Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Erken tespitler yanılgılara yol açabilir. İlişkileri koyduğunuz sınıflamalar, belki de çok özel şeyleri kaçırmanıza neden oluyordur. Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir. Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Birbağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor. Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz.

28 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 10:08 Merkür-Uranüs arasındaki mücadeleci görünümveya özel anlamdaki her türlü mesele üzerinde ciddiyetle düşünmenizi sağlıyor. Yapılacaklar, mutlaka halledilmesi gerekenler, zorunluluklar tümüyle gözden geçiriliyor. İstesek de, pek özgür değiliz. Çünkü sorumluluklarımız bize pek rahat vermeyebilir. Ancak diğer yandan da, yeniliklere gayet açığız ve girişimde bulunmaktan yanayız. Şimdilerde bazı işlerimizi derleyip toparlayabilirsek, sıkı çalışmayı başarabilirsek, hakikaten hayrımıza olacağını bilelim. Saat 13:40-21:58 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzur her şeyden önemlidir. Kişi sorunları gözünde büyütmemeye çalışmalı. Şunu bilmeli ki, keskin sirke küpüne zarardır. Bu nedenle olayları büyütmeyelim. Sakin olmaya çalışalım. Etraflıca düşünelim. Saat 21:50 Merkür-Chiron olumlu görünümü, sizi bir hayli düşündüren ve kimi zaman yoran bir meselenin çözümlenmesini sağlar. Eğer haksızlığa uğradıysanız, size bunu yapan kişiler özür diler. Sizi zihinsel anlamda rahatlatır. Mali konularda umutlandırır. Saat 21:58 Ay-Yengeç geçişinde duygularımızı ancak güvendiğimiz kişilerle paylaşırız. Hassas düşünürüz. Bizi hafife almalarından hoşlanmayız. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

28 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüntün, donanımın ön planda olacak. Sevdiklerinle birlikte ya da kendinle baş başa güzel bir gün geçirebilirsin.

28 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık aslı astarı olmayan şüphelerinizi bir kenara bırakmalı kendi kendinize pazar gününün keyfini kaçırmamalısınız. Duygusal anlamda yaşadığınız hassas yapınız yüzünden çoğu zaman hayatı kendinize çekilmez yapıyor ve başınıza gelen en ufak şey de hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz. Bu anlamda maddi manevi beklentilerinizi en aza indirirseniz artık eskisi gibi çok yıpranmadığınızı da göreceksiniz. Kendinize göre hedefler belirlemeli, boyunuzu aşan ideallerinizi artık bir kenara bırakmalısınız.

28 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınıza ve çocuklarla ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak keyif verecek.

28 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda ortak olduğunuz ya da birlikte çalıştığınız insanlarla değerlendirmelerde bulunmalısınız. Fikir ayrılıkları söz konusu olsa da hepinizin menfaatlerini düşünerek hem fikir olmalısınız. Herkes taşın altına eline koymalı. Sorumluluğunuz ölçüsünde yapabileceğinizin en iyisini yapmaya çalışın. Gerginliklerden ve ikili tartışmalardan uzak durun. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak sezgilerinize güvenerek hareket edin. Gerginlikler sağlığınızla ilgili problemler yaşamanıza sebep olabilir.

28 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi hayatın akışına kaptırmış giderken kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara bugün biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Kullandığınız iletişim dili ve ifadelerin düşündüğünüzden farklı yönlere çekilebilme ihtimalini gözardı etmeyin.

28 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Az tanıdığınız insanlarla olan paylaşımlarınız enerjinizi yükseltebilir. Spora vakit ayırmalısınız.

28 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta boyunca aktif çalışma koşulları sizi bir hayli yormuş olmalı. Hafta sonunda artık eğlenmeyi hak ettiniz. Yeni gruplara dahil olmak, network ağlarının yardımıyla yaratıcılığınızı geliştirmek, özgür ruhunuza saygı gösteren sevgilinizle maceralara atılmak için gökyüzündeki Ay sizden yana. Ayrıca piyango bileti alabilir ya da çocuk sahibi olanlar tüm aileyle puzzle yapmanın keyfini çıkarabilirler.

28 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi sürekli olarak size farklı gelen şeyler üzerine yoğunlaştırıp kendi işlerinizi aksatabilirsiniz. En çok ilginizi çeken konular uzak ülkeler ve farklı kültürler olacaktır. Tüm programınızı değiştirip aniden yabancı ülkelere seyahate çıkmaya karar vermeniz mümkündür.

28 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 46" R
Ay
Yay
00° 59' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
25° 53' 28"
Mars
Balık
26° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 35"
Satürn
Balık
16° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 22"
Lilith
Başak
22° 52' 40"
True Node
Koç
15° 33' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>