Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları tekrar tekrar dile getirmek, bağlılığı kanıtlama çabalarına girişmek yararlı olabilir. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Kendinizdeki değişiklikleri yadsıyarak yapıcı olamayacaksınız.

Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayabilirsiniz. Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu.

Yüklü harcamaları dondurma yoluna gideceksiniz. Geleceğinize yatırdığınızı düşündüğünüz yüksek miktardaki para, bugünkü koşullar içinde başka kanallara gerekebilir.

Bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğiniz ilişkilerde bile güvensizliklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda ve kariyerinizde ilgilenmeniz gereken konular, tamamlamanız gereken işler olabilir. Öğle sonrasında belirsiz ve karmaşık durumlara daha çok dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde daha renkli bir ortam sizi bekliyor olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşumu, mesleki hayat-toplumsal ilişkiler ve kişisel tüm kararların derinlikli gözden geçirilmesini sağlar. Bugün yapacağınız işlerde başarılı olmak isteğiniz yüksektir. Rakiplerinizi geçmek istersiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Çünkü bu sizi başkalarının gözünde yüceltir. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim. Saat 16:53 itibariyle sosyal ilişkilerimizi canlandırıcı ve bizi heveslendirici Ay-Yay burcu geçişiyle geceyi olumlu karşılayacağız. Birçok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her zaman olduğundan daha yoğun duygular içine girebilirsiniz. Çok büyük istekler ve büyük beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzunca bir zamandır üzerinizde oluşan baskı ve manipülasyonlara karşı kendinizi biraz daha toparlamak ve özgürce sınırlarınızı çizmek isteyeceğiniz bir gün geneli olabilir. Özel hayatınızda güç dengelerini değiştirmek isteyebilir, bu konuda tatlı bir zorlama içine girebilirsiniz. Fakat bu sorunun asıl kaynağına inmeli ve nedenleri araştırılmalıdır. Herkes kendine ait konularda nerede duracağını bilirse aslında sorun kendiliğinden çözüme kavuşacaktır.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Öğleden sonra gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Destek alabileceğiniz kişilerle ne kadar zor olsa da görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size yaşattığı duygusal baskıyı ısrarla görmekten kaçması sizi bir hayli gergin bir ruh haline sokabilir ve bu durum uzun zamandır devam eden ve bir türlü çözüme kavuşturamadığınız bir problem yüzünden yaşanabilecek tartışmalara davetiye çıkarabilir. Birlikte olduğunuz insanın anlayıştan uzak ve saldırgan tutumu ile karşılaşabilirsiniz. Sabırlı davranın ve gerçeklerle yüzleşmekten korkmayın. İçinizde biriktirdiğiniz rahatsızlıkları sakinliğinizi muhafaza ederek konuşmalı ve yaşadığınız problemin ikiniz tarafından çözüme kavuşturulmasının gerekliliğini ısrarla ifade etmelisiniz. Bunu bugün yaptığınızda bir çok sorunu aşabilmiş olmanın huzurunu yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra kafanızdan geçen planları hayatınıza aktarmak kolay olacak. Beklentilerinizi düşük tuttuğunuz zaman kazandığınızı biliyorsunuz. Hırslarınızı törpülemelisiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm hemen bir kursa kaydolmanıza neden olabilir. Arabanızı tamire vermek, kardeşinizle spontane bir program yapmak, yakın çevrenizle dinamik ilişkilerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Web sitesi açmak için de uygun bir gündür.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçmişten gelen bazı konular gündeminizde bu aralar. Bilinçaltınızdaki endişelerinizin bile bu konulardan kaynaklandığını söyleyebiliriz.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 52' 17" R
Ay
Aslan
03° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 18' 11"
Venüs
Koç
13° 51' 02"
Mars
Balık
18° 58' 03"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 13"
Satürn
Balık
15° 15' 10"
Uranüs
Boğa
21° 34' 21"
Neptün
Balık
28° 27' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
19° 51' 19"
Lilith
Başak
21° 47' 41"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 16/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>