Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün. Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler içindesiniz.

Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir. Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıplar gibi görmenize yol açabiliyor

Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz. Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir.

Şu günlerde olaylara ve yaşamınıza daha da geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize yol açabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü gayet olumludur. Yeni bir arkadaşlığın işaretçisi olduğu gibi, sosyal açıdan da güçlü paylaşımların simgesidir. Dostlarınızla bir araya gelebilir, güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arası Ay-Boşluk etkisi altında, etrafımızdaki kişileri veya önemsediğiniz her şeyi koruma altına alırsınız. Zarar geleceği kaygısı taşırsınız. Saat 21:42 Ay-Chiron görünümü, alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken, birçok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Egoları yüksek kişilere karşı içinde tuttuklarını dışa vuracağın bir gün. Yöneticine tavır koyabilirsin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevreniz veya yakın çevrenizle önemli iletişimleri gerçekleştirebilir ve grup çalışmalarında aktif bir rol üstlenebilirsiniz. Topluluk içinde söyleyeceğiniz bazı söylemlerle adınızdan söz ettirecek orijinal yönünüz ve yenilikçi tarafınızla göz dolduruyor olacaksınız. Zaten insanlar sizin bu yönünüzün farkında. O yüzden bütün sosyal toplantıların vazgeçilmezlerinden olmanız bir tesadüf değil.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal alanda, arkadaşlıklar içinde daha pozitif olabileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklar ve yabancılarla ilgili uğraşlar da olumlu sayılır.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem vermeli ve düşüncelerinizde kararsızlıkların gölgesinin düşmesine izin vermemeniz gereken zamanlardasınız. Yakın çevrenizde yaptığınız işle ilgili baskı altında tutulduğunuz düşüncesi kalmakla gitmek arasında bocalayabilir anlık öfkelerle pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi sen ben çekişmesi ile harcamak yerine daha büyük amaçlar için harcamanız kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır.  Sağlığınıza da her zamankinden daha hassas davranmalısınız. Mikrobik enfeksiyonlara karşı bünyenizin hassas olduğu bir gündesiniz Böyle bir durumda mutlaka uzman bir hekime danışmalısınız.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelip fikir ve düşüncelerinizi tartışacağınız, paylaşıma açık sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortakve aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize dair alacağınız kararlarda sosyal çevrenizden görüş alabilirsiniz. Yine de verdiğiniz kararı değiştirmek zor gibi görünüyor.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Jüpiter arasında meydana gelecek zorlu etkileşim aile içi ilişkilerde sizi inatçılarla uğraştırır.Çocuklarınızın olduğu kadar eşinizin de bitmek bilmeyen talepleri yorucu olacaktır. Herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeli.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 34' 11" R
Ay
Başak
18° 37' 01"
Merkür
Koç
17° 10' 25"
Venüs
Koç
18° 31' 11"
Mars
Balık
21° 54' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 57"
Satürn
Balık
15° 37' 51"
Uranüs
Boğa
21° 46' 43"
Neptün
Balık
28° 35' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 37"
Lilith
Başak
22° 12' 53"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>