Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek. Onun cephesinde size karşı beslediği yoğun duygular ve rahatsızlık duyduğunuz birtakım sosyallikleri var. Gerginliğinizi yine siz halledeceksiniz.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken, aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu arkadaşlarınızla ortak bir aktivitenin, yeni ve oldukça hızlı bir şekilde tanışmaların, maceraların, spor aktivitelerinin, bir projeye adım atmanın, bir işi başarıyla halletmek için öne çıkmanın işaretçisidir. Sosyal hayatla temasınız bir hayli yoğunlaşır. Özgürce kendinizi ifade edebilirsiniz. Bir eylemde bulunmak için birçok kişiyle bir araya gelebilirsiniz. Bu enerji, maceraya atılmanın göstergesidir. Spor karşılaşmaları, fanatik hareketler, inandığınız bir şeyin peşinden gitmeler bu kavuşumun etkisinde kolaylaşır. Enerjinizi tek bir alana yöneltmeniz halinde ok yaydan fırlamış gibi hedefinize koşarsınız. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, çiftlerin fikirlerini birbiriyle paylaşımının önemini vurguluyor. Bunun tartışmaya dönüşmemesi gerekiyor. Önemli olan açıklık ve dürüstlük olmalıdır. Bekar Kovalar bunu önemseyerek ilişki tercihlerini gözden geçirmeliler. Evli olanlar buna önem vermelidirler. Eğer siz birbirinize karşı samimi değilseniz, bu beraberliğin yürümesi mümkün olamaz. Burada kimin üstün olduğu önemli değil. Önemli olan iletişimin güçlü tutulmasıdır. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda ve günlük planda yapılacak işler üzerinde düşünebiliriz. Ödenecekler, alacaklar üzerinde bütçemizi gözden geçirebiliriz. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sosyal hayatı canlandırıcı ve özel yakınlaşmaları sağlayıcıdır. Hem dostluklar gelişir hem karşı cinsle iletişim güçlenir. Sizi siz yapan tüm güzel yönleriniz başkaları tarafından olumlu bulunulur, beğenilir. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, ifade gücümüzün işaretçisidir. Sohbet etmeyi veya gönlümüzce hareket etmeyi sağlayan bu enerji, moralimizi yükseltir. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal anlamda hareketlilik sabah saatlerinde oldukça hararetli bir ortam içinde bulunmanızı sağlayabilir. Düşünce ayrılıklarının getirebileceği pürüz ve sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise maddi konular, harcama ve alışverişlerde biraz daha temkinli davranmak gerekiyor.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün problemli, ağır aksak yürüyen bir ilişkiyi artık bitirme kararı alabilir hatta bunu yaparken de sert bir tepki göstermekten çekinmeden hareket etmek isteyebilirsiniz. Kimse kendi hayatına kimsenin karışmasını istemez, fakat bazı konular vardır ki bir büyüğümüzden yardım almak veya uzman kişilerin desteğini istemek bazen hayatımızı daha da kolaylaştırabilir. Bu nedenle hemen karar vermeden önce tekrar düşünmeli, destek konusunda daha istekli olabilmeliyiz. Ayrıca ve çalışma hayatınızda radikal oluşumlara doğru yelken açmak isteyebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar gün içinde size yardımcı olabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. İşlerinizi toparlayabilirsiniz. Uzayan işleriniz için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortaklık ilişkileri veya eş kaynaklı gelirler söz konusu olabilir. Finansal anlamda risk almaya meyilli oluşunuz yine bugün ki Gökyüzünün enerjilerin yansımalarıdır. Bağımsız, tasasız ve güvenli bir şekilde ilerlemekten yana olabilirsiniz. Keşif isteğinizin yükselmesi size kazanımlarınızla ilgili alanda yeni fikirler verebilir. Yalnız bu süreçte ilişkide bulunduğunuz insanlara dikkat etmeli, ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Çok fazla rahatlık göstermek daha sonra paranızı tahsil etmekte sorunlara yol açabilir veya fazla risk almak sonuçta problemlere yol açabilir. Fakat yine de yüksek zekânız sayesinde öyle girişimlerde bulunursunuz ki, maddi gücünüzü bir şekilde düzene koyabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak adımlarınızda ve parasal konuşmalarınızda hırslarınızı kontrol edin. Önünüze güzel fırsatlar gelebilir. İletişimsel işlerinizde daha rahat ve hızlı ilerleyeceksiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati sizi duygusal boyutta dünyanın öbür ucuna taşır. Özgür, isyankar, hümanist, aykırı, orijinal ruhunuz adeta şaha kalkar. Değişik kültürden insanlarla vakit geçirmek çok hoşunuza gidecektir. Yaşantınızın geri kalan kısmıyla ilgili ideallerinizi masaya yatırmak için harika bir gün. Dernek, örgütler ve farklı sosyal grupların etkinlikleri ilginizi çeker.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışverişlerinizde kullanışlılığa değil, güzel görüntüye para harcama eğilimine girebilir, birkaç gün sonra da yaptığınız masraf için üzülebilirsiniz. Maddi konularla ilgili olarak titz davranmalı, ani dürtülerle değil, ince düşünülmüş programlar çerçevesinde hareket etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 21' 46" R
Ay
Başak
04° 01' 39"
Merkür
Koç
17° 46' 07"
Venüs
Koç
16° 59' 42"
Mars
Balık
20° 56' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 00"
Satürn
Balık
15° 30' 32"
Uranüs
Boğa
21° 42' 39"
Neptün
Balık
28° 32' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 17"
Lilith
Başak
22° 04' 39"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>