Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir beraberlik içindesiniz. Bu ilişkinin bilgisi dışında kendinizi pek sakınmadığınız bir heyecanınız var. Bugün bu yeni heyecanınızda kendinizi yargılayacak ve üzüntü duyacaksınız. Daha da ilerisini yapıp mevcut ilişkinizi bu konuda bilgilendirip bilgilendirmemekte kararsız kalacaksınız.

İş yaşamınızda bir bezginlik yaşıyorsunuz. Ama bu, işin türü ya da yoğunluğu ile pek bağlantılı görünmüyor. Bugün mesai arkadaşlarınız bu konuda kulağınızı bükmeyi düşünüyorlar. Bu durumunuz konumunuzdan ötürü hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor.

Harcamalarınızı kısmanız gerekiyor. Hatta küçük de olsa, bir kara gün birikimi sağlamalısınız. Çünküyaşamınız sizin adınıza üzücü gelişmeler meydana gelebilir.

Bazı planların iptal olması canınızı çok sıktı. Bugün bu yüzden üzerinizde bir gerginlik olabilir. Bu gerginliği çevrenizdekilere yansıtmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızı hızlandırmanız, gecikmiş hazırlıkları başlatmanız gerekiyor. Oldukça belirgin yenilenmeler birtakım hazımsızlıklar doğurabilir. Değişen koşulları göz ardı ediyor, bugünlerde yanlış adımlar atmaya eğilimli görünüyorsunuz.. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar güne, saat 06:56 Ay-Akrep seyriyle merhaba diyoruz. Bugünhayatında veya özel yaşantımızda ilişkilerimize daha fazla önem vereceğiz. Kimler çıkarlarını düşünüyor, bizimle ilişkileri ne kadar doğal ve içten? Bunları düşüneceğiz. yaptığımız işten zevk alıyor muyuz, hakkımız veriliyor mu, güvencemiz var mı? İlişkimizde yerli yerine oturmayan ve bizi tatmin etmeyen noktaları ele alacağız. Taviz vermeyeceğiz. Başkalarının bizi yönlendirmesine tahammül etmeyeceğiz. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilere karşı pek iyi niyet beslemezsiniz. Onların göründükleri gibi olmadığını bilirsiniz. Mesafeli davranırsınız. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstekleriniz giderek yükseliyor. Ancak, sakin ve rahat davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Beklemediğiniz bir teklif alabilir ve büyük bir heyecan duyabilirsiniz. Olabilecek istekler içinde bulunmalısınız.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili bazı konularda hem aile büyükleriniz hem dearkadaşlarınızla aranızda taban tabana zıt fikirler içinde olabilir, kimsenin sizi anlamadığı fikrine kapılabilirsiniz. Fakat herkesin fikrini alarak, büyüklerintecrübelerinden,arkadaşlarınızın da orijinal fikirlerinden yola çıkarak ilerlemeniz, size o anda görmediğiniz farklı kapılar açacak ve geleceğiniz adına yeni projeler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Yine bu konularda beklentilerinizi karşılayan süpriz gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla planlamalar için bir araya gelebilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizde idealist davranabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular olabilir.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Sezgilerinizin rehberliğine güvenerek hareket etmenizin getireceği olumlu etkilere işaret etmekte. İş hayatınızda elinizde ki ile yetinmeyi bilmeli ve var olan şartları iyileştirmek için neler yapmanız gerektiğini planlamalı aynı sektörde ki insanların görüş ve önerilerini dikkate alarak ilerlemelisiniz. Bunu yaptığınız anda profesyonel insanlarla bir araya gelme imkanını yakalayacak araştırmacı tavrınız ve tevazunuz sayesinde dikkat çekerek onlarla birlikte çalışma fırsatını yakalayarak maddi anlamda karlı çıkacağınızbirlikleri içinde olacaksınız. Özel yaşamınız da ise evli Kovalar keyifli bir ay eşinizden gelecek destekle ilişkinizi çok daha sağlam temeller üzerine oturtacaksınız.

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı tarzınızı ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yaklaşımlarınızla da sıradışı kişileri kendinize çekebilirsiniz. Sempatik yönlerinizle ummadığınız kadar dikkat çekici olabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. İşinize yönelik sorumluluklarınız artabilir. Düşündükleriniz gerçekleşiyor. Beklentilerinizi tam anlamıyla gözden geçirmelisiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ev hayatınızda duygusal krizler yaşamanıza neden olur. Aile fertlerinin birbirleriyle anlaşamamaları sizi boşuna üzmesin. Herkes kendi tercih ettiği yaşamı sürdürmek zorundadır. Siz zorla yaşam döngüsünü değiştirme gücüne sahip değilsiniz. Dolayısıyla özgürleşme temasına bağlı kalarak hayatın tadını çıkartın.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece etkin ve verimli olacağınız bir gün içerisindesiniz. Elinizi attığınız her işi başarıyla tamamlamak çok da zor olmayacaktır. Kendinizi sosyal yönü olan işlere yöneltirseniz, daha da büyük başarılar ve atılımları mümkün kılabilir, kendi isminizi öne çıkarabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 24" R
Ay
Akrep
15° 43' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
24° 23' 05"
Mars
Balık
25° 34' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 37"
Satürn
Balık
16° 05' 14"
Uranüs
Boğa
22° 02' 35"
Neptün
Balık
28° 44' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 10"
Lilith
Başak
22° 44' 32"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>