Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız. Sizde bıraktığı derin etkiyi üzerinizden atma çabalarınız, bugünlerde bir teslimiyetle son bulabilir. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz.

Aceleci hesaplar, sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Daha serinkanlı tespitler, sizi yanılgılardan kurtarabilir. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir.

Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz. Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor.

Duyarlı birisiniz. Fakat herkesçe takdir edilen bu özelliğiniz, bugünlerde bazı eleştirilere açık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok anlam yüklediğiniz bazı ilişkiler, sonradan başınızın derdi haline gelebiliyor. Daha gerçekçi beklentilerle kurulan bağlantılar, size düş kırıklığı yaşatmayacak. Yakın bir dostunuzunproblemlerinden kendisini sorumlu görmeniz, ona ilgisiz kalmanıza neden oluyor. Bu konuda daha anlayışlı bir yaklaşım, sorunların çözümüne destek verebilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek. Bu süreç, mali konular üzerinde, özellikle evimizle ve ailemizle ilgili konularda kazanç durumumuza bakmamızı gerektirir. Sevdiklerimiz söz konusu olduğunda parayı pek önemsemeyiz. Hoşumuza giden bir şey varsa, kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa onu alırız. Parayı sorun yapan insanlardan hoşlanmayız. Evimizi güzelleştiren özellikle sanatsal eserler, güzellik ve bakımla ilgili kozmetik malzemeleri, kısa seyirli seyahatler gibi harcamalarda bulunabiliriz. Bu geçişte huzur duygusunu önemsemek, kendimizi rahat hissetmek için hareket edeceğimiz ulvi bir enerji denebilir. Sanatla uğraşanlar, yaratıcı becerileri olanlar, insanların kendilerini hoş ve olumlu hissetmesini sağlayan danışmanlar, kozmetik sektöründe görev yapanlar ve mistik faaliyetlerde bulunanlar için kazanç getirici olabilir. Benim tavsiyem geleni doğru anlamda kullanmayı bilmek, rehavete kapılmamaktır. Yeteneklerimize güveneceğiz. İdeallerimize sahip çıkacağız. Kime güveneceğimizi bileceğiz. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Umulmadık olaylar seni bekliyor. Seçimlerinde doğru olanı yapabilirsin. Sezgilerinle hareket edeceksin.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamanız ve sağlığınızla ilgili bazı sorunlarla uğraşabilir, artık sürekli aynı şeyleri yaşıyor olmak sizde bıkkınlık hissi yaratabilir. Bazı şeyleri değiştirmek istiyor fakat fikirleriniz kimse tarafından onay görmüyor veya bunun tam tersi; onların düşündüğü fikirler size uymuyor diye düşünebilir bu noktada kendinizi kararsız ve mutsuz hissedebilirsiniz. Fakat ön yargılarınızdan kurtulduğunuz zaman aslında düşündüklerinin çok da istenmeyen şeyler olduğunu görecek ve belki de hak vereceksiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalın.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda rahatlama içine girebilirsiniz. Bu durum alışveriş ve harcama kapısına da açabilir. Konfor alanınızı genişletmek isteyebilirsiniz. 

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

8 Mart'a kadar Balık burcuna yerleşen başarılı ilişkileriniz nedeniyle size bereketlibağlantıları taşıyacak. İnançlı olmak, umudunu kaybetmeden hayatın güzellikler taşıyacağına yürekten inanmak bu dönemin ana teması olacaktır. Kazancınızı gönüllü kuruluşların projelerine yardım ederek dengelemek istersiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Kadınlardan fayda ve yarar görebilirsiniz. Güzel eşyalara tutkunuz artacak.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Jüpiter arasında meydana gelecek zorlu etkileşim aile içi ilişkilerde sizi inatçılarla uğraştırır.Çocuklarınızın olduğu kadar eşinizin de bitmek bilmeyen talepleri yorucu olacaktır. Herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeli.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizi ne kontrol edebileceğiniz, ne de durdurabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durumu avantaja çevirmeli ve tüm konsantrasyonunuzu işlerinize ve çözülmesi gereken sorunlara vermeli, hayal kurma ve planlar yapma işlerini boş kalan zamanlara ertelemelisiniz.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 08' 35" R
Ay
Aslan
06° 51' 13"
Merkür
Koç
19° 07' 07"
Venüs
Koç
14° 11' 36"
Mars
Balık
19° 10' 59"
Jüpiter
Boğa
20° 49' 00"
Satürn
Balık
15° 16' 52"
Uranüs
Boğa
21° 35' 15"
Neptün
Balık
28° 28' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
19° 52' 18"
Lilith
Başak
21° 49' 32"
True Node
Koç
15° 33' 51"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>