Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsancıl yaklaşımlarınız, bugünlerde size bazı geçici kırılganlıklar yaşatabilir. Aynı yaklaşımlarla, sabırlı davranmanız gerekiyor. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:15 Ay-Satürn görünümü, duygusal hassasiyetin işaretçisidir. Bir yandan sorumluluklar üstümüzde baskınken, bu duyarlılık halimizle baş edebilmek pek kolay olmaz. Bu saatlerde işlerimizi dikkatli ve disiplinli yapmamız gerekir. Belki güven arıyoruz, ilgi bekliyoruz, sevilmek istiyoruz. Fakat bu enerji hepimizi yorduğundan, empatide bulunup, olumlu düşünmeye gayret gösterirsek kendimizi üzmemiş oluruz. Saat 18:20 Ay-Neptün görünüm etkisinde kendinizi dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atılımcı yapını destekleyen bir gökyüzü hakim. Bugün vereceğin kararlar geleceğini inşa edecek nitelikte.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler adına bugün adımlarınızı daha dikkatli ve sağlam atmanız gerekmekte. Çünkü duygularınız gel git altındayken karşınızdaki kişiye de bunu yansıtmanız olası. Bu anlamda biraz daha kabuğunuza çekilip belki de kendinizle yalnız kalmanız daha doğru olacaktır. Ayrıca bugün önemli görüşmeler yapabilir, beklediğiniz kişilerden duymak istediğiniz haberleri alabilirsiniz.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Eşinizle ilgili konular anlık değişikliklere neden olabilir. Kendinizi işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü maddi manevi şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Yaşamın sunmuş olduğu şansları en iyi şekilde değerlendirmeli ve yüreğinizin sizi götürdüğü yere gitmelisiniz. Özel yaşamınızda ise  eşinizin yakınları ile tartışmalar yaşanabilir bu durum eşinizle de fikir ayrılıklarına neden olabilir dikkatli davranın.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

29 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda bencilliğinizi ve kendinize düşkünlü- ğünüzü kontrol edin. Kendinize yapacağınız yatırımların hızlandığı bir dönemdesiniz.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylardan etkilenebilir, büyük istekler içine girebilirsiniz. Çok büyük beklentiler içine girmekten kaçının. Bu durum sizi gerilim içine itebilir. Yükselmekte olan enerjinizi yapıcı yönde kullanmalısınız.

29 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallere sürüklenip durabilirsiniz. Kafanız karışık olacağından, algılamayla ilgili çeşitli sorunlar yaşamanız olasıdır. Bugün hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmayabileceğini aklınızda tutmalı ve önemli hamleleri ertelemeli, aksaklıkları gidermek için atılımlarda bulunmamalısınız.

29 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 35" R
Ay
Akrep
18° 44' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
24° 41' 03"
Mars
Balık
25° 46' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 59"
Satürn
Balık
16° 06' 36"
Uranüs
Boğa
22° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 60"
Lilith
Başak
22° 46' 09"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>