Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularından ve kendinden emin tavırlarınız karşınızdakine daha çekici gelebilir ve bugünlerde daha atak olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir şeylerin olgunlaşması için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmamalısınız.

Daha iyi bir pozisyonda olma isteğinizi yararsız kişilere ulaştırıyorsunuz. Bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Planlı çalışmalarınız, kazancınızla ilgili yeni beklentilerinize cevap verecek.

Zaman içersinde belli bir tasarrufa ulaşabilirsiniz, ama bu, beklediğiniz boyutlarda olmayabilir. Yeni kaynak arayışlarınız var. Bunlarla ilgili görüşmelerde yeni haberler söz konusu.

Maddi konularda daha gerçekçi değerlendirmeler içinde olmanız gerekiyor. Umut bağladığınız yerlerin, bir oyalama taktiği uyguladığı yönündeki endişelerinizde gerçeklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iyimser bekleyişler içine girebilirsiniz. Olumlu teklifler, birçok konudaki çekincelerinizi ortadan kaldırabilir. Duyarlı özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünlerdeki enerjiniz çevrenizdeki etki ve ilgi alanınızı genişletebilir. Bir akraba ilişkinizdeki aşk beraberliğinde rızasız tavırlarınız, üzüntü nedeni oluyor.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:49 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünümle Cuma günümüz başlayacak. İş-sağlık-maddi meseleler üzerinde daha dikkatli bir şekilde durabilir ve yapılması gerekenleri titiz bir biçimde gözden geçirebilirsiniz. Dış dünyada aktif bir şekilde hareket etmek zorundasınız. Bir yandan bürokratik engellerle mücadele ederken diğer yandan halletmeniz gerekenler için bir takım kişilerle bağlantıya geçmeniz gerekir. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü en ufak bir zorlukta çabucak yorulmanıza veya bir işi yaparken isteksiz olmanıza yol açabilir. Bu enerji ciddiyetin ve aynı zamanda titizliğin göstergesidir. Şartlara göre hareket etmemiz, ona göre işlerimizi yoluna koymamız gerekir. Saat 19:29 Ay-Neptün karşıtlığında, bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı yönlerini karşı tarafa anlatma konusunda başarılısın. Bugün öğrenme içgüdünü kullanmaktan yanasın.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzu şifalandırmanın yollarını arayacağınız özel bir gün. Finansal konularla ilgili borçlarınızı ve alacaklarınızı bir düzene oturtmak, bir plan dâhilinde işlerinizi yürütmek istiyorsunuz. Sosyal çevrenizle ilgili sorunlarda agresif bir yaklaşım üstlenmektense uzlaşıcı bir yol benimsemeniz daha doğru olacaktır. Hem bu şekilde davranmanız olayları her yönüyle görmenizi de sağlayacaktır.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda acele kararlar almayın. Sabırlı davranmanız gereken konular söz konusu. İşlerinizi tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Gün içinde üstlerinizle ilişkileriniz de dikkatli olmalısınız. Finansal konularda fazla cesur davrandığınız için duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan birinin parasal bir konuda yardımınızı istemesinden kaynaklanabilecek sorunlara işaret etmekte. Bu ödemek zorunda olduğunuz bir borç ya da alacak tahsilatı da olabilir. Gününüzü stresle geçirmek istemiyorsanız tartışmadan hakkınız olanı isteyin. Kendinize sevdikleriniz vakit ayırın. Size yakın olan insanlarla eş sevgili aile bireyleri bir araya gelinerek hoş bir ev toplantısı yapmak yaşananlar hakkında fikir alışverişlerinde bulunmak sizleri rahatlatırken yaşadıklarınız hakkında yeni fikirlerin zihninizde şekillenmesine fayda sağlayacaktır.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Canınız hiçbir şey yapmak istemiyorsa, yapmayın. Maddi konularda fazla açılmamaya özen göstermelisiniz. Hayatınız giderek hızlanıyor.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızla yurt dışı bağlantılı bir proje için ortaklık yapabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence içerikli çeşitli sosyal faaliyetlerin yanında, kalabalık toplantılara da katılabilir ve önemli bir maddi konu üzerinde tartışabilirsiniz. Maddi olarak ortaklık kurduğunuz bir kişi veya maddi açıdan bağımlı olduğunuz bir insan ile mevcut durum hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>