Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkinizin iyice monotonlaşması sizi böyle bir arayışa sürükledi. Bazı şeyleri yalnız başınıza yapmak isteyecek, kafanızı dinlendirmek için bulunduğunuz şehirden uzaklaşmayı bile düşüneceksiniz.

İhmallerinizarkadaşlarınızın gözünden kaçmıyor. Kendinizi bitkin hissediyorsanız, bir kaç gün izin alsanız daha iyi olur. Bugün sizin için pek verimli geçmeyecek.

Bir alacağınızı tam olarak tahsil edememenin sıkıntısını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün ödemelerle meşgul olabilir, elinize geçen paranın büyük kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Dostlarınız olduğu kadar, arkanızdan konuşanların sayısı da epey yüksek. Onları tanımaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, ilişkinize netlik kazandıran, yepyeni bir kararla ciddi bir ilişkiye başlamanızı sağlayan kadersel bir gelişmedir. Bazen de uzun süredir sorunlu olan bir ilişkiye bitirmenin işaretçisidir. Çünkü ortaklaşa yaşam zorlaşmış, ilişkide denge bozulmuş, sevgi-saygı-güven sona ermiştir. Bu Tutulma bu sancılı beraberliğe son verir. Bu sizin için yepyeni bir sayfanın hayatınızdaki açılışı olur. Şunu diyebiliriz ki, bu Tutulma sizin tüm ilginizi kendiniz kadar bir başkasına odaklamanızdır. İster istemez ilginiz bir başkasına yönelir. O kişi, size ayna tutar ve sizi geliştirir. Zararlı veren, açıkça size düşmanlık eden bir kişiyle olan bağınızı koparmanızda bu tutulma etkili olur. İş ortaklıklarına girmenizde, bundan böyle bir başkasıyla yolunuzu çizmenizde ışık olabilir. Pazarlıklar, anlaşma ve sözleşmeler bu zamanda etkilidir. Mahkeme veya her türlü davada, hakkınızı korumak için mücadele edersiniz. Sıradan yaşamınız bir partnerle tanışarak farklı bir şekil alabilir. Başkalarına önderlik edersiniz. Sizin tecrübeniz diğerlerine örnek olur. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor. İlişkimizde her şey karşılıklı anlaşmaya dayalı olacak. Kafa dengi arkadaşlığa, beraberliğe önem vereceğiz. Anlaşılmaz, huysuz, dediğim dedik kişilerden hoşlanmayacağız. Bu geçişte, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bugün duygusal dünyanı ailene ve kendine yönlendirebilirsin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda değişimi başlatmak için kemerlerinizi bağlayın. Bu bir borcun bitişi ya da maaş artışı olabilir. Bu kapsamda aklınızda olan bazı şeyleri hemen almak isteyebilir veya paranızı değerlendirmek adına geleceğe dair bir yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda aceleci olmadan dikkatli harcama yapmalı giderinizin gelirinizden fazla olmamasına dikkat etmelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha güçlü davranmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamanız gerekebilir. İleriye götürmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar tartışmalara neden olabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında bir karar zamanı olabilir. İlişkinizin mevcut şeklini ve boyutunu açık şekilde görebilirsiniz ve buna göre yolunuzu belirleyebilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay tutulması özel hayatınızı ve ortaklaşa adımlarınızı tetikliyor. Önemli bir taşınma olayına girişebilirsiniz. Ortaklı projeler önem kazanıyor.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. İkili ilişkilerde meydana gelecek bir hasat döneminden geçiyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin beklentilerini hakkıyla yerine getiremezseniz sevdiklerinizle duygusal stresler yaşayabilirsiniz. Bir ilişkinin sizin için ne ifade ettiğini mercek altına almak zamanı. Gerçeklerle yüzleşin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatıyla ilgili bazı tatsız gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Birarkadaşınız, ortağınız veya üstünüz ile bir tartışma veya geçici ama sert bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu hoş olmayan durumu engellemenin elinizde olduğunu bilmelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>