Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz.

Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor. Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.

Bugünlerde yorucu sosyalliklerden uzak durmanızda yarar var. Akşama size gelecek olan konuklarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Bunları birer dedikodu olarak değerlendirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 15 Şubat saat 23:52 itibariyle burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, çalışma hayatınızı, ilişkilerinizi, maddi konuları ve sağlığınızı doğru ve başarılı şekilde yeniden düzenlemenizi sağlayacaktır. Önümüzdeki aylar boyunca bu gelişmeler etkili olacak. Bir şekilde Temmuz ayında neticelenecek. Bu tutulmada, özellikle parasal konularda dikkat etmek gerekiyor. Çünkü Tutulmanın görünümleri hesabı bilmenin, çıkarlarınızın farkında olmanın yararını gösteriyor. Hesapsız davranamayız. Tutulma burcunuzda oluşacağı için, haritanızla olan etkileşimi çok önemli. Sağlıklı yaşam,koşulları, özel hayatınızla ilgili meselelere gerçekçi bakmalısınız. Olur, halledilir demek ne kadar yanlışsa, aşırı endişeli ve sanki her şey ters gidecekmiş gibi düşünmek de yanlış olur. İlişkilerinizi sağlam temeller üzerinde inşa etmelisiniz. Güvence içermeyen, soru işaretleri olan her şey bu Tutulmada öne çıkacak. Bir yanlış varsa ve siz bunu sürdürüyorsanız, önümüzdeki süreçte epeyce uğraşırsınız. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelişmeleri ardı ardına yakalayacaksın. Kaçırdığın fırsatların mutsuzluğa neden olacağını görebilirsin.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ve ikili ilişkilerde iletişimin önemini anlayacağınız, dinlemeden anlamanın mümkün olmadığını göreceğiniz, son sözü ben söylerim, yaklaşımından yavaşça sıyrılacağınız manevi aydınlanma sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Eskiye dair tazeliğini artık yitirmiş düşünce kalıplarını terk edecek ve yeni fikirler edinmiş olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Ayrıca evlilik gibi ciddi kararların arifesinde olduğunuzu unutmayın.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda kararsızlıklarınız olabilir. Bazı bitişlere ve yeni başlangıçlara açık olduğunuz günlerdesiniz. Mesleki konularda ilerlemeyen konulardan dolayı yaşanabilecek tartışmalara dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgilenmek için de uygun bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konuların da gündeminize girmesi mümkün.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vücut, dış görünüm,, canlılık, mizaç; yaşam, büyük olaylar değişimler bitiş ve başlangıçlar ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda mutluluk ve uyumun hakim olacağı, partnerinizle görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz, seyahat planı, spora zaman ayırmak ve eğlenceli aktivitelerde yer almak gibi düşüncelerde olacağınız keyifli bir zamandasınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı yaklaşımlarınızla işlerinizde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eğitime dayalı konularda hayat sizi destekleyecek. İyimserliğinizle her işin altından rahatlıkla kalkacaksınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Güneş Tutulması ikili ilişkilerde sahip olduğunuz rolü size tekrar sorgulatır. Bir ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz. İşten ayrılmak fikrine sıcak bakabilirsiniz. Kafanızda artık farklı bir hayat yaşama isteğiyle ilgili fikirler tomurcuklanabilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ileride ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar vererek, çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 50' 54" R
Ay
Akrep
11° 11' 44" R
Merkür
Koç
16° 01' 17"
Venüs
Koç
23° 55' 52"
Mars
Balık
25° 17' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 31"
Satürn
Balık
16° 03' 10"
Uranüs
Boğa
22° 01' 21"
Neptün
Balık
28° 43' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 53"
Lilith
Başak
22° 42' 05"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>