın ve size değer veren insanlara odaklanın. Eğitim ve araştırmaya yatırım yaparak kariyerinizi güçlendirebilir, iz bırakabilirsiniz. 

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar daha yorucu olabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İş hayatınızda ön göremediğiniz konulara dikkatli yaklaşın. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizin konuşmalarınıza da yansıyabilir. Olaylar karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aile ziyaretleri yapabilirsiniz. Rahatlamak kolay olmayabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin isteklerini karşılamak için istekli bir çaba gösterebilirsiniz. Gününüzü diğer konularda da güzelleştirecek haberleri gün içerisinde alabilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilirsin. Bu kişilerle arandaki iletişimin artması sana daha fazla kapı açabilir hayatında. Hem arkadaşlıklar hem dekonularında kendini ifade edebilmek için güzel bir günde olacaksın.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün parçaları bir araya getirme veya düzeltme arzunuzu ortaya çıkarıyor. Mali veyahedeflerinizi ilerletebilecek ayrıntılarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Artık yeteneklerinizden yararlanmayı kolay ve doğal buluyorsunuz. Kişisel gelişim çabalarınız sayesinde kendinizi daha iyi hissedersiniz ve alışkanlıklarınızda, günlük yaşamınızda, rutinlerinizde ve sağlıklı yaşamınızda neyin iyileştirilmesi gerektiğini görmek doğaldır. Bugün odaklanmak her zaman kolay olmayabilir ancak tutkunuzu bulduğunuzda dağları yerinden oynatabilirsiniz!

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi ikiye katlayacak olayların içinde olduğunuz zaman, kendinizi daha da huzurlu ve olumlu hissediyorsunuz. Bugün, eski arkadaşlarınızla bir arada olacak geçmiş günlerden konuşacaksınız. Sizin için ilginç olacaktır.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya sağlık konularına odaklanabilirsiniz. Ayrıca ev, aile, gayrimenkul konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle beraber olmaktan mutluluk duyacağınız bir gün. Bir de inatçılığı bırakırsanız, her ikiniz de çok mutlu olacaksınız. İş hayatınızda yenilik ve atak yapmaktan korkuyor, klasik anlayış içine kendinizi hapsediyorsunuz. Önemliimkanları var ama bunlar sadece imkan olarak durdukları yerde, sizi bekliyorlar. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 10" R
Ay
Balık
01° 04' 25"
Merkür
Koç
18° 05' 53"
Venüs
Boğa
04° 09' 57"
Mars
Koç
01° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 28"
Satürn
Balık
16° 47' 54"
Uranüs
Boğa
22° 29' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 11"
Lilith
Başak
23° 37' 22"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>