Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz.

Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor. Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.

Bugünlerde yorucu sosyalliklerden uzak durmanızda yarar var. Akşama size gelecek olan konuklarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Bunları birer dedikodu olarak değerlendirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız, saat 04:54  Ay-Kuzey düğüm görünümüyle başlayacak. Ailevi, finansal konular üzerinde bilhassa durmamızı sağlayan bu görünüm, geçmişte yaşadığımız sorunları zaman zaman hatırlatsa da, bizim geleceğimiz önemli. Ne yaşanmışsa yaşansın. Önemli olan hayatımızı garanti altına almaktır. Bu nedenle  titiz bir incelemede bulunmalıyız. Saat 09:47  itibariyle oluşacak ilkdördün etkisi altında özgür olmak, dilediğince yaşamak ve kendi istediği şekilde hayatını sürdürmek isteyen bireyin, para ve güvenliği nedeniyle sıkışıp kalması anlamı taşır. İç dünyasında sahip olduklarını sakınıp koruması gerektiği için, doğal olarak tam bir özgürlük söz konusu değildir. Kişi böyle bir durumda sürünün içinde kaybolup gideceğinden, yaşamı boyunca geleneksel bakış açılarının hücumuna uğrayacağından korku duyabilir. Kafasının içinde bir çok plan, fikir, değişim ve yenilik yatmaktadır. Ancak şartları gereği attığı her adıma dikkat etmek zorundadır. Çünkü risk alacak halde değildir. Peki kişi günü olumlu yönde nasıl geçirebilir? Öncelikle son bir hafta olan biten ne varsa mantıklı bir şekilde gerçekçi gözden geçirmelidir. Saat 12:54-16:35 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa, baskılar  altında aceleyle  kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Evimiz sınırları içinde huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim. Saat 16:35 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri yenilikçi düşünmenin göstergesidir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden,  elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız bu saat sonrası,  kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Yeni haftamızın her günü, umduğumuz güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alış verişi içinde olacaksınız. Seyahat planlarınızı uygulamak için uygun bir gün. Yeni birprojesi gündemde olacak. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.. Sosyal yaşamınızda istediğiniz performansı başkalarından fikirlerinden etkilenmeden yapmak istiyorsunuz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda veya kariyerinizde kendinizi şanslı ve en önemlisi güçlü görüyorsunuz. Zira çevrenizin size bu yönde desteği ve katkısıçok büyük. Haftanın ilk günlerinde hedeflediğiniz ne varsa uygulamaya koymak için hızlı hareket edebilirsiniz. Özgür ruh Kovalar için,kendilerini bağımsız hissederek mutlu olabilecekleri bir hafta olabilir.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki birkaç gün; hedeflerimize yaklaşabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz, hayatımıza ilişkin yepyeni adımlar atıp planlar yapabileceğimiz bir süreç olabilir. Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir. Negatif bir ruh hali baş gösterebilir ve kendimizi isteksiz, kararsız ya da bitkin ve yorgun hissedebiliriz. Bunedenle önemli görüşmelerimizi ya da toplantılarımızı akşamüstüne planlamamızda fayda var. Böylelikle zihnimiz açık bir şekilde dahasağlıklı ve güçlü bir iletişim kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızdaki yerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde sosyalleşmek için fırsat yaratabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... İnsanlar sizi uyumlu olarak tanımlıyorlar. İlişkilerinize çok fazla önem veriyorsunuz. Başkaları ile iyi geçinmeyi ilke haline getirmişsiniz. Dualarınız kabul görüyor sanki.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dinlenmek ve rahatlamak sizin için önemli olabilir. Önemli kararlarda ailenize sırt çevirmeyin. Aynı fikirleri paylaşmasanız bile onlara karşı anlayışlı olmalısınız.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ortamınızla hoş vakitler geçirmeye devam edebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilginizi çocuklarınıza ve sevdiğinize aktarmak isteyebilirsiniz. Her ne meslek icra ediyorsanız maddi şans ve eski alacaklarınızdan dönüş olabilecek gelirleriniz sayesinde üzerinde çabaladığınız bir projeye katkı sağlayabilirsiniz. İdare ettiğiniz para akışı sayesinde maddi bir gelir de elde edebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay 13:15'te boşluğa girecek ve saat 17:36'da İkizler burcuna geçiş yapacak. Sevgililer Günü ertesi tam da sakinleşme, dinlenme, net bir zihinle görevlerin başına dönme şansımız var. Ay, İkizler burcuna geçiş yapana kadar planlarınızda ani değişiklikler yapmayın; planınıza, bütçenize sadık kalın. Zaten büyük ihtimalle canınız radikal kararlar almak istemeyecektir, aşina olduğunuz günlük rutininizi bozmadan hareket edin. Bugün Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşen destekleyici bağlantıyatırımları, yeni projeler için yapılacak girişimler ve aktiviteler için oldukça olumlu bir transittir.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ileride ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar vererek, çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

15 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 58" R
Ay
Başak
18° 22' 16"
Merkür
Koç
17° 10' 58"
Venüs
Koç
18° 29' 38"
Mars
Balık
21° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 40"
Satürn
Balık
15° 37' 44"
Uranüs
Boğa
21° 46' 39"
Neptün
Balık
28° 35' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 33"
Lilith
Başak
22° 12' 44"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>