Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel bir gün geçirme planlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bugün bazı konularda ondan yardım görebilir ve varlığını hissetmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

İşinizle ilgili sıkıntılarınızı ortadan kaldırmak için fikirleriniz var. Bu fikirleri harekete geçirmek için bazı kimselerden destek ve haber bekliyorsunuz. Bu konuyla ilgili olumlu bir gelişme, bugün olabilir.

Bugün bazı harcamalarınız olabilir. Bu harcamalar bütçenize ağır gelebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. Ayağınızı yorgana göre uzatmayı bir türü beceremediniz.

Güneşte fazla durmamaya dikkat edin. Aksi takdirde bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. İleriki zamanlarda bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz.

30 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:53 Venüs-Kuzey düğüm karşıtlığı ilişkide yönlendirilmeye meyilli olduğunuzu gösteriyor. Uymaya çalışıyorsunuz. Belki de kendinizi sorgulamaktan kaçıyorsunuz. Siz bir ilişkiden ne bekliyorsunuz, paylaşım ne demek, hayatı birlikte kotarmak ne anlama geliyor? Kendinizden taviz verdiğiniz bir ilişki yaşıyorsanız bu yanlıştır veya sürekli kendinizi merkeze koyuyorsanız, gururlu davranıyor, sadece kendinizi haklı buluyorsanız bu da yanlıştır. Sağlıklı bir ilişki güven, dürüstlük, içtenlik üzerine kurulmadığı sürece tatmin edici olamaz. Gelin bugün, kendinize sorular sorun. Ben kimim, mutlu muyum, neler bekliyorum, neler veriyorum, neler alıyorum. Kendinize ve ilişkinize ayna tutun. Gördüğünüz gerçekleri reddetmeyin ama gelişmek için doğru tercihlerde bulunun. Saat 13:47 Ay-Uranüs görünümü, duygusal yaşamınız-bağlantılarınız ve çalışma hayatınızla ilgili konularda düzenleme ve işler hale getirme çabanızı işaret ediyor. Siz yenilikçi düşünen kişilersiniz. Bulunduğunuz ortamda zekanızla, duruşunuzla ve buluşlarınızla daima göz doldurursunuz. Ancak eski kafalı, sisteme aşırı bağlı insanlar nedeniyle sıkılabilirsiniz. Saat 19:41-21:54 arasında boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Pozitif düşünen insanlarla olmak hoşunuza gider. Ailevi meseleler üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Hayatınızdaki tüm gerekli, gereksizleri ayırmak ve boşu boşuna zaman kaybetmek istemezsiniz. Saat 21:54 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Bekar Kovalar, kendini ifade edebilen, güçlü, cömert yaradılışta olan bir kişiye ihtiyaç duyabilir. Evli Kovalar, eşlerinin ilgili davranmasını beklerler. Yalnız Kovalar sosyal ilişkilere önem vererek, kafalarına uygun bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirler. Kendisini gizleyen, sürekli bencil davranan bir kişiyle anlaşmanız bugün pek kolay olmaz. Ay-Aslan geçiş günlerinde hiçbir şey için zorlanmaya gelemeyiz. Karşıt burcumuzda ilerlediği için, toplumsal konularda bir hayli hassas oluruz.

30 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden emin tavrınarkadaşlarının dikkatini çekiyor. Yoğuntemposu, gergin olmana sebep olabilir.

30 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde kurmanız gereken diyalogları daha samimi ve empati kurarak yapmalı, karşınızdaki kişiyi anlayana kadar dinlemeyi öğrenmeli ve sürekli dediğinizi yaptırmaktan vazgeçmelisiniz. Kıskançlık ve manipülasyon içeren konulara karşı dikkatli olmalı, anlamadan olayları tek taraflı değerlendirme yoluna gitmemelisiniz.

30 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak â€' 19 Şubat)Bugün çalışma hayatınızda yeni kapılar açılabilir. İşlerinizde eksikliklerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Duygusal süreçler yaşayabilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay tutulması öncesinde sağlığınızla ilgili ya da hijyen, temizlik, düzen konularında takıntılar duygusal çalkantıları ve hassasiyetleri de beraberinde getirebilir. Size yardımcı ve destek olan kişilere karşı daha empatik olabilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk arzularınızın güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi farklı boyutlara ulaştırabilir, beklentilerinizi ve duygularınızı açıkça anlatabilirsiniz. Katılacağınız bir toplantıda aşık olabileceğiniz kişiyle karşılaşabilir, aşk macerasına atılabilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlık tepkiler vermemeye dikkat edin. Bugünalanlarınızda herkes sizi konuşabilir. Güzel etkiler altındasınız, bunun tadını çıkarın.

30 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Grup arkadaşlıklarından fayda göreceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca duygusal açılımlarla karşılaşacağınız konuşmalar yapabilirsiniz. Bazen de hayatı duygularla özümsemek gerekir. Her zaman rasyonel zeka işe yaramaz. Hümanist düşüncelerinizi kalabalıklar arasında cesaretle dile getirebilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ve kariyer gelişiminiz ile ilgili konulara ağırlık vereceğiniz, bunlarla ilgili olarak daarkadaşlarınızla, ortaklarınızla veya üstlerinizle sürekli toplantı halinde kalabileceğinizi bir gündesiniz. Söylenenleri doğru anlamaya ve fikirlerinizi de açık şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

30 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 29" R
Ay
Akrep
20° 12' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 47"
Mars
Balık
25° 51' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 38"
Satürn
Balık
16° 07' 16"
Uranüs
Boğa
22° 03' 48"
Neptün
Balık
28° 45' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 24"
Lilith
Başak
22° 46' 56"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>