Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden çok hoşlanan biri var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi yakında görmek umuduyla bazı girişimlerde bulunmayı düşünüyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve büyük bir özen ile işlerinizi yerine getiriyorsunuz. Fakat zaman zaman sinirli davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün işyerinizde sakin olmalısınız.

Uzun zamandır almayı planladığınız bir şey için para biriktiriyorsunuz. Kısa zaman sonra bu isteğiniz gerçekleşecek ve para biriktirmekten kurtulacaksınız. Artık gönül rahatlığıyla paranızı harcayabileceksiniz.

Bugün eski bir dostunuzla beklenmedik bir biçimde karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma sonucunda onun sitemleriyle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızı ağırdan almanız, kararsız biri olduğunuz şeklinde değerlendirilmiyor. Bu konudaki endişeleriniz yersiz. Yoğun, ama huzurlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı öneriler, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde çok önem yüklediğiniz görüşmede hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. İş hayatında, eğitim veya her konuda kendimizi güçlü şekilde ifade etmek istiyoruz. Paylaşıma dönük, adaletli ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişkiden yanayız. Tercihlerimizi yaparken, yarınlarımızı düşüneceğiz. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, değişik bir şeyler yapma arzunuzun işaretçisidir. Stres ve gerginlikten uzak durursunuz. Bu saat itibariyle güzellik, nezaket, huzur ve güven olguları sizin baş tacınızdır. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, hem toplumsal anlamda hem de özel hayatınızda paylaşıma açık, yeniliklere, güzelliklere karşı duyarlısınız. Özgürlüğü seviyorsunuz. Denetim ve baskı altına alıcı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyorsunuz. Bu nedenle fikirlerinizi, inandıklarınızı dile getirmekten zevk duyacaksınız. Yazışarak, konuşarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Çevrenizle olan ilişkinizde politik şekilde hareket etmekte yarar var. Elinizden geldiğince nazik davranınız. Yardımcı olmaya çalışınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzaklarla bağlantılarınız bugün de devam ediyor. Yurt dışı bağlantılı, yabancılarla ilgili konularda aktif olabilirsiniz. Yapmak istediklerinizin getirdiği duygusal baskıları yönetebilmeniz gerekiyor.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız güçlü desteklerle hayatınızda oluşan bazı sorunları çözümleyip uzlaşma yolunu sağlayacaksınız. Bazen kendimizin yetmediği konularda yardım istemek çözümün daha kısa sürede oluşmasını sağlar. Bu anlamda kendisine güvenip desteğini isteyeceğimiz her kişiye kıymet vermeli, onları hayatımızın ayrı bir köşesine oturtmalıyız. Ayrıca yakın çevrenizden gizlediğiniz ya da sizden gizlenilen olaylara karşı tepkisel davranmaktansa sakinlik içinde kalmanız daha yerinde bir davranış olacaktır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Programlarınızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz için alternatif planlar üretebilirsiniz. İlişkileriniz daha keyifli hal alabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitim alabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda zorluklarla karşılaşabilir sakin olmakta zorlanabilirsiniz. Başkalarının hataları yüzünden suçlanabilir kendinizi savunma hakkı verilmeden tepkiler alabilirsiniz. Sizlere önerim sakin olun ve günün ilerleyen saatlerinde hakkınızı aramaya çalışın. Özel yaşamınızda ise sevgi dolu duyguların yoğun olarak yaşanacağı bir gündesiniz. Yeni bir ilişkiye adım atabilir eski sevgilinizin kırık dökük hatırasını zihninizden tamamen silebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı organizasyon veya işlerde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde onları anlamaya çalışmalı ve elinizden gelen yardımı sunmalısınız. Düşüncelerinizdeki gelgitler herkesi etkileyebilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken, yurt dışı ilişkilerinizde güzel haberler gelir. Hukuki meselelere barışçıl çözümler üretebilirsiniz. Pasaport, vize başvurularınızı rahatlıkla bugün yapabilirsiniz. Yabancılarla ortaklılar gündeme gelebilir. Yurt dışı yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı ikinci plana atıp, duygusal yönünüze öncelik tanımaya başlayacağınız bir gün içindesiniz. Duygusal yaşamınıza, çevrenizdekilerin duygusal ihtiyaçlarına, kendi içinizde kıpırdanan hislere ve sevdiğiniz kişiyle başbaşa kalmak için plan yapmaya odaklamanız mümkündür.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 32' 46" R
Ay
Başak
06° 14' 39"
Merkür
Koç
17° 40' 17"
Venüs
Koç
17° 13' 34"
Mars
Balık
21° 05' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 34"
Satürn
Balık
15° 31' 39"
Uranüs
Boğa
21° 43' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 56"
Lilith
Başak
22° 05' 54"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>