Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızla sevgilinizin arasındaki negatif elektriklenme, sizi iki arada bir derede bırakıyor. Bu ilişkiye, herhangi iki insanın ilişkisi gibi bakamasanız da daha az etkilenmeyi becerebilirsiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye endeksli.

Hoşlanmadığınız birinin, bir yakınınızla onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla ilişkilerinizde hiçbir hesap yok. Elinizi tüm doğallığınızla uzatıyorsunuz. Büyük kırgınlıklarınızda büyük tepkiler gösterip bir anda ilişki bitirdiğiniz de oluyor. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:47 Ay-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam arzuluyoruz. Farklı fikirlere karşı tahammülüyüz fakat değerlerimize saygı duyulmasını istiyoruz. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, mutlu bir ilişkinin, kişisel gelişimimize olan katkısını vurguluyor. Eğer mevcut beraberliğimiz bizi yoruyor, kaygılandırıyorsa ve biz bunu sürdürmek için kendimizden taviz veriyorsak, bu yanlış olur. Onun için gerçekçi olmalıyız. Kibirli, egosal, tuhaf bir ilişkinin içinde yer almamalıyız. Sadece kendimize göre bir ilişkiyi yaşamak, merkeze kendimizi koymak, karşımızdakini önemsememek de yanlış olur. Bu karşıtlıkta önemli olan, benliğimizi kaybetmeden duruşumuzu belirleyerek ilişkide yer almaktır. Aynı şekilde partnerimizin de bu duruşta olmasına özen göstermektir. Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, ideallerimizi gerçekleştirmekten asla vazgeçmememiz gerektiğini söylüyor. Eğer biz onlara sahip çıkarsak, başarılı oluruz. Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu sizin arzu ve isteklerinizi elde etmenizi sağlayıcıdır. Jüpiter akrepte ilerliyor. Bu size hırs ve başarma azmi veriyor. Bu görünüm, hedefine ulaşmak isteyen bireyin göstergesidir. Evet zorlanabiliriz ve şartlar kısıtlayıcı olabilir. Fakat bu asla sizi yıldırmasın. Yolunuzda yürüyün. Sosyalleşin ve dostluklar geliştirin. Kararlı olun ancak açgözlülük, abartıdan ve gereksiz polemiklerden kaçının. Daha fazla kazanayım diye, riskli kararlar vermeyin. Önünüzü görmediğiniz yollara sapmayın. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı anlayabilecek insanlarla konuşmayı tercih ediyoruz. Sorumluluklar bizi yoruyor. Gönlümüzce günü geçirmek arzumuz yoğun. Ancak bu öyle kolay gözükmüyor. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü, güvendiğimiz insanlarla bir araya gelerek konuşmanın, iki ayrı proje üzerinde düşünmenin, grup çalışmaları ve aktivitelerinin işaretçisidir. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümü, eskiyi gözden geçirme, yarım kalan işlerimiz üzerinde düşünme anlamında gayet olumludur. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz yer ve ortamda duramayacağınız ve kendinizi uzaklara atmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Hedeflerinize, planlarınıza, beklentilerinize çok da takılı kalmadan hayatın keyifli yönlerini yaşamaya çalışmalısınız.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden mükemmel destekler alarak kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir zaman dilimi içerisinde olabilirsiniz. Bu anlamda eğlencenin tadını çıkartıp, dostlarınızla mutlu olmanın yollarını denemelisiniz. Aklınızda bir yerlerde yer eden şüphe ve kuruntulara meydan vermeden zamanın güzelliğine kapılıp an ‘da kalmanın tadını çıkarın.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle saatlerinde beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Hem kendi hem de başkalarının durumunu daha iyi anlamaya çalışın.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü maddi manevi şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Yaşamın sunmuş olduğu şansları en iyi şekilde değerlendirmeli ve yüreğinizin sizi götürdüğü yere gitmelisiniz. Özel yaşamınızda ise  eşinizin yakınları ile tartışmalar yaşanabilir bu durum eşinizle de fikir ayrılıklarına neden olabilir dikkatli davranın.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Sizi az tanıyan insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yine de hayatı keyifle algılayacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm kendi kendinizle savaştığınız bir enerjiyi açığa çıkarabilir. Geçmişte yaptığınız hataları düzeltmek için çözüm yolları arayıp bulursunuz. Uzak Doğu felsefesine merak duyabilirsiniz. Hayatınızdaki kadınlar sizin için önemli açılımlar yaratır.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün vereceğiniz en isabetli kararlar, işlerinizi gizlice halletmek ve projelerinize son halini vermeden kimseye bir şey söylememektir. Yürütmekte olduğunuz işlerle ilgili kişilerle görüşebilir, kapalı kapılar ardında çeşitli değişiklikler veya ihtiyaçlar hakkında konuşabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 03" R
Ay
Başak
09° 43' 45"
Merkür
Koç
17° 31' 24"
Venüs
Koç
17° 35' 25"
Mars
Balık
21° 19' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 37"
Satürn
Balık
15° 33' 24"
Uranüs
Boğa
21° 44' 15"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 59"
Lilith
Başak
22° 07' 52"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:55

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>