Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yalnızlıktan kurtarmaya yönelik çabalara isteksiz duruyorsunuz. Bugünü yaşamaya gayret edin. Nostaljik günlerinizdesiniz. Anıların etkisi birkaç gün daha sürebilir.

Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuzyaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı.

Belli ölçülerde şanslı olduğunuzu düşündüğünüz bir katılımda, birilerinin şansınızı azaltma çabaları var, dikkatli olmalısınız. Bu sıralar ikili ilişkilerinize para tartışmaları hakim olabilir.

Çekici bulup ihtiyaç hissettiğiniz konularda doğru ortamları belirlemeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda görev bilincinizi ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilecek kişisel arzular içindesiniz. Bu, riskli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu bir haftanın ardından hoş tatil planlarınız var. Yeni başladığınız bir onarım işinin engel olmasından korkuyorsunuz. Dost çevrenizden destekleriniz olacak. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

1 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 08:00 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde ister partneriniz isteryaptığınız kişilerle aranızda anlaşmazlık yaşanabilir. Görüşleriniz farklı oluşu nedeniyle yaşan bu sorunlar, birkaç saat içinde düzelir. Ancak oluştuğu bu saatlerde tabii ki dikkatli olmakta yarar var. Herkes kendi çıkarını düşündüğü için, tepkisel davranır. Bu sizin için de geçerli. Sakin olmakta yarar var. Saat 13:59-22:13 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Ay-Başak burcu seyri saat 22:13 itibariyle başladığında, mali konularda dikkatlice duracağız. İlişkilerimizde mantığımız ön planda olacak. Soru işareti uyandıran hiç bir şeyden hoşlanmayacağız. Bazen endişeli olabiliriz. Ancak çözümcü bir bakış açısıyla hareket etmemizde yarar var. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün. Yeni girişimlerde bulunabilir, farklı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz. Bu konuda çevrenizin desteğini alacaksınız. Kültürel faaliyetlerde bulunabilir, gurup çalışmaları yapabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Üzerinizde stres oluşturan her türlü konulara karşı önleminizi almalı biraz daha sakince gününüzü geçirmeye özen göstermelisiniz. Siz ne kadar kendinizden emin olursanız sorunlarla baş etme gücünüz de o derece artacaktır.

1 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Bazı konulara tepkisel davranabilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal konulara yoğunlaşabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şubat ayının ilk günü ikili ilişkiler açısından hareketli bir gündemle açılıyor. Yalnız kalmaktan hoşlanmayacağınız, başkalarının fikir ve görüşlerine ihtiyaç duyacağınız bir gün olabilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

1 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınız adına bir an önce harekete geçmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Kafanızın karışıklığı üzerinizde baskı yaratabilir. Bugün, özel yaşantınızda daha çok karşı tarafın istekleri ön planda olacak.

1 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Şubat'a kadar burcunuza yerleşen Merkür sizi bu dönemde son derece aktif kılacak. Sosyal hayatta bilgi ve becerlerinizle pek çok başarıya imza atma şansınız var. Fakat sağlık açısından dolaşım sisteminize dikkat etmeniz gerekir. Varisle ilgili sıkıntılar öne çıkabilir. Kontrol olmanız da fayda var.

1 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

1 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>